• Hectorharatti
    182
    ajde ajde. Tako si i pisao za Banica i Malocu prije utakmicom sa hajdukom pa su ti zacepili gubicu i jedan i drugi.
  • DrawTube
    5.7k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/istra1961/glavni-gazda-prvi-se-put-jasno-referirao-na-projekt-kluba-istra-nije-teret-nego-jako-vazan-faktor-15535741?cx_linkref=jl_home_najnovije

Koliko sam skuzio, nikad spanjolski vlasnici Istre nisu ovako pričali o klubu, a spominje se da im se ne isplati držati Alaves B momčad već da će Istra zauzeti mjesto b momčadi i da kreću ozbiljnije s klubom

Ako je ovo stvarno, to je ogromna vijest za Istru i sve nas kojima je dosta da svake godine ista 4 kluba idu u Europu , od kojih 2 imaju luzerski mentalitet a jedan ga poprima

Buon giorno, dobar van dan
  • NORTE
    12.9k
    ajde ajde. Tako si i pisao za Banica i Malocu prije utakmicom sa hajdukom pa su ti zacepili gubicu i jedan i drugi.Hectorharatti

I eto me pišem opet što me volja, i nastavit ću tako. :wink:
    Svatko može promijenit mišljenje, Banić nas je razuvjerio i svaka mu čast, zato sam ga i pohvalio da igra za sebe, za razliku od ovog malog.
  • Hectorharatti
    182
    niko ti ne brani da pišeš što hoćeš, također, nikome nije ni zabranjeno komentirat što ti komentiraš.
  • Zagi
    8.7k
    Ja se najviše bojim ovakvih kao Kavelj, a vjerojatno ih ima u dosta ekipa, i isplivavat će što će kraj prvenstva biti bliže, a oni eventualno na vrhu.
    Nitko me ne može uvjeriti da on danas nije namjerno dobio drugi žuti karton.
    Onakav bespotreban start, na nebitnom dijelu terena, pred sucem.
    Klenx

Svjestan sam kako to izleda ali nema tu neke posebne namjere.
    Mali je .... Ajmo reći da nije dovoljno inteligentan da gleda toliko unaprijed.

Tipična tovarska lopata i još ktome zelen i pod dojmom.
  • Jurki
    13.6k
    Ne gledam inace vijesti, al eto sad sam ih pogledal na novoj tv.
    Iz Šibenika su prikazali sve golove i izjavu Livaje.. tek toliko pokazali golove s Rujevice i tek tolko spomenuli da je Rijeka jesenski prvak.. .. dok nasu utakmicu protiv Varazdina nisu ni spomenuli.
    Nadam se da ce se bagra gusiti kad ce morati izvještavati iz Maksimira kad uzmemo jos jednu titulu.
    Banda dnovinarska
  • Majki2111
    3.5k
    Kaže Korda da misli da će ova sezona bit sezona di će prvak osvojit najmanje bodova u povijesti HNL. Zasad je to sezona 2017/18 sa 73.

Sada Hajduk i Rijeka drže ritam za 72. Po toj nekoj računici nama omjer 14-1-3 vrlo vjerojatno osigurava naslov. Potrebna bi bila 43 boda u 18 kola. 2.39 boda po utakmici.
  • Sajla
    6.3k
    Između prvog i zadnjeg na tablici je 21 bod. Čini mi se dosta malo.Sajla

uzeo TM pa uspoređujem sam kad nitko neće ;) nije svaki put bila zimska pauza nakon 18 kola, bilo je i odgođenih utakmica što ovdje nije uzeto u obzir, ali usporedba možda može još nekome biti zanimljiva...

Screenshot-1.png

nikad nije bila tako mala razlika od prvog do zadnjeg na polovici prvenstva.
    prvi nikad nije imao tako malo bodova (Rijeka 2 puta blizu sa 37 i 38, Dinamo jednom 39).
    sezona 20/21 kad smo bili na 39, a Loksa na 15 je najbliža ovoj razlici - u svim drugim sezonama je razlika 30 ili više bodova.
    rekordna razlika je iz sezone 18/19 kad je Dinamo pred Rudešom imao dvostruko veću prednost nego sad Rijeka ima nad Goricom, čak 42 boda.

najzgusnutija tablica ikad. nadali smo se nekada da bi se tako nešto moglo dogoditi jer će više jačih klubova igrati LP/EL/KL pa se tako trošiti i prosipati bodove kod slabijih, ali samo smo mi ti koji imaju taj problem. nije se dogodilo ni to da su klubovi sa dna tablice uložili nešto posebno i pojačali se. gledamo možda i nikad lošiji nogomet u eri Lige 10. priželjkivali smo da svatko svakoga može pobijediti, a dobili da svatko od svakoga može izgubiti. ne tražimo vodećeg kao najboljeg, nego najmanje lošeg.
    s jedne strane je to i dobro jer u nekoj drugoj sezoni bismo već imali dvostruko veći zaostatak (bez ove sezone, u prosjeku je vodeći imao 41,9 bodova u ovom trenutku, a zadnji 9). situacija je ozbiljna, ali ne i bezizlazna. samo što se treba primiti pravog posla - i u svlačionici i u uredima.
  • Ivdzo11
    4.7k
    Zbog toga sam svjesno ušao u “debelo crveno”, pa smo do kraja sezone napravili minus od 7,5 milijuna eura. Pozajmili smo novac, uglavnom od mojih poslovnih partnera, najviše iz inozemstva. Epilog? Nismo osvojili ništa, ni prvenstvo ni Kup, a zadužili smo se 7,5 milijuna. Ne ulazim sad u razloge zbog kojih smo ostali bez titule, jer to je nogomet i jamstva nema, ali financijska rupa koja je nastala nedopustiva je i neprihvatljiva s bilo kojeg stajališta. Posebno naše financijske službe u klubu. Međutim, to je bila moja odluka. Kockao sam se i izgubio sve.

Nikad se u privatnom životu nisam doista kockao i kocku prezirem. O.K., jednom se možeš kockati, ali kad izgubiš velike novce, moraš biti jako blesav da to ponoviš. Prvi put je to rizik, drugi put bi to bila neoprostiva pogreška. Takav je moj pogled, ali i mnogih neutralnih ljudi. Rijeka će po financijskim izvještajima godinu završiti pozitivno, ali to su samo izvještaji. U njih ne ulaze pozajmice, one nisu nestale, morat će se jednom vratiti i zato se ne mogu ponašati kao da ne postoje.
  • NORTE
    12.9k

"Dinamo troši više od 60 milijuna, Hajduk više od 40, a Rijeka 12 do 14.
    I mi smo prvi, mi smo stalno u vrhu. S 30 milijuna jamčim naslov!"

Zanimljivo je da Miško s duplo većim budžetom jamči titulu, a mi s još duplo većim budžetom od toga kojeg bi on volio, smo daleko iza njih, opet smo na aparatima i zapravo nikad gore stojimo.
  • Jurki
    13.6k
    samo kaj se Misko malo zaj.

Da ta njegova Rijeka igra konf ligu svake godine.. tesko da bi s 30 mil eura bila u top 3 ekipe hnla.
    Cim igras Europu to je odmah svijet za sebe.
    Nek si za pocetak pogleda Uefinu tablicu i koliki ima ta njegova prcija koeficjent.

Pripoveda zalizani krmak gluposti.
  • SAS1987
    15.4k
    Zanimljivo je da Miško s duplo većim budžetom jamči tituluNORTE

Ja mu jamcim titulu ak me stavi u strucni stozer i ugovorom garantira visoku otpremninu :lol:
  • Joza
    592
    Još je zanimljivije kakve ti komentare imaš u zadnje vrijeme na zoni.
    Svi ti krkani su jaki na riječima "kad bi bilo to, mi bi bili ovo", a onda kad te riječi treba pretvorit u djela daju se otkazi treneru prije utakmica koje im mogu pomoć u dostizanju cilja od 30milijuna ili se skinu gaće u sloveniji.
    Jedva čekam kad oni ili ovi južnije izbore europu pa će onda krenut floskule "kako je teško igrati na dva fronta zbog umora, ozljeda, kartona" i slično.
  • Crni86
    6.6k
    Jedino kome skidam kapu u hnlu je rijeka i miskovic. Covjek ulupava svoje vlastite novce u klub, a oni su svake godine konkurentni. Prodaju igrace, otkrivaju nove dobre igrace za malo para i tako vec godinama.

Rijeka nije rang kluba kao dinamo i hajduk, nema toliku bazu navijaca, automatski nije toliko ni zanimljiva sponzorima, lokalnoj zajednici i sl. Miskovic mi ide na jetru, ali treba mu se priznat da radi stvarno jako jako dobar posao s rijekom. Od trenera do igraca…

Njima je prije najveci problem bila omladinska skola, a sad evo i oni su proizveli neke igrace (braca smolcic, hodza, frigan, galesic…)

Samim time to pokazuje koliko mi imamo jos neostvarenog potencijala i vjerujem da cemo s ovim ljudima u klubu ispuniti barem 80% tog potencijala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.