• Efes Pilsen
    9.6k
    S Bjelicom onda MORA otic i Maric.
  • Nolifer
    9.2k
    Nesto je maliciozno u klubu i treba to rascistiti
  • Keyser Soze
    11.7k
    Pa nisi valjda glasao za to da ti biraš trenera ili vodiš sportsku politiku.sport

Kako stvari stoje, bolje bi ja to vodio.
  • Nogo
    4.8k

Hm,hm ?!
  • BluePhone67
    4.5k
    Najbolje kad napraviš prosvjed oko Noe, da odmah onda i ove izneses na rukama van.. Da ne dolaziš dva puta bespotrebno
  • Slavonac86
    475
    Za ovo nismo glasali.
  • Olmic
    3.9k
    Ovo klub mora demantirat ako nije istina
  • Crni86
    7.2k
    Ovakvi nasi postupci u zadnjih godinu dana lice kao da su nam klub preuzeli ljudi koju su do prije 10 godina vodili naseg rivala s juga. Kakav canavaro? Kakvo pustanje klinaca? Dovodenje neki upitnih stranaca? Nismo nista naucili iz svojeg okruzenja?

Ovo je uzas i sramota. Ovako se ne upravlja s najvecim klubom na ovim prostorima. Oni su totalno pogubljeni. Tu ne zans ko pije ko placa.
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    Hoce li se onda nasi Izvršnjaci očitovati i zasto su nakon Varazdina dali podrsku Bjelici i Mariću, da bi ga smjenili 4-5 dana prije početka priprema? Sramotno, bas sramotno.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Odbijam vjerovati u ovo, mi već trebamo imati jasnu viziju kadra za pripreme uključujući i pojačanja, novi trener koji blage veze nema gdje dolazi i što ga čeka nam uzima vrijeme kojeg baš i nemamo.
  • Keyser Soze
    11.7k
    Zato što je Marić zaštićen kao lički medvjed i ne paše mu Bjelica, meni Marić koji nema ni trunke samokritike čini kao najveći problem.
  • Olmic
    3.9k
    izvrsni odbor pojma nema o sportskoj politici, nema jednog kvalificiranog za to. To sta su dinamovci ne znaci da su i sposobni

Njima svaka cast na marketingu, financijskoj stabilizaciji, ali sve sto se tice sportskog sektora su krivo napravili..
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    Dragi ljudi u klubu, znam da citate, stanite, razmislite i odustanite od ovog. Ne sramotite klub, za Boga miloga.
  • cibona
    4.2k
    Šarlatanska politika u sportskom sektoru polako izlazi na vidjelo. Ako se htjelo smijeniti Bjelicu, trebalo ga se smijeniti nakon debakla u Kranjčevićevoj. Ovo sada izgleda kao da nam klub vode amateri sa jedva završenom osvnovnom školom. Jad i bijeda.

Međutim, to što nam klub vode naivci, ne znači da Bjelica ne snosi nikakvu odgovormost. Dapače, on je uz Marića glavni krivac za rasulo u kojem se nalazimo. Prvog dana se slizao sa senatorima, Ademiju i Ristovskom dao je neograničenu moć na terenu, a bome i izvan njega. Ademija je gurnuo u prvi plan iako dotični igra na razini prosječnog veterana. Mladima nije vjerovao, uveo ih je tek kada nije imao drugog izbora.

Uglavnom, ljut sam i razočaran politikom novog vodstva, bolje bi bilo da su nam za sportsku zaduženi tovari. Oni bi zasigurno manje unazadili klub negoli trenutno vodstvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.