• Olmic
    3.8k
    Za Bozic mogu dovest eventualno neki skart od slobodnog igraca kojem smo mi jedina opcija. Prijelazni rok pocinje sredinom sijecnja.NitkoBitan

Jedna od vecih gluposti da se ne mogu na danasnji dan potpisat pojacanja sam ih treba platit

Igraci novi ako ima pameti moraju biti na prvom danu priprema koje su ionako kratke
  • Sting86
    20
    Jebe se Zajecu za pojačanja
    On je jednom već bio u klubu i zdimio iz njega kad je napravio stečaj, Bjelica će se trudit dovest nekog ali neće se tu ništa trošit previše, čim se Ademi vrati on će bit stoper ili će Ristovski to popunjavat, zadnji vezni je očito Pavić a bek i špica će bit neki no name i Kulušić iz Šibenika 1/1

Eto, moje mišljenje opet, bez da koga vrijeđam il neš, da se ne shvati krivo
  • Sting86
    20

Sve se više pitam zaš Marić i klika toliko štede
  • GOAT
    1.4k
    Igrači mogu ( u nasem slucaju moraju biti ) kupljeni u bilokoje vrijeme, registracija ide kasnije u siječnju ali sto prije dođu i odrade pripreme to bolje.
  • NitkoBitan
    20.8k
    Nisam znao. Znaci mozemo sad odradit transfer a registracija igraca tek u sijecnu? Znaci li to da racunovodstveno taj transfer spada pod ovu ili iducu godinu?
  • Olmic
    3.8k
    mislim da se ugovor moze potpisat bez da su sredstva prebacena i slicno
  • Blueshadow86
    2.1k
    Koji smo mi naivci što smo se nadali da su sposobni i da će nas obradovati za Božić i nekoga dovesti.Kujtim Shalla

Pridružujem ti se u klub naivaca.
    Tako se u istom stilu nadam da ćemo nekoga dopeljati bar do Nove godine.
  • don
    8.5k
    Nisam znao. Znaci mozemo sad odradit transfer a registracija igraca tek u sijecnu? Znaci li to da racunovodstveno taj transfer spada pod ovu ili iducu godinu?NitkoBitan

pa naravno, samo ga tek možeš službeno registrirati na prvi dan prijelaznog roka.

Bočkaj je doša na današnji dan odnosno badnjak, za koliko ono, 2,4m?
  • ElDorado
    847
    Kad neko napiše da je Zeko steral klub u stečaj mene probije proljev
  • GeneralNapoleon
    12
    Ja se nadam da cemo barem dva prvotimca imati vec do pocetka priprema, s time da ukupno ocekujem 5 novih igraca. Iako nisam siguran da se traze uopce sve pozicije koje ljudi ovdje zazivaju. Ali eto lijevi bek i napadac su potvrdeni od Bjelice. Pa onda bi bio neki minimum da barem taj lijevi bek bude vec tu za pripreme.

U suprotnom slucaju se bojim da bi se moja skepsa prema sportskom sektoru, koja je uzrokovana ljetnim prijelaznim rokom, potvrdila. Jer bi znacilo da opet idemo sporo i mlako. A za to sada stvarno vise nema vremena.

I jos bih samo nadodao da ako se odluci ne dovodit 6ica, da je meni to prihvatljivo, iako se ne slazem sa procijenom. Ali samo pod uvijetom da se onda odlucilo da je Pavic taj, pa da onda i Pavic igra dok Misic ne moze a ne da se rade neke kombinacije sa Ademijem, Rogom itd.
  • ElDorado
    847
    da iako je pitanje bilo baš tak upućeno a Bjelko je samo potvrdio.
    Mi nemamo 6cu uopće jer to ni Mišić ni Sule nisu. To bi štimalo ak igramo s dva iza a trenutno su obadva out.
    Meni uopće nije jasno zašto Perković grije klupu ak se oporavio prije mjesec dana. On je LB igrao sasvim solidno i bolje od svih desnjaka. A s obzirom s kim imamo jos dve tekme u LP….
  • GOAT
    1.4k
    Iskreno oko računovodstva pojma nemam, ali sam siguran da ih mozemo dovesti prije nego se prvog mjeseca.
  • GeneralNapoleon
    12

Perkovica bi rade gledao na lijevom stoperu. Ali uostalom ni meni nije jasno zasto je zakucan za klupu ako je zdrav. Za ligu prvaka nazalost nije prijavljen ako se ne varam, tako da cemo morat bez njega.
  • Sting86
    20
    Što je sa Dahlom? Zna li se što oko njega?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions