• jedan u nizu
    13.6k
    Čestit Božić svima i uspješan prijelazni rok!
  • Jurki
    17.4k
    Dragi Dinamovci, Purgeri sretan Bozic vama i vasim familijama.
    Samo nek bu zdravlja.. za sve ostalo bumo vec nekak.
    I da nam proljetni dio sezone prođe u veselju.
  • Kujtim Shalla
    5k
    [img]http://PXL-20241221-171835710.jpg
    Dragi moji Zonaši, vama ,vašim obiteljima od sveg srca želim sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje. Pošto nije tajna živim daleko od Zagreba ,Maksimira i Hrvatske ,nisam u prilici gledati naš voljeni klub u živo koliko bi to volio. Vi ste moje uši,oči,moj glas. Oprostite kad nekad priključam, napišem suvišan komentar. Jbg vjerovatno je daljina ključ poneke frustracije. Voli vas D
  • OldSchoolZG
    330
    Htel bi vam se svima zahvaliti kajti/jer ste mi fejst/jako pomogli zdurati
    ovu/pol i prošlu celo sezono.
    Meni kak vječnom pesimistu je strašno gledati ovakav Dinamo no vekšina na
    "zoni" je optimistična a i mnogi znate več/više od mene o nogometu i to mi fejst
    pomogne i duram daljše.
    Nadamo se kak bu Bjelica sredil obrambo pa bu lakše.

Sretan Božić svim krščanima na "zoni" a kateri to nisu želim
    takaj/također sve naj.

Sretan Božić!
  • blue heart 72
    2.2k
    Dragi moji dinamovci i dinamovke

Nek bude vama i vašim najdražima sretan i blagoslovljen sveti Božić, prije svega uz dobro zdravlje, te puno sreće, smijeha, veselja i mira Božjega.
  • NORTE
    16.1k
    Prošli prijelazni rok se neće ponovit tako da bi mi uskoro zapravo trebali postat puno jači.
    Zadnji put je bila štednja i racionalizacija, a barem djelomično je u križaljci tada sudjelovao i Jakir.

Sada imamo više faktora koji će utjecat na ovaj rok.
    Puni ko brod (automatski skroz druga priča), debeli minus na tablici i drugi trener s generalno višim ambicijama od prošlog.

Dovode lijevog beka i špicu.
    Po meni potrebni su još i desno krilo i zadnji vezni, a mnogi kažu i stoper jer nam je i to "kritična pozicija".

Primili rekordna 24 gola u 18 kola pa to itekako ima smisla, bez obzira što bi već u siječnju mogli zaigrat Perić i Perković, ali treba li nam novi stoper će odlučit struka.

Bjelica je najavio do 4 igrača, ali nadam se da će ih biti više, a posebno jer nam se ključni igrači ne vraćaju odmah.
  • Dzoni
    1.4k
    Svim članovima ovog foruma i vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Božić!
  • Davieboy86
    524
    Sretan i blagoslovljen Božić ekipa !
  • JMastermind
    727
    Čestit i blagoslovljen Božić, šizofrena familijo :heart:
  • Beky
    39
    Sretan i blagoslovljen Bozic plavoj obitelji!
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Sretan i blagoslovljen Božić svima :heart:
  • Rakovica1986
    1k
    Sretan i blagoslovljen Božić plavoj obitelji!
  • Gladiator
    6
    Sretan Božić ekipa
  • Nogo
    6.7k
    Ekipo, želim vam sretan Božić, da se odmorite, zabavite, najedete i provedete vrijeme sa svojima najdražima! :sparkle:

Ps: bar danas transferi neka budu na mute.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.