• NitkoBitan
    21.4k
    Uclanjujte se online a pogotovo ako planirate do karata za London, odnosno cuvajte racune za uclanjivanje iz fan shopova ako bude trebalo predocit na karatani (u slucaju prodaje na istoj).
  • Ivan0302
    684
    hoće biti moguće vidjeti na kraju godine odakle dolaze članovi u 2024. godini? Možda općenito u Hrvatskoj cijeloj, ali i po Europi i Svijetu.
  • nin0belan
    0
    Hoće li ove godine, kao i prošle, poštom na kućnu adresu stizati uplatnice s pozivom na produljenje članstva?

Smatram da bi to značajnije utjecalo na broj članova.
  • Papastrumf
    13.3k

Bit ce neka objava na tu temu.
    Za 2025. ce uskoro biti dostupna mapa na stranici gdje ce se moci live pratiti broj clanova po zupanijama i inozemstvu.

Svima koji su se uclanili preko weba i koji su povezali svoje clanstvo je poslan mail s pozivom na uclanjenje za 2025.
    Ostalima je poslana uplatnica na kucnu adresu ili su uplatnice urucene povjerenicima (onima koji osobno urucuju svojim clanovima).
  • Niko1986
    420
    Planira li klub u prodaju pustiti polugodišnje ulaznice?
  • mokoxax468
    900
    S obzirom da su rasprodane godišnje ulaznice, ne vidim tu nikakvu logiku
  • NitkoBitan
    21.4k
    Nema boljeg pokazatelja Dinamovstine od broja clanova u pojedinoj regiji, jasno gledano relativno a ne apsolutno jer se ne moze brojcano usporedit Grad Zagreb sa nekom zupanijicom.

Nema tu opravdanja da je nekom Maksimir daleko pa ne moze na utakmicu. 3 klika na internetu i smijesan iznos... idemo vuc za rukav sve oko sebe pa cemo si mjerit "ciji je veci" :sweat:

I mali prijedlog. Ako se moze dodatno rasclanit Grad Zagreb na kvartove (naravno po sluzbenim kvartovskim raspodjelama). Zagreb je ipak "dom" kluba, brojcano najveca jedinica pa mi dodatna podjela itekako ima smisla. Dosta zagrebackih kvartova ima vise stanovnika od dobrog dijela hrvatskih zupanija.
  • Zoran
    109
    Pa za London ce valjda se prvo gledat tko ima godisnju, a onda clanovi
  • Toni90d
    1.1k
    Moram opet pokrenuti temu OIB-a za članstvo.

Upravo obnavljam članstvo u Futsal Dinamo, traženi podaci: OIB/ID Number

Kolika, tj koja je razlika između Udruge Građana (GNK Dinamo) i Sportske udruge (Futsal Dinamo). Jer između te dvije "fraze" o udrugama ovisi učlanjivanje ljudi bez OIB-a.
  • rioda
    6k
    Kolika, tj koja je razlika između Udruge Građana (GNK Dinamo) i Sportske udruge (Futsal Dinamo). Jer između te dvije "fraze" o udrugama ovisi učlanjivanje ljudi bez OIB-a.Toni90d

I za Futsal Dinamo je obavezan OIB kod učlanjenja
  • Toni90d
    1.1k

Koliko ja vidim može se učlaniti i sa brojem osobne iskaznice/putovnice.

Ispod ID Number, uvijek sam upisivao broj osobne/putovnice kad sam uzimao ulaznice preko UEFA za Ligu Nacija i Euro.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ova članska iskaznica nije aktivna i ne može se produljiti, ali možete kupiti ili povezati novo članstvo.

Se samo meni ovo pokazuje? Ima veze s tim da je kraj godine pa ističe?
  • Do kraja2023
    246

I meni pokazuje isto. Sigurno je zbog isteka/kraja godine.
  • Dzoni
    930
    Preko web stranice Dinama sam bez problema produljio članstvo, samo treba ukucati sve podatke, platiti i to je to, kod članske je vidljiv na stranici
  • skener
    1.2k
    Godinu smo zavrsili s 51138 clanova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.