• puxigadjurdja
    2k
    Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučaju.
  • vjeko1701
    11.2k
    Cannavaro najbolje za klub? Hvala, doviđenja.
  • Captain America
    19.2k
    No dobro, isti vi ste se rugali s Gattusom i prognozirali mu otkaz i izgon iz Splita do 01.09.Salva

Pa dobio bi otkaz da imaju za otpremninu :rofl: Imaju minus 4.5 milijuna ako prodaju nekog za 7 do kraja godine. Otkud im 2 milijuna za otpremninu?

Tu smo tupili godinama da se treba dovesti mladi španjolac ili portugalac jer taj stil nogometa nama odgovara, a oni dovedu bunkerdžiju.
  • GeneralNapoleon
    160

Umijesto da su se brinuli o pojacanjima oni su uhljebili amaterskog trenera kroz to ispusili naslov i napravili nepopravljivu stetu. Ovo je odluka da ih se odma otijera i da se nikad vise ne vrate a ne da se gleda kako razaraju nas voljeni klub do kraja. Ne zelim znat sta bi bilo da je prosla uprava povukla ovakav potez u ovakvim okolnostima.
  • GaijiZG
    2k

Najtužnije u ovom cijelom danu i općenito kompletnoj priči je to što će sada svi kenjati po ustroju kluba.

I tog su ovi ljudi trebali bit svjesni, budućnost tog demokratskog Dinama je na njihovim plećima. Zato ih se treba duplo kritizirat. Puno ljudi ovdje zapravo briga za demokratizaciju Dinama nego samo žele da njihova struja vlada. Al jebeš sve, bitno da klub financijski opstane, da se klub do kraja demokratizira, i mičemo ove. Mene samo strah da ne spale sve iz inata i namjerno ostave klub nekim mutnim likovima.
  • GOAT
    1.5k
    Kako to da smo onda u europi izgledali dobro? Jel hnl jaci i od toga ili igrace jednostavno boli kurac za domace natjecanje. Ne branim nijednog trenera jer kome normalnom najbolji bek lige igra van pozicije da udovoljis senatoru itd ali mi nemos rec da se ne vidi razlika u ponasanju, zelji i igri kad im je stalo do natjecanja i do toga da se bolje prodaju i kad moraju u nedjelju protiv lokse igrat ko preko kurca
  • Mlađi referent
    12.4k
    Generalno, neću plakat za Bjelicom dapače, ali cirkus oko svetog kluba i nedostatak vizije je to kaj boli.
    Cannavaru svakako sretno, gledat ću samo pozitivu jer nije on sam sebe izabrao.

Ekipa Peras - Antolić - Barišić za ove izgledaju kao magistri nogometa. Kom pravo, a kom krivo. :)

• Jurki
    14k
    Otisli smo i sluzbeno u 3 picke materine.
    Nije problem otkaz Bjelici, vec angazman totalnog amatera.
  • reziser
    7k
    gasim internet i motam kablove
    dao bog da sam u krivu...prvi cu sam sebe popljuvati....
  • NitkoBitan
    21.4k
    Uvijek podrska novom treneru tko god da je. Talijanska skola, valjda ce poslozit obranu. Nadam se da smo napokon dobili nekog tko nece farmat senatore pol %.

Ima cijele pripreme da se upozna sa momcadi. Sretno...
  • i more je plavo
    1.2k

Ja bum nastavil navijat za Dinamo, ali ne za Marića, jer me nicim nije uvjerio da dobro radi svoj posao, a ovo je samo jos jedan od tih poteza za koje mislim da su loši.

Pa samim tim, nedam njemu svojih 20€
  • GaijiZG
    2k
    "Marić: Nije istina da je bilo problema između mene i Bjelice"
    Ovi su fkt u nekom svom svijetu i misle da nas mogu radit budalama.
  • Sibirski plavac
    2.5k
    Godinu i pol dana ugovor Fabiju.
  • Paggini
    31.6k
    Ako išta, imamo najzgodnijeg trenera HNL-a. #NoHomo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.