• Crni86
    6.6k
    decko je prije godinu dana doso za 0 eura u buducnost. Zakasnili smo godinu dana u realizaciji tog posla. 2 milijuna eura za 17 godisnjaka puno previse u sadasnjoj situaciji.
  • Sting86
    24

Koliko god Olmo volio Dinamo a i mi njega... Sumnjam da bi baš došao na pašnjake Šubićevca i sličnih mu terena...
  • Jos-Optimus
    3.3k
    ajde ti odlijepi frajeru, rekao si da neces pisati gluposti u svom melodramaticnom ispadu i evo te opet
  • Sting86
    24
    A ovo nije konflikt sa članovima foruma? Šta si agresivna seljačina odmah?
  • Sting86
    24
    Uostalom nisam tebi ni replicirao, ak imaš neke probleme ne moraš to na meni iskaljivat
  • Sting86
    24
    Evo samo za tebe, doć će Olmo, Modrić, Broz i još 7 reprezentativaca, možda uspijemo nagovorit i Neymara, nešto nije zadovoljan sa Al Hilalom
  • Paggini
    29.6k
    agresivna seljačinaSting86

Upozorenje za vrijeđanje
  • Sting86
    24
    Haha pa ček malo ako izneseš svoje mišljenje i napadne te se za to još ti ispadneš krivac...
  • Daliban
    3.4k
    Iz vastitog iskustva da ti kažem, ne isplati ti se biti toliko kombativan u nastupu. Vjeruj mi na riječ. S tim da ja sebe ni ne smatram posebno kombativnim, ali sam jednostavno tvrdoglav i svaka cesta mi je autoput. Olabavi malo, dobri su ljudi ovdje. Sretan Badnjak i čitamo se.
  • Sting86
    24
    Thanks Dalibane ali ne mogu vjerovat da se na forumu navijača ne smije reć šta se misli... A svi svašta prosipaju bez beda

Sretan i tebi Badnjak stari.
  • don
    8.5k
    ma možeš samo ti ljudi govore jer štancaš prebrzo postove i jedan iza drugog.

kada osjetiš potrebu još nešto nadodat iskoristi opciju "Edit" koju ćeš pronać klikom na svoj post i onda na tri točkice, a ne jedan ispod drugog.
  • Sting86
    24
    Thanks za savjet, samo nez što je melodramatično u tome što kažem kak nije realno uopće spomenut Olma obzirom na to di igra, na kojoj razini i kak se razvio.
  • Keyser Soze
    11.2k
    Bit ćete zadovoljni s pojačanjima...
  • Droljo
    9.9k

Od kad ti spadaš među insajdere?
  • ElDorado
    848
    Puno ljudi ovdje iznose neka svoja predviđanja, omalovažavanja, sve neko crnilo u stilu: nemaju oni pojma nece nikog dovest, nesposobni su, prodali bi odmah pola momcadi, Zeko je stecajni upravitelj, itd itd. Korisna je rasprava o činjenicama i mišljenjima, analizama.
    Ali neko predviđanje što bi se desilo kad bi se desilo na osnovu potpuno osobnih preferencija i impresija mislim da je potpuno besmisleno i da bi se ljudi trebali suzdržavati od toga. Pogotovo sad pred prijelazni rok jer ce bit hrpa laznih info a paranoja ce krenut na najjace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions