• Plavi 9
    55
    Ako sad produžim članstvo, vrijedit će odmah od 1.1. ili kako?

Nisam naviknut na ovo, obično je članstvo bilo vezano za 365 dana od dana učlanjenja, a sada je vezano za istek kalendarske godine.
  • Jurki
    13.6k
    Ako sad produžim članstvo, vrijedit će odmah od 1.1Plavi 9

Tak je. Ako produzis clanstvo npr danas, to clanstvo ti vrijedi od 1.1.2025-31.12.2025.
  • Neron53
    1.1k
    Netko je gore napisao da se moze birati povjerenike.
    Neka me netko ispravi ako nisam u pravu, ali zar Statut ne nalaze da se moze uclaniti samo preko povjerenika za podrucja na kojemu zivis?
    Barem je tako bilo, koliko se sjecam ali mozda je statut korigiran.
  • Brusa
    1.9k
    Di se može naći broj računa za uplatu članarine?
  • Mali Zeus
    14.6k
    Može li mi tko pomoć u vezi produljivanja članstva, vjerojatno je bilo tu na forumu al da ne kopam tolko, ugl. kad odem da produljim članstvo samo me odvede na trenutnu člansku al nigdje nema da produljim. Piše samo na ovoj da vrijedi do 31.12. i to je to. A kad se oću ponovo učlanit piše da imam aktivno članstvo. i da odem na profilMihael2305

Ovo i mene zanima, uopće nemam opciju produlji članstvo.
  • Brusa
    1.9k
    meni u aplikaciji dinamo, odmah pod "moje članstvo" nudi ispod kućicu "produljite članstvo" na koju se može kliknuti

A br. Računa sam našao
  • Derby
    333
    Netko je gore napisao da se moze birati povjerenike.
    Neka me netko ispravi ako nisam u pravu, ali zar Statut ne nalaze da se moze uclaniti samo preko povjerenika za podrucja na kojemu zivis?
    Barem je tako bilo, koliko se sjecam ali mozda je statut korigiran.
    Neron53

Statut: https://gnkdinamo.hr/Content/izbori/statut.pdf

Ne piše da se ne smije.

Pravo pitanje je, je li istina da se preko nekih povjerenika lakše dođe do gostujućih ulaznica kako se pričalo kad je bila Bratislava. Ako da, onda ima smisla birati preko koga se učlaniti. Ovaj moj povjerenik https://tickets.gnkdinamo.hr/ je beskoristan u takvim slučajevima :)
  • Mali Zeus
    14.6k
    Ne znam čudno nešto, možda je do tog kak sam do sada produljivao ili nekaj, ali jednostavno mi se ne pojavljuje ta opcija.
  • mali M
    6.1k
    Meni nudi normalno "Produljite članstvo" tipku.. morat ću to riješiti ovih dana, visi mi nad glavom kao damaklov mač!
  • criticus
    2.8k
    Hoće li sa 1.1. na brojaču članova odma izići brojka već produljenih da neku anketicu bacimo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.