• NitkoBitan
    22k
    Miško traži 7 milijuna eura za Galešića.
    Jeziva cifra baš jeziva.
    Marquis Manners

Pa dobro jel iskomunicirano da cemo dat oko 3 milijuna eura (mozda i nesto manje jer se uvijek pumpaju cifre u javnosti zbog imidza Miska) i odrec se postotka. Rizik prodaje Jankovica i Rukavine se prebacuje na Miska, a pitaj Boga kad i za koji iznos ce se realizirat te prodaje.
  • Dinaminjo
    1.2k

Da sam ja mod za ovakve stvati bi isao trajni ban
  • Crni86
    7.2k
    Bjelica je na izlazim vratima...Dinamovapriča

???
  • CastAway1986
    2.4k
    prosipanje novca za Galešića a danas pišeš da bi riskirao i dao par milijuna za igrače Vojvodine koje nikad nisi ni gledao :lol:
  • Marquis Manners
    93
    Ček pustite da objasni odakle mu informacija.
    Mislim da je trol, ali javno ću se ispričati ako je istina.
  • NitkoBitan
    22k
    Mislim da je trolMarquis Manners

Admin instagram stranice od 10k pratitelja :roll:
  • Plava stijena
    317
    Info je od onog klauna sa instagrama koji je trolao sa Ramosom prošli prijelazni rok.
  • Cif
    224
    a da vi malo prestanete glorificirali naše trenere.I prestanete vrijeđati strane igrače u našem klubu.
  • ElDorado
    1.4k
    ja osobno u ljeti sam zagovarao Galešić i Pašalića. Za Galešića su me zvređali kao da sam predložio nekog bilmeza.
  • badjibadara
    4.4k
    Admin instagram stranice od 10k pratitelja :roll:NitkoBitan

Jedna od onih koje navlace ekipu fake dinamovim dresovima?
  • NitkoBitan
    22k
    A ne, to su druge dvije najpopularnije Dinamove fan page stranice, ako se ne varam...

Stvarno imamo prekrasnu navijacku bazu. Prakticki saplicu nogu vlastitom klubu promoviranjem fejkara. Alo, radi se o najpopularnijim navijackim stranicama... Dolje kod tovara bi glave padale da netko napravi ista slicno.

Edit: Izgleda da i "ovaj" isto radi. Jebli ih ti fejk dresovi, za male pare se prodali radeci kontra kluba.
  • Cif
    224
    ovisi o obožavateljima Bjelice
  • Paggini
    34.5k
    Nije živio tko nije ovakve dane na Transferi - rasprave proživio. Ako ovo propadne, jedva čekam paljbu po SDu, upravi, ovima, onima.

I da prođe i da propadne nekako mi je jednak osjećaj. Radi se o sjajnom HNL stoperu, ali zadnjeg dobrog HNL obrambenog kojeg smo kupili, a ne sami razvili je bio Schildenfeld...

Drugačije je igrati u Dinamu nego u bilo kojem drugom HNL klubu, cijelu utakmicu ekstra visoko, baratati s loptom stalno i onda nakon Mišićeve krive lopte u pet sekundi zatvoriti cijelu kontru... Zato sam uvijek lagano protiv HNL obrambenih, ali Niko je, realno gledajući, jedini igrač u HNLu koji bi nama bio instant pojačanje.

Prakticki saplicu nogu vlastitom klubu promoviranjem fejkara.NitkoBitan

Još puno gore, većina tih stranica je pisala hvalospjeve u stilu "Recite šta hoćete o ovom čovjeku, ali on zna POSAO" i slične bljuzgotine, a kad je pao je bilo "ne bi se štel mešati, ne zauzimam strane, meni je bitan samo DINAMO!!!"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions