• Zagi
    8.8k
    Prasičko je u podcastu rekao da je razgovarao s Jakirom da su ljetos njegove želje bili: Fruk, Šotiček, Galešić i Pašalić. Boli me kua za Marića ali imalo sposoban SD bi to odradio. Barem polovično.ElDorado

Samo malo.
    I u klubu (prema novinama), a definitivno tu na Zoni je žestoko prevladavao stav tvdo NE igračima iz HNLa. Bumo mi njima pokazali...

Doveli smo stoper iz Mađarske, krilo iz Kolumbije, stopera i Španjolske i neke druge. Slavlje je započelo.
    Sada je to odjednom nesposobnost.

Di si bio na ljeto sa tim stavom?

(ako jesi, dokaži, odmah ide isprika)
  • bbb medimurje
    3.5k
    Pise germanijak da jos nikaj nije dogovoreno i da igraca jos niko nije zval
  • Daliban
    3.8k
    Ima tko GPS podatke?
  • Jurki
    13.9k
    Spominju se postotci za Jankovica i Rukavinu.. za Rukija mislim da je propal ko zeton, ni u Rijeci se nije uspjel izboriti al dobro mlad je jos stigne.
    Jankovicevi postoci iskreno ne znam kaj bi mislil.. imal bu 24 godine, tesko da moze iz Rijeke za neku vecu sumu.. ako ga Miskovic ne proda za pol godine..moze maks 3 milje izvuci.

Kaj se samog Galesica tice.. posel je bolji od spominjanih 5 milja prije. Nadam se da bu pojacanje i da bumo zabetonirali obranu.
    Isto tak ako se pokaze nebi imal nis protiv da bu stoper za narednih 5-6 godina i da na njemu nis ne zaradimo na kraju.
    Ako bu dosel nek je sretno njemu i nama.
    I dalje smatram da je on samo prinova isto kak i svaki hnl igrac.
  • NitkoBitan
    21.3k
    Miško traži 7 milijuna eura za Galešića.
    Jeziva cifra baš jeziva.
    Marquis Manners

Pa dobro jel iskomunicirano da cemo dat oko 3 milijuna eura (mozda i nesto manje jer se uvijek pumpaju cifre u javnosti zbog imidza Miska) i odrec se postotka. Rizik prodaje Jankovica i Rukavine se prebacuje na Miska, a pitaj Boga kad i za koji iznos ce se realizirat te prodaje.
  • Dinaminjo
    1.1k

Da sam ja mod za ovakve stvati bi isao trajni ban
  • Crni86
    6.9k
    Bjelica je na izlazim vratima...Dinamovapriča

???
  • CastAway1986
    2.3k
    prosipanje novca za Galešića a danas pišeš da bi riskirao i dao par milijuna za igrače Vojvodine koje nikad nisi ni gledao :lol:
  • Marquis Manners
    93
    Ček pustite da objasni odakle mu informacija.
    Mislim da je trol, ali javno ću se ispričati ako je istina.
  • NitkoBitan
    21.3k
    Mislim da je trolMarquis Manners

Admin instagram stranice od 10k pratitelja :roll:
  • Plava stijena
    288
    Info je od onog klauna sa instagrama koji je trolao sa Ramosom prošli prijelazni rok.
  • Cif
    198
    a da vi malo prestanete glorificirali naše trenere.I prestanete vrijeđati strane igrače u našem klubu.
  • ElDorado
    1.1k
    ja osobno u ljeti sam zagovarao Galešić i Pašalića. Za Galešića su me zvređali kao da sam predložio nekog bilmeza.
  • badjibadara
    4.3k
    Admin instagram stranice od 10k pratitelja :roll:NitkoBitan

Jedna od onih koje navlace ekipu fake dinamovim dresovima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions