• Miro Vugrinec
    6.2k
    Imam pitanje zašto je zatvorena tema politika- Izbori u Hrvatskoj? Mislim da na zoni ima svačijih glasača pa bi bilo fora ispratiti ove izbore razmjenom mišljenja.
  • Jurki
    13.6k
    oko politike je vec bilo svađa.. i mislim da je Zona definitivno bolja bez takvih tema.
    Kome je do politike moze na takve forume.
    Jbs politiku samo DZG.
  • Majki2111
    3.5k
    graf.png
    upload image

Korda kritizira golmane. Uspješnost obrana 55%, premalo. Ali imamo dosta nesreće.

Bit će to sve OK. Bit ćemo prvaci.
  • Mazalo
    215
    Ima li dinamo neki pravilnik? Da ki je dozvoljeno nastupanje na malonogometnim turnirima?
  • NitkoBitan
    20.8k
    To bi realno trebala bit osnova za raskid ugovora (osim ako je dobio odobrenje ljudi iz kluba). Cisti neprofesionalizam.
  • BBB Mataa998
    2k
    Da ki je dozvoljeno nastupanje na malonogometnim turnirima?Mazalo

Tko?
  • Toni90d
    1k

Menalo, nastup na turniru Četiri Kafića u Ljubuškom. Btw na istom nastupa i mlađi Dalton.
  • Neron53
    1.1k

Zar nije Menalo njegov igrac? Tj od bratka. Mora igrati ako mu je tako tatek naredio.
  • Toni90d
    1k

On je prvenstveno, još uvijek, Dinamov igrač, koji mu daje plaću, u skladu sa time bi se morao ponašati kao profesionalac i izbjegavati eksibicijske malonogometne turnire.
  • Neron53
    1.1k

Zavisi o tome kakve ima upute/stavke u ugovoru.
    Ako je u nemilosti u Dinamu, a je, ako su mu dali dozvolu, a mozda i jesu.... onda nek igra.
    Tako i tako bi se prije ozlijedio na Dinamovom treningu nego na "parketu".
  • Toni90d
    1k

Ja se nadam da mi nismo Tovarland i da ne ćemo dopuštati igračima igranje na malonogometnim turnirima. Bio u milosti ili ne milosti kluba, pod ugovorom je, mora ga se pridržavati ili slijede kazne. Ako se ozlijedi na treningu u Dinamu, onda je tako, ako se ozlijedi na tom turniru, a klub je imao ponudu za njega, onda nastaje ogroman problem.
  • flexXy
    2.5k
    Znam osobno da juniori Dinama nisu mogli igrat nogomet na tjelesnom bez dozvole kluba jer im je sve bilo definirano u ugovorima. Tako da cisto sumnjam da je Menalo bez dozvole isao igrat turnire.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    aj prestani s mitomanijom, Petko je vec poprilicno dugo itekako ozbiljan na terenu i proslu sezonu nas je izvukao, brate mili, frajer je kriv što SD ne dovodi napadača i kriv je kad se trudi zato što je prije bio kakav je bio. Petko je Petko, igra nogomet na svoj način, ali njemu je do Dinama stalo i sigurno je bolji lider od nekih trenutnih
  • Cif
    163
    da mitomanija.Igra kad mu se igra to je činjenica a ne mitomanija
  • Jos-Optimus
    3.3k
    pa u zadnje vrijeme mu se onda dosta igralo, puno bolje nam ide bez njega vidim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.