• Hectorharatti
    182
    ajde ajde. Tako si i pisao za Banica i Malocu prije utakmicom sa hajdukom pa su ti zacepili gubicu i jedan i drugi.
  • DrawTube
    5.7k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/istra1961/glavni-gazda-prvi-se-put-jasno-referirao-na-projekt-kluba-istra-nije-teret-nego-jako-vazan-faktor-15535741?cx_linkref=jl_home_najnovije

Koliko sam skuzio, nikad spanjolski vlasnici Istre nisu ovako pričali o klubu, a spominje se da im se ne isplati držati Alaves B momčad već da će Istra zauzeti mjesto b momčadi i da kreću ozbiljnije s klubom

Ako je ovo stvarno, to je ogromna vijest za Istru i sve nas kojima je dosta da svake godine ista 4 kluba idu u Europu , od kojih 2 imaju luzerski mentalitet a jedan ga poprima

Buon giorno, dobar van dan
  • NORTE
    12.9k
    ajde ajde. Tako si i pisao za Banica i Malocu prije utakmicom sa hajdukom pa su ti zacepili gubicu i jedan i drugi.Hectorharatti

I eto me pišem opet što me volja, i nastavit ću tako. :wink:
    Svatko može promijenit mišljenje, Banić nas je razuvjerio i svaka mu čast, zato sam ga i pohvalio da igra za sebe, za razliku od ovog malog.
  • Hectorharatti
    182
    niko ti ne brani da pišeš što hoćeš, također, nikome nije ni zabranjeno komentirat što ti komentiraš.
  • Zagi
    8.7k
    Ja se najviše bojim ovakvih kao Kavelj, a vjerojatno ih ima u dosta ekipa, i isplivavat će što će kraj prvenstva biti bliže, a oni eventualno na vrhu.
    Nitko me ne može uvjeriti da on danas nije namjerno dobio drugi žuti karton.
    Onakav bespotreban start, na nebitnom dijelu terena, pred sucem.
    Klenx

Svjestan sam kako to izleda ali nema tu neke posebne namjere.
    Mali je .... Ajmo reći da nije dovoljno inteligentan da gleda toliko unaprijed.

Tipična tovarska lopata i još ktome zelen i pod dojmom.
  • Jurki
    13.5k
    Ne gledam inace vijesti, al eto sad sam ih pogledal na novoj tv.
    Iz Šibenika su prikazali sve golove i izjavu Livaje.. tek toliko pokazali golove s Rujevice i tek tolko spomenuli da je Rijeka jesenski prvak.. .. dok nasu utakmicu protiv Varazdina nisu ni spomenuli.
    Nadam se da ce se bagra gusiti kad ce morati izvještavati iz Maksimira kad uzmemo jos jednu titulu.
    Banda dnovinarska
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.