• Peškaman
    5.5k
    Danas bio na humanitarnom turniru u Ljubuškom,voditeljica Mirta Šurjak.
    Žena je tokom vođenja desetak puta spomenula direktno ili indirektno Hajduk,pokušavala započinjat pjesme a nitko je nije pratio.
    Vrhunac večeri je bio dres Livaje a najavila ga je kao dres doktora budućeg osvajača lige na što joj je 80% dvorane zviždalo pa se jadna zbunila :rofl:
    A još mi je jače kada je izvukla papirić na kojem piše broj tombole,papirić se izvlačio par puta.
    Nakon što je napokon netko krenuo po taj dres,trči momčić od 6-7 godina a ona sva u euforiji pita momka navijaš li za Hajduk a on mrtav hladan kaže ne,ne treba mi dres. :lol:
    Na kraju se jadan zbunio pa je ipak uzeo.
  • Ivdzo11
    4.7k
    Prije nekoliko dana je u brojnim medijima objavljena vijest kako će Esmir Bajraktarević postati novi novi član nizozemskog PSV-a.

Čini se da dileme oko toga više nema, te da će u prvom mjesecu 2025. godine bh. reprezentativac staviti paraf na ugovor s ovim velikanom.

Ovu vijest je sada potvrdio i jedan od najuglednijih portala u Nizozemskoj, De Telegraaf, te se čini da je stvar gotova.
  • Daliban
    3.5k
    Taj PSV je doslovno američka kolonija.
  • Omake
    4.1k
    remek djelo, sve bih dao da sam bio tu hahah.
  • Eduardo
    21.8k
    :clap:

• Efes Pilsen
    9.2k
    Teska kriza Citya, Gvardiola ih za fokus stavio u karantenu za Bozic, al dzabe. Silva zapuca zicera da bude atraktivan iz prve lijevom vanjskom, Haaland ni penal ne moze zakucat.. dajte taj City u drugom krugu LP :rofl:
  • Droljo
    10k
    City i dalje dere. Doma 1:1 sa evertonom. :rofl:
  • Dr Hofmann
    1.9k
    City je baš teško gledat, slabo je to. Nije mi jasno da baš tako propadnu u par tjedana. Podsjeća me to na nekog...

@Doktor Kunić Ma sve OK, ali takva mašinerija da se baš tako raspadne. Guardiola je najuspješniji trener u modernom nogometu, ja osobno nisam neki preveliki njegov fan, niti City mi nije nešto drag, nek se pate malo
  • Doktor Kunić
    4.1k
    a kaj ti nije jasno fali im 8 prvotimaca, ozljede, loša forma, puno tekmi, kolaps.
  • Daliban
    3.5k
    Guardiola je jako blizu dobitne kombinacije. Teško je zamisliti da bi se on odrekao širine pa će vjerojatno netko drugi povući taj potez, ali uvjeren sam da je uskih 2332 formacija koja će redefinirati nogomet kroz nekoliko godina i ponovno uspostaviti prevlast tehnike nad fizikalijama.
  • austrijanac
    4.7k
    Palmera je takav gušt gledati da Chelsea samo zbog njega gledam.
  • badjibadara
    4.2k
    Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Tino Sven Sušić (32) novi je igrač italijanskog šestoligaša Trodice (ne znam da li je ime kluba anagram).

Sve blize Interu.
  • Brusa
    1.9k

Svaka čast...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.