• Jurki
    17.4k
    oko politike je vec bilo svađa.. i mislim da je Zona definitivno bolja bez takvih tema.
    Kome je do politike moze na takve forume.
    Jbs politiku samo DZG.
  • Majki2111
    4k
    graf.png
    upload image

Korda kritizira golmane. Uspješnost obrana 55%, premalo. Ali imamo dosta nesreće.

Bit će to sve OK. Bit ćemo prvaci.
  • Mazalo
    366
    Ima li dinamo neki pravilnik? Da ki je dozvoljeno nastupanje na malonogometnim turnirima?
  • NitkoBitan
    27.1k
    To bi realno trebala bit osnova za raskid ugovora (osim ako je dobio odobrenje ljudi iz kluba). Cisti neprofesionalizam.
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Da ki je dozvoljeno nastupanje na malonogometnim turnirima?Mazalo

Tko?
  • Toni90d
    1.8k

Menalo, nastup na turniru Četiri Kafića u Ljubuškom. Btw na istom nastupa i mlađi Dalton.
  • Neron53
    1.6k

Zar nije Menalo njegov igrac? Tj od bratka. Mora igrati ako mu je tako tatek naredio.
  • Toni90d
    1.8k

On je prvenstveno, još uvijek, Dinamov igrač, koji mu daje plaću, u skladu sa time bi se morao ponašati kao profesionalac i izbjegavati eksibicijske malonogometne turnire.
  • Neron53
    1.6k

Zavisi o tome kakve ima upute/stavke u ugovoru.
    Ako je u nemilosti u Dinamu, a je, ako su mu dali dozvolu, a mozda i jesu.... onda nek igra.
    Tako i tako bi se prije ozlijedio na Dinamovom treningu nego na "parketu".
  • Toni90d
    1.8k

Ja se nadam da mi nismo Tovarland i da ne ćemo dopuštati igračima igranje na malonogometnim turnirima. Bio u milosti ili ne milosti kluba, pod ugovorom je, mora ga se pridržavati ili slijede kazne. Ako se ozlijedi na treningu u Dinamu, onda je tako, ako se ozlijedi na tom turniru, a klub je imao ponudu za njega, onda nastaje ogroman problem.
  • flexXy
    2.9k
    Znam osobno da juniori Dinama nisu mogli igrat nogomet na tjelesnom bez dozvole kluba jer im je sve bilo definirano u ugovorima. Tako da cisto sumnjam da je Menalo bez dozvole isao igrat turnire.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    aj prestani s mitomanijom, Petko je vec poprilicno dugo itekako ozbiljan na terenu i proslu sezonu nas je izvukao, brate mili, frajer je kriv što SD ne dovodi napadača i kriv je kad se trudi zato što je prije bio kakav je bio. Petko je Petko, igra nogomet na svoj način, ali njemu je do Dinama stalo i sigurno je bolji lider od nekih trenutnih
  • Cif
    341
    da mitomanija.Igra kad mu se igra to je činjenica a ne mitomanija
  • Jos-Optimus
    5.8k
    pa u zadnje vrijeme mu se onda dosta igralo, puno bolje nam ide bez njega vidim
  • Cif
    341
    ide nam tak loše jer se nije kupila poštena špica koja zabija i ne trči u krugu centra neg je u šesnajestercu.I šestica dobra.I prošlu godinu smo se jako mučili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.