• Niko1986
    2.4k
    Pretjeruje se o tome koliko je Brodić bio važan i potreban. Uostalom, da se vratimo na unose kada je prodan, svi su se složili da je 1,5 milijuna za njega vrlo dobar posao. Van penala Rijeci, čovjek nije dao niti jedan važan gol. Zabijao je Rudešu i Istri, a 33 % golova mu je došlo kada smo već osigurali naslov.
  • vjeko1701
    16.6k
    Pa sam posao kao posao nije bio loš ali je jako neozbiljno pristati na to jer imaš planove koje ne provedeš do kraja pa ostaneš na jednom igraču.
  • Beowulf112
    396
    Mene isto Brodic nije dojmio ali ako je pusten za samo 1,5 milijuna eura.To je bas losa prodaja.Covjek je imao gol svakih 100 minuta sto je jako dobro.Ne kazem da smo mogli izvuci 10 ali bar se moglo duplo dobiti ako ne i troduplo.
  • Niko1986
    2.4k
    Da nema toliko ozljeda, Pjaca ti je mogao odraditi ulogu drugog napadača. Protiv Osijeka je tako zabio dva gola i sigurno to može igrati.
  • Marquis Manners
    93

Priznajem da nisam pogledao niti jednu utakmicu Vojvodine, napomeuo sam da ne bi dovodio baš njih specifično, ali za taj novac vrijedilo bi pokušati.
    Ja prvi zagovaram 50/50, gdje piše da Dinamo mora imati većinu domaćih igrača?
    Zar to nije u ovom modernom i ubrzanom svijetu veliki korak unatrag, pogotovo ako i ne proizvodiš više toliko domaćih igrača kao nekada.
    Uvijek se volim referirati kad su ovakve rasprave na klubove kao što je potonuli BATE Borisov ili Athletic Bilbao koji nije potonuo, ali nikada neće napraviti iskorak za koji ima sve uvjete, upravo iz istih razloga. Athletic se održava zato što imaju veliki bazen, ali čak i oni su posegnuli za strancima, a mi smo puno bliže BATE-u po ovom pitanju nego Athleticu, samim time bliže i istoj sudbini.
    Zato i zagovaram taj model da nam se ne dogodi BATE Borisov.

I ne mora igrati tamnoputi zato što je tamnoputan. Referiram se na njihove fizikalije, pa puno manji klubovi od Dinama imaju bar par takvih agilnih, brzih, višljastih igrača koji jednostavno imaju drugačije fizičke predispozicije.
    Meni isto nekada smeta, što su isto tako podložni grupiranju i imaju velika ega, ali to i bez njih imamo kao veliki problem u klubu.
  • don
    14.3k
    Priznajem da nisam pogledao niti jednu utakmicu VojvodineMarquis Manners

eto, a da li bi njih zagovara da su sa balkana?
    popljuva bi cili klub jer eto, izašlo u srpskim medijima da ih mi ka oćemo.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Marić prvo proda Brodića, onda krene s cendranjem da nemože nikog dovesti jer - Petković.

Zaista s obiljem optimizma možemo dočekivati naredni prijelazni rok znajući da će ga hendlati isti tip.
  • CastAway1986
    3.5k
    Hahahah pa ovo je komedija , lik piše da je protiv Franjica i sličnih povratnika a doveo bi dva tamnoputa iz Vojvodine čiju nijednu utakmicu ove sezone nije pogledao...
  • Omake
    10.5k
    Marićev pokušaj izgovora Petkovićem je patetičan. Sve da ljudi (potencijalne prinove i njihovi agenti), imaju stav da će se teško probiti pored Petkovića, mislim da činjenica da je Petko igrač koji je otkada je u Dinamu odigrao samo 55% mogućih minuta solidan argument za uvjeriti ih u suprotno. Također, Petko je zakoračio u 30te, a igrači s godinama igraju manje, a ne više.
  • Marquis Manners
    93

Ne bi ih zagovarao. Objasnio sam zašto, ali evo opet ću da bude jasnije.
    Našim igračima smo okruženi i imamo ih dovoljno i možemo ih dovesti kad hoćemo i kako hoćemo. S ovim drugima situacija je potpuno suprotna, ne samo da teško dovodimo takve, već ih je teško i pronaći a da su dobri, u zadnje vrijeme.
    Mislim da ih moramo imati, jer preko 90% ozbiljnih klubova ih ima bar dvojicu.
    Dinamo je odavno prešao granicu ozbiljnog kluba, to je granica dosta ispod Dinama.
  • vjeko1701
    16.6k
    mislim da činjenica da je Petko igrač koji je otkada je u Dinamu odigrao samo 55% mogućih minuta solidan argument za uvjeriti ih u suprotnoOmake

Baš to. Plus tri natjecanja u kojima klub sudjeluje od kojih je jedno liga prvaka ove godine. Nada je da se barem nešto naučilo od ljetnog roka i raspleta jesenskog djela sezone. Ako nije, ako i ovaj rok neće biti pomaka, ljudi u klubu moraju gledati prema iskusnijim opcijama za vodstvo sportskog sektora i najkasnije do ožujka te opcije moraju biti u klubu.
  • austrijanac
    7.5k
    Najveći žal mi je Beljo, koji se nudio.

Plus se uklapa u naše govorno područje, mlad, agresivan.

Bio bi odlično pojačanje i s njim bi sigurno imali koji bod više. Pa barem taj Belupo.
  • Orc123
    12.6k
    Da se razumije ja ne zelim ove likove iz Vojvodine ne zelim strance samo....ali ako ne zelimo opet nakrcati momcad rotacijama i kao korisnim rotacijskim igracima onda ajmo gledat da se pojacamo. Franjic je polivalentsn igrac i imao bi smisla da je u klubu,na posudbi ili besplatan ali placat nesto za njega nema smisla jer pokriva sve i nista...ni na jednoj poziciji nece biti standardan u ekipi....imas vec puno univerzalaca u ekipi, cemu jos?

Neka je Hrvat, nemam nista protiv ali nek je pojacanje u pm....
    Imamo Jedvaja na stoperu, probat dovesti neke rubne reprezentativce ili reprezentativce ala Moro, pa Broz, Krama, posudba Erlica, Ivanuseca i slicno.....
    Nisam samo za strance ali izbor je veci definitivno...
    .kolega Kriziy je naveo Nordina iz Montpelliera, 6mj ugovor jos, to je kapitalac nad kapitalcima s realno da ga zelimo uopce nije nedostizan!
    .i ne, nismo natrpani strancima....pogledajte si druge momčadi koliko ih imaju....sta cemo se uspoređivati s Rijekom i slicnima koji Europu vide samo u 7mj?
    Svaka ozbiljna europska ekipa ima mix stranaca i domacih, ne trebamo izmisljat toplu vodu....i Bosanac je stranac....nebitno koje je vjere ili nacije igrac,.....
    Bitno da je dobar ili los, a na SD je, kvragu, da nađe dobre igrace!
    Mislim da nemamo ovaj rok nikakve potrebe dovoditi rotacijske igrace!
  • Zvonkec
    264
    jedan igrač je odbio dinamo zbog petka i to je beljo, sad jel bio jedini s kojim se probalo ili je beljo poslao izgovor za sve ostale nikad nebumo saznali
  • Marquis Manners
    93

Za razliku od tih povratnika barem igraju.
    I da, osobno bi dao prije 2, 7 mil za dva takva koja nisam gledao, pa možda nešto i bude od toga, nego 3 + mil za Selahija kojem svaku utakmicu gledam u vidu sažetaka.
    Zbog takvog stava smo odbili Durana, Gabriela i da ne nabrajam sada.
    Ne bi se služio tvojim riječnikom, ali za mene je neozbiljno dovoditi u klub igrače koji ne igraju po dvije godine ili koji u dvije i pol sezone skupi 30 nastupa u tri kluba od toga pet nastupa u zadnjoj polusezoni, samo zato jer taj igrač zna što znači nositi dres Dinama, a svi ostali ne znaju.
    Ta vremena su davno prošla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.