• don
    8.5k
    Uzberkistanci :lol:

ma to će druga postava vjerovatno dobit 90 minuta, jer isti dan par sati posli igramo protiv Lecha
  • vlatkomarkovic
    102

Da, jedna od jačih azijskih ekipa nekad!

Veseli me taj meč!
  • Dendle71
    142
    Postoji li tu na zoni ili u klubu neki znalac, analitičar, povjesničar koji je zapisivao ama bas sve Dinamove tekme? Mene najviše zanimaju pripremne utakmice. Ne mogu pronaći sve informacije koje mi trebaju. Pogotovo me zanimaju pripremne tekme u Švicarskoj tamo negdje između 2002 i 2008 recimo. Dinamo se tada ljeti nekoliko godina za redom pripremao u Švicarskoj. Ja sam vjerojatno pogledao svaku tekmu. Za neke od tih tekmi imam sve podatke (datum, suparnik, rezultat, stadion, itd.) ali za najmanje 8 – 10 tekmi nemam sve detalje pa bi me razveselilo kad bi mi netko tu mogao malo pomoći. Komunikaciju možemo naravno obaviti preko inboxa da ne zamaramo ostale.
  • vlatkomarkovic
    102
    https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-besplatno-gubi-jednog-od-najvecih-talenata/2627963.aspx

U pravilu nista posebno u članku, index klikbajt!

Ipak, nadam se da taj senzacionalizam nema uporiste i da Noa dobiva ugovor!
  • Majki2111
    3.5k
    Arsenal igra sada. Naš prvi protivnik na polusezoni, ko hoće neka baci oko.
  • Marc
    229
    Baš gledam bome su ih stisli dobro i gol, bit će to zajebana tekma u Londonu s njima
  • Simpatizer
    616
    Arsenal će igrat s klincima i klupom protiv nas, eventualno će ubaciti 2-3 prvotimca. Očekujem Sterlinga, Merina, Parteya, Kiwiora, Nawainerija, ostalo akademija i možda eventualno Martinelli, Havertz
  • kikinho999
    4
    Tko bi mogao od juniora na pripreme uz Pavica?
  • Sven
    53
    Vjerujem da ce ih bas dosta ici, Mikic, Rimac, Bakovic, Jakir. U rasporedu su jedan dan dvije utakmice tako da je za ocekivat 28+ igraca na pripremama.
  • Omake
    4.2k
    šunta, mikić, Horvat, Baković Horvat, Rajić, Zebić, možda čak i Radoš iz kadeta
  • Mali dioničar
    16.3k
    Arsenal će igrat s klincima i klupom protiv nas, eventualno će ubaciti 2-3 prvotimca. Očekujem Sterlinga, Merina, Parteya, Kiwiora, Nawainerija, ostalo akademija i možda eventualno Martinelli, HavertzSimpatizer

Da, riskirat će plasman u prvih 8 da igrači iz nadaleko poznate Arsenalove akademije malo osjete Ligu prvaka.
  • Simpatizer
    616
    Arsenal ima odličnu akademiju i neće riskirati top 8 ako stave 3-4 klinca kao što očekujem da će stavit
  • Statisticki Izet
    3
    Gledao sam sa Ipswichem i zbilja se nadam da naša utakmica izgleda bar malo bolje. Ipswich je igrao bunker većinu vremena s napadačem na 20 metara od gola.
  • Efes Pilsen
    9.2k
    Izgubit 1:0 protiv Arsenala na Emiratesu znaci da si bio blizu bodu. Ja ne bi imao nista protiv da ponovimo City bez mutavog Sterlinga u zavrsnici.
  • Niko1986
    368
    Gledao sam sa Ipswichem i zbilja se nadam da naša utakmica izgleda bar malo bolje. Ipswich je igrao bunker većinu vremena s napadačem na 20 metara od gola.Statisticki Izet

Mislim da otvoriti se protiv jedne od najboljih 6-7 momčadi na svijetu nije najpametnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.