• NORTE
    13.4k
    ako ništa barem neka demantiraju glasine koje se kreću oko klubawolfgang14

Za to im nije potrebna sjednica u nedjelju navečer "usred božićnih blagdana".
  • Crni86
    7.6k
    najavljena je tema transferi. Vrlo vjerojatno IO treba potvrditi transfer galesica.

Ovo za bjelicu je germanijak sam dodao.
  • wolfgang14
    1.9k
    znam da, ali neka iskoriste priliku i demantiraju te potencijalne laži
  • rioda
    6.5k
    Prilično sam uvjeren da se radi o potvrdi transfera Galešića, a da se trenera neće dirati.
  • ElDorado
    1.6k
    Mngr Selahija sad izjavljuje da je Lindon top igrač za Dinamo. Znaci ono prije neki dan da Dinamo ne dolazi u obzir cista izmisljotina.
    Dobro bi bilo odmah u paketu zbrinuti dve pozicije.
    I sjesti za stol i smiriti ovo s Bjelicom.
  • sebenico
    1.2k
    Nitko ne može znati o čemu će biti riječi, ali malo je apsurdno da se IO sastaje u nedjelju navečer u vrijeme blagdana. Što to nije moglo čekati barem do sutra?
  • rioda
    6.5k
    Nitko ne može znati o čemu će biti riječi, ali malo je apsurdno da se IO sastaje u nedjelju navečer u vrijeme blagdana. Što to nije moglo čekati barem do sutra?sebenico

Vjerojatno su ih admini sa Zone požurili za termin, da ne izgori server na kojem je forum hostan.
  • Orc123
    10.2k
    Zar fakat mislite da se IO sastaje radi Galesica izvanredno u nedjelju navecer?
  • Chempers
    458
    Sama činjenica da se IO mora nalaziti radi nekog pojedinačnog transfera je sprdnja. Za trenera neću komentirati dok se ne pojavi neka službena informacija.
  • Orc123
    10.2k
    hehe ok onda....
  • Jurki
    15.1k
    zakaj bi bila sprdnja ako se svaki posao iznad 3 mil eura mora amenovati po statutu?
    To je dobra stvar da se razne eventualne gluposti sprijece.
    Zbog te "sprdnje" je Sucic jos dan danas igrac Dinama.
  • Crni86
    7.6k
    Ako je dogovor postignut s rijekom i igrac je pristao, naravno da ce se cut danas na kratko da se konzultiraju oko transfer i amenuju ga.

Ili da mozda cekaju kao s brekalom pa da ispadnemo neozbiljni?
  • ElDorado
    1.6k
    Ok u sjeni ovog sranja mislim da je put Selahiju sad otvoren. Nakon izjave mngra.
    Plavi agent je stavio neku cudnu najavu s lovicom i zvoncicem.
  • vjeko1701
    11.9k
    Možda na kraju ispadne Selahi + Galešić za 3M + postoci Jankovića i Rukavine :P
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions