• Simpatizer
    641
    nije nemoguće zamislit da brojni sportski direktori rade na Božić, pogotovo u klubovima koji su u krizi
  • Dinaminjo
    2.4k

Trenutno su nam ozlijedena 3 od 4 najbolja igraca.
    Naravno da su nam najveca pojacanja oporavci.
  • Krizy
    75.3k
    @Sting86 smiri sa spamanjem i "whatsapp" upisima, ne moramo valjda svaki dan ponavljati.
  • austrijanac
    13.2k

Ti sjediš kod Marića doma i znaš da li radi ili ne?
    Super, radi on. Liječnički će obaviti tko? Izvršni odbor će se sastati i odobriti? Tajnica će poslat papire?

Ne kužim vas, drobite tu gluposti ko na traci jer nije iscurilo nijedno ime u javnost.

Bar znamo da imena u javnosti nemaju veze s ničim.
  • Sting86
    38

Pa gle, lova nema vjeru od koje klub živi. A ak smo toliki vjernici ne bi ni pričali o transferima niti bili na forumu.

Drugi klubovi imaju treninge i na Božić, a sa takvima se želimo mjerit po spremnosti. Pričajući takve stvari zvučimo kao tovari koji prodaju spiku oko trenda i ideala, a očekujemo uspjehe u svim poljima. Totalno nespojivo.

Klub se sigurno ne vodi na način da je oltar glavna uzdanica u uspjeh, nešto se pita i kompetitivnost na tržištu gdje je Dinamo usred velike mreže sa mnogo jačih riba di te ribe mogu dat veću lovu i rade svaki dan u godini osim ako Dinamo temeljem statusa ne uvjeri dobre igrače prije njih. Ne raspolažemo sa teškim milijunima za transfere da možemo pričat o vjerskim poveznicama sa nogometnim klubom koji živi od europskih kvalifikacija. Ili ćemo bit ono što očekujemo ili trpimo rezultatsku krizu zarad ideala. Takav primjer imamo u vidu najvećeg rivala.

A šta je spamanje, realno gledanje na stvari di sam svjestan da se sad transferi računaju puno skuplje od sitniša koji Dinamo nudi, prodaje floskule o katoličanstvu dok se niš ne radi (a drugi rade) i ciljaju istovremeno na jaka imena (kao da slični nama nemaju oči i struku), i što je sad tu WhatsApp? Uključit se u raspravu? Koliko članova ovdje piše kao i ja pa to ne govoriš drugima? Realnost je očito bolna, jbg
  • Krizy
    75.3k
    Posljednja opomena za Papu, katoličanstvo i slične stvari na ovoj temi, pa se ti kasnije čudi koliko želiš.
  • Sting86
    38

Ok, doć će nam Ronaldo jer je iz Portugala jer je tamo svetište Fatima. Te stvari o vjeri nemaju veze sa poslom u sportskom sektoru.

Nemam se šta čudit, blokaj me i izbaci, samo ćeš potvrdit moju tezu da admini djeluju kao Naš Hajduk
  • Marquis Manners
    93
    Ali ima i pozitivnih stvari u svemu ovome. Činjenica da nismo spremni dati više od 2 mil. eura za igrača napravila je konzekvencu da nam nitko iz Hnl-a ne želi prodati igrača, što je u potpunosti opravdano.
    Samo me zanima kakvo čudo se dogodilo pa nas ne zanimaju Ivanušec, Oršić, Benković, Barišić...za mene je spoj ove dvije činjenice plus.
  • SAS1987
    20.5k
    Sad će nam valjda Papa direktno dovest pojačanjaSting86

Iz San Lorenza? :lol:
  • E46
    2.1k
    Cak i ja koji prezirem Pongracicevu igru i fizikalije bi vrlo rado pristao na njega u ovoj situaciji.

Kahlina
    RPG Pongracic Brekalo Dahl
    Sucic Selahi Baturina
    Cordoba Matanovic Pjaca
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Na momente mi djeluje zbunjeno i/ili indolentno. Mislim da smo ga precijenili na osnovu prvog koraka i fizičke siline koju posjeduje. Dobar bek, ali nikakav svemirski brod kako se u početku pričalo..Daliban

Ovo je najrealniji opis RPG-a, on ničim nije još opravdao pozitivne recenzije ovdje na forumu, a uglavnom je alibi da ne igra desno.

Kad Pjaca igra desno krilo a ne lijevo, onda taj detalj nije važan,nego uredno kupi kritike.
  • OsamŠest
    8.2k
    Potpisat će i Mikić, potpisat ćemo i pojačanja.

Novi članovi - psihijatrija. Al djeluje mi da je to sve namjerno, podjebavanje i kuhanje frke.

@Orc123 vrati se, sve ti je oprošteno :grin:
  • Mihaljević
    15.1k
    Koja neaktivnost? Šta je vama ljudi? Kad počinje prijelazni rok?Droljo

Kolko se više proteže ta floskula "Kad počinje prijelazni rok?" , nakon zadnja dva-tri prijelazna nikad nije trebao ni stati. Nisu bili sposobni u TRI MJESECA dovesti igrača kojem bi garantirali min. 8 utakmica lige prvaka, zašto misliš da su sada sposobni u MJESEC DANA dovesti igrača kojem će moći garantirati samo HNL? Igrače poput Ivanušeca, Pongračića i Matanovića su trebali kontaktirati još jučer a ne da čekaju da se igrač mora odlučiti 10 do 12. Zbog takvog razmišljanja su rezerve Granade i naše realnost.
  • Droljo
    31.3k
    su trebali kontaktirati još jučerMihaljević

Zašto misliš da nisu?
  • ElDorado
    13.5k
    Krenula je opasna shizofrenija. 7 dana prije prelaznog tvrdnje ‘SD nista ne radi’. Oladite malo. Kritizira se eventualno poslije.
    A Bjelko je uspio u 2-3 mjeseca stić od najboljeg poteza do najveće prevare.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.