• Georg Koch
    5.1k
    zeli dovesti grozna pojačanja u najbitnijem prijelaznom roku za klubPaggini

Kako znamo da zeli dovesti grozna pojacanja?
    (Ne kazem da nije tako, pojma nemam samo me zanima jel to imamo neke informacije?)
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    kako si se ti brzo okrenuo stari moj. Do prije neki dan si i ti prvi kritizirao i podržavao Bjelicu. Danas iskačeš da je dobio otkaz prije bilo kakve info. I sad sve u redu po tebi. Sam si sazivao pojačanja ,ne prinove nego pojačanja. Očigledno i ovdje nešto škripi ,na zoni.
  • Str1nger Bell
    1.6k

Pa tko ga je doveo nego ljudi u klubu ?

Maric dovede Mmae-a, ljudi ovdje na forumu pisu da je decko problematican, da Ferencvarosevi navijaci trljaju ruke.

Maric dovede Oliverasa, decko nema jednu minutu seniorskog nogometa.

Maric odluči prodat Brodica, ostanemo na jednom napadaču koji nemože iz čamca more pogodit.

Maric dovede Bjelicu, nakon tri mjeseca njih dvoje se ne slažu i ne mogu se dogovorit.

Pa nije to Maricev privatni novac i privatni klub da sklapa dogovore koji ce se razjebat nakon par mjeseci, a klub ce to financijski osjetit.

Ili otkaz obojici, ili nikome.
  • i more je plavo
    1.2k
    zeli dovesti grozna pojačanjaPaggini

Ovi sto ga smjenjuju su doveli fina pojacanja, pa su 3 trenera i nekoliko miliona samo na njih potrosena u 2 godine zbog tih sjajnih igraca, pa nemre me nitko uvjeriti da i Biscan pa Jakirovic a sad i Bjelica nemaju pojma o treniranju ove skupine nogometasa da su svi plakali za pojacanjima, i u pravilu dobivali igrace koje oni nisu amenovali ni htjeli.

Ali OK, valjda moram promijeniti dioptriju na naocalama, jer ocito loše citam pa imam iskrivljenu sliku stvarnosti.

Ja cu voljeti Dinamo ma ko ga vodio na klupi i u foteljama, ali ovo mi ne izgleda obecavajuce.
  • flexXy
    2.5k
    Kao sto sam rekao kad je Bjelica dolazio, ovo je moglo zavrsit samo ovakvim raspadom. Ljudi u klubu su ga doveli i ostetili klub za 3m eura ako ga sad smjenjuju, meni ce najveci problem bit ako nitko za to ne bude odgovarao.
  • Ivan0302
    684
    A eto Zajec i Marić nisu znali kakav je Bjelkan kad su u pitanju transferi, daj me nemojte j... ovdje.

Da voli malo više imati prste u tome i odlučivati.
  • GeneralNapoleon
    160

Pa jel je moguce da oni dva tjedna prije roka nisu ni popricali o igracima?
    Da mu se podrska na IO. I evo 10 dana kasnije od jednom iznikne Cannavaro kojem je slucajno agent Zajecov frend. Ja ne znam tko je tu lud ali nakon sto se izmislila pozicija za gospodina Spanovica (ok koga briga svakako nebitno), poklonila dva igraca frendu naseg SDa u Belgiju i uhljebil frend SDa na skautsku poziciju meni tu nesto gadno smrdi.
  • dzis
    922
    Maric i Bjelica nikad nisu imali sanse biti dobar duo. Maric zeli netkoga koga ce bolit k….c koga se dovodi a ti je Cannavaro. Jel lik uopce prica eng posto je karijeru proveo u Ita i Madridu??

Mi smo na -7,mi nemamo vremena za eksperimentiranja. Ostavite Nenu do kraja sezone debili
  • BBB Mataa998
    2.1k

Ma daj me nemoj jebat…
    Isto tako gle cuda sa tim trenerom imamo i jedne od najvecih uspjeha. Nakon sto nije doveo nijednom treneru ono sto je od njega trazio,Maric i dalje ima kredita i treba smijeniti jos jednog trenera jer ne shvaca Marica genijalca i njegove genijalne transfere. Jer zasto bi dozvolili Bjelici “grozna” pojacanja kao sto su mozda Barisic,Galesic,Orsic,onaj drugi iz Trabzona ili tako netko kad nam genijalac Maric sprema novog Ogiwaru,Mihajlicenka,Sosu itd. Maric je samo neshvaceni genijalac i treba ga pustit da smjeni jos 10ak trenera dok ne nadje jednog koji ce razumjet njegovu genijalnost
  • Sibirski plavac
    2.6k
    24sata
    "U ovim trenucima na Maksimiru se događaju ključne stvari za budućnost Dinama, nastavak prvenstva i Lige prvaka. Klub je sazvao izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora, a potom najavio i da će održati izvanrednu konferenciju za medije u klupskim prostorijama.

Konferencija za medije na rasporedu je u 20:15 sati, a održat će ju predsjednik Uprave Zvonimir Manenica i sportski direktor Marko Marić."
  • Praskaton
    3k
    sportski direktor Marko Marić."Sibirski plavac

To to stanite iza njega pokazao je da zasluzuje
  • Peškaman
    5.6k
    Daj molim te,prije 10 dana sve bilo divno i krasno,sada sve napeto hahahah.
    Prije deset dana nam dopredsjednik kluba Skender izlazi u javnost na konferenciji da i dalje vjeruju treneru i da je imperativ pobjeda protiv VŽa što se i dogodilo,a sada je taj otkaz odjednom opravdan.
    Nemojte ljudima vrijeđati inteligenciju.
    Nadam se da će netko odgovarati za 2-3mil€ odštete a to su ljudi koji su ga i doveli.
  • IceMan
    2.5k

Pa dobro, al kakav je po toj logici onda pobogu bio dogovor kad je doveden?

Ne vjerujem da se o tome nije pričalo prilikom sklapanja ugovora, tko će odlučivat o transferima i u kojoj mjeri u prijelaznom roku, a ako nije to je toalni amaterizam.

Ja i dalje prestajem vjerovati da je Bjelica bivši, al ako je Dinamo je oštećen za opet jednu poveću trenersku odštetu i nikome ništa.
  • Paggini
    31.8k
    kako si se ti brzo okrenuo stari moj. Do prije neki dan si i ti prvi kritizirao i podržavao Bjelicu. Danas iskačeš da je dobio otkaz prije bilo kakve info. I sad sve u redu po tebi. Sam si sazivao pojačanja ,ne prinove nego pojačanja. Očigledno i ovdje nešto škripi ,na zoni.Kujtim Shalla

Pa ja nisam za otkaz, kao sto vjerojatno nisu ni ljudi u klubu. Ali ako je isprovocirao konflikt, tu nema rasprave.

Ili otkaz obojici, ili nikomeStr1nger Bell

Obojici preferabilno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.