• vlatkomarkovic
    33
    Prvo ozbiljno vrijeđanje mamare je bilo u Šibeniku u jesen, sezona 2006/2007. Mislim da je to zadnja Kužeova utakmica na klupi Dinama i onaj famozan intervju kasnije gdje negoduje da osim Dudua nema drugih špica. Zajec je u to vrijeme odlazio ili već bio bivši u Portsmouthu. Po mojoj slobodnoj procjeni, nema on veze s bojkotom. To je samo bila kap koja je prelila čašu 2010 u ljeto i koja bi se desila bez njega.

A ovo za druženje managera i igrača, ja neznam u kojem svijetu neki ljudi zive. Ima 5 6 ozbiljnih managera u RH koji ili direktno pokrivaju sve ili imaju proxy agente tipa Gvardiol, Oršić. Nerealno je ocekivat da igrači mamića mlađeg nece završiti kod nas i posljedično tome piti kavu s njim. Treba realan bit.

Imamo trenutno dosta većih problema od tog s kim Perica Sučić pije kavu!
  • Dino
    3k

Mislim da s kradom nitko nema problema dok ne sazna za nju. Da Mamici nisu bili “kontroverzni”, tesko da bi se tolko brzo saznalo za sve financijske malverzacije.
  • don
    8.5k
    cilo vrime šutite i na Badnjak ste krenuli pričat o mamićima :clap:
  • BBBaranja
    2.7k

Svako društvo ima svog Grincha :grin:
  • don
    8.5k
    sritan Božić i od Gavre :heart:

IMG-7041.jpg
  • masacusec
    4.3k
    Gavrane, vrati se!
  • Crni86
    6.6k
    Gavru bi trebalo uklopiti u liku nekakvog ambasadora ili ga skolovati za scouta kako bi pokrivao taj dio europe (austrija, svica i njemacka) gdje ima dosta nasih ljudi.
  • Mali dioničar
    16.3k
    Gavru bi trebalo uklopiti u liku nekakvog ambasadora ili ga skolovati za scouta kako bi pokrivao taj dio europe (austrija, svica i njemacka) gdje ima dosta nasih ljudi.Crni86

Da nam opet neki mladi Rakitić ne pobjegne u Hajduk.
  • gledatelj
    670
    Bio mi je uvijek top na terenu i van njega, a ovim intervjuom je dokazao i zašto. Stvarno puno sreće mu želim kao treneru i jednog dana da ga vidimo na našoj klupi.
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/emir-dilaver-kada-je-dinamo-cuo-da-me-hajduk-zeli-odmah-su-me-zvali/2627558.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.