• rakurs
    448
    Bit ćete zadovoljni s pojačanjima...Keyser Soze

9eu07v.jpg

Pardon na malome spamu, ali ovako nekako je protekla moja Božićna noć...
  • badjibadara
    4.2k
    Sitno se spominjao i interes Dinama:

Talentovani bosanskohercegovački reprezentativac Esmir Bajraktarević (19) dogovorio je transfer u nizozemskog velikana PSV Eindhoven.
  • MAGDA7
    6
    Ajmo malo konkretnije!
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Dragi djed mraze, jel bi mogao jedan Nordin pod bor :pray: IMG-1485.jpg
  • Maximo
    599
    Nekako sve manje vjerujem da će nas dočekati nešto pod borom
  • Maximo
    599

Ako Keyser soze nije marko marić, malo nam to znači
  • Eduardo
    21.8k
    je li bitno da bude baš pod borom? Ili ne valja ako bude nakon toga?
  • Maximo
    599

Haha...pa dobro, praktično gledano bolje dahl za novu godinu nego novi ugovor s bočkajem za Božić :lol:

Iako ništa protiv pere, napadački mi je stvarno ok
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Pa fala bogu da ne valja Božićni poklon ako nije pod borom...
  • austrijanac
    4.6k
    Dajte ljudi Bozic je.

Ja ljudima iz kluba, kao i svima Vama, želim da provedu u krugu svoje obitelji.

Kakva crna pojačanja i objave, nadam se da ljudi bar Bozic mogu uzet za sebe.
  • Žan
    203
    Sretan i blagoslovljen Bozic svim zonasima, neka vam se ostvare zelje ovog i svakog iduceg prijelaznog roka !
  • rioda
    5.7k
    U jednom trenutku sam bio blizu dogovora s Dinamom, ali, onda se prevagnuo odlazak u Rapid. I da netko ne misli, nije u pitanju podcjenjivanje HNL-a niti ta dva kluba, već sam odabrao opciju, za koju mi se tad činilo da će biti najbolja za moj nogometni razvoj. Osjećao sam, jednostavno, da ću u Rapidu biti prvi napadač, da ću imati sigurnu minutažu, a to je ono najvažnije što sam u tom trenutku tražio. Gledajući iz tog kuta, Rapid se stvarno pokazao dobrim izborom."

Beljo o pregovorima s Dinamom
  • Sting86
    26

Kad su to takve pozicije di će netko radit dok ti odmaraš... U tom poslu praznika nažalost nema

A ovo ispod oko Belje... To je ono oko čega je Marić i pričao. U Dinamo tko god da dođe, a Petko kako god igrao, on ne može van prve postave osim ako je ozlijeđen.
  • austrijanac
    4.6k
    Kad su to takve pozicije di će netko radit dok ti odmaraš... U tom poslu praznika nažalost nemaSting86

Upecat ću se i reć cu ti na Božji dan da veću glupost nisam čuo.
    Iz iskustva, puno većeg od budgeta jednog kluba poput Dinama, ću ti reć da pričaš gluposti.

Ti ljudi danas imaju pravo uživat sa svojim obiteljima, njihova dobra volja da li će otvorit Wyscout ili nešto.

Doktori, vatrogasci i slični nemaju praznike.

SD i trener hrvatskog katoličkog kluba sigurno ima pravo na otvaranje poklona, polaska na misu i sve ostalo.

Najgori komentar koji sam danas pročitao te mi je žao što svoje Božično vrijeme trošim na ovo.
  • Sting86
    26
    Super, kak nam je krenula igra možemo Bozanića zvat onda da nam radi pripreme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions