• NitkoBitan
    20.8k
    Urusit ce se masinerija na proljece, uopce ne brinem. Svaka utakmica im je mucenje a u punom su sastavu. Samo da mi odradimo napokon derbi na Maksimiru kako spada i to je to.

I da, trazit strane suce u derbijima. Pa cemo vidjet kako ce se reagorat na 10 minita izlezavanja, ubacivanja lopti u teren i tome slicno.
  • Crni86
    6.6k
    20 faulova uremovica za drugi zuti vjerojatno nisu tema anketa pretpostavljam :)

A sjetimo se samo kakva je pompa bila napravljena oko onog torrenteovog zutog na centru…
  • NORTE
    12.9k
    Žabar: "Razočaran sam jer ne možemo dovesti pojačanja. Ovo nam nije dovoljno da napravimo korak više. Znam da klub ima određene dugove, ali ovako ne možemo igrati za razinu više"don

Glumac potjera dva igrača pa onda kmeči.
    Možda i pili naopako i sa SD-om dovede neke slobodne igrače ili na posudbu, obojica su s velikih tržišta.

Spominje im se Mlakar, nešto stidljivo i Toma Bašić, a uvijek mogu nekoga prodat da namaknu kakve prihode.
    Daleko je kraj prijelaznog roka.
  • Ali
    2.3k

Glumac potjera dva igrača pa onda kmeči

hmmm, imamo i mi po tom kriteriju glumaca
  • NitkoBitan
    20.8k
    Rijeka je jesenski prvak, medijima nebitno... a prosle sezone na sva zvona...
  • Klenx
    6.1k
    Žabar: "Razočaran sam jer ne možemo dovesti pojačanja. Ovo nam nije dovoljno da napravimo korak više. Znam da klub ima određene dugove, ali ovako ne možemo igrati za razinu više"don

Ne nasjedajte na ovo.
    Nije žabar glup, radi pritisak na Upravu.
    Najbolje da se na +7 od nas neće pojačati. Nije to mala prednost. Makar isposuđivali pola tih igrača do ljeta.

Ja se najviše bojim ovakvih kao Kavelj, a vjerojatno ih ima u dosta ekipa, i isplivavat će što će kraj prvenstva biti bliže, a oni eventualno na vrhu.
    Nitko me ne može uvjeriti da on danas nije namjerno dobio drugi žuti karton.
    Onakav bespotreban start, na nebitnom dijelu terena, pred sucem.
    Gorilo bi sve da slično napravi neki bivši Dinamov igrač recimo u dresu Varaždina.

Odmoriti se, ekipirati se i na proljeće ući u niz.
    -7 nije malo, i nemamo puno prostora za kiks.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Kad Lokomotiva kreće igrati svoje utakmice na Maksimiru ?
  • Plavi-9
    718
    Kad Lokomotiva bude domaćin nama na Maksimiru mi moramo na jug ? :smile:
  • Efes Pilsen
    9.1k
    a kao prvi je vrvio inteligencijom? Dobio je prvi za faul u napadu di je pokosio lika bez ikakve mogucnosti igranja loptom.
  • rioda
    5.7k
    Kad Lokomotiva kreće igrati svoje utakmice na Maksimiru ?Zagreb1992

U ožujku, tovare dočekuju na Kranjči

To želi motivirati sponzore i kumove da investiraju nešto
  • Izet Hajrović
    2.7k
    Jučer, na Dan žalosti, Anđelko Kecman komentira utakmicu na profesionalan način, bez imalo naglašavanja golova kao što i priliči situaciji. Anđelko Kecman, rođeni Istrijan koji samo radi u Zagrebu. Saša Marić danas na sličan način komentirao našu utakmicu, respekt po tom pitanju. I onda imate Andriju Cmrečnjaka, komentatora koji je iz Španskog, susjednog kvarta onom gdje se dogodila nezapamćena tragedija u petak. Taj komentator danas urla na golove Hajduka kao da sutra ne postoji. Na stranu sad navijačka orijentiranost, nije bitno. Stvar je morala, suosjećanja, ne znam čega sve ne. Kako se možeš tako ponašati nakon onakve tragedije koja ti je zadesila susjedni kvart? Kako?
  • miro
    5k
    Zato kaj Andrija Cmrečnjak svojim "ne bi se štel mešati" pristupom ne pripada nigdje. On nije ni iz Španskog, ni iz Zagreba, ni porijeklom iz Međimurja, a ako treba ni iz Hrvatske. On je srednjostrujaš i zato ga i njegovi Tribinaši guraju sa strane i više manje ismijavaju u emisiji. Jebiga Andrija, kako cijenit čovjeka bez svog mišljenja, koji samo klima i osluškuje okolinu da odluči kak se treba postavit
  • San Lorenzo
    17.9k

Netreba se spuštati u ovakve spirale zavjera, imali smo dva okršaja s njima, uzeli 0 bodova uz dvije poprilično bezmude i sramotne predstave...Kavelj je jednostavno glupast nogometaš, s druge strane imaš 'njihovog' Šegu koji im je zabiberio sa 30 metara, zbog Banića smo se svi kolektivno posuli pepelom...
  • Nadmocniji
    273
    Anđelko Kecman, rođeni Istrijan koji samo radi u Zagrebu.Izet Hajrović

Anđelko Kecman je bosanac.
  • don
    8.4k
    :rofl: :rofl:

• Unatoč svemu što se događalo prethodnih dana, Uprava HNK Hajduk odlučila je da neće javno istupati i dodatno podizati već povišene tenzije, svjesna odgovornosti prema svim sudionicima.

Međutim, želimo izraziti nezadovoljstvo zbog neprihvatljive i protuustavne diskriminacije koja je obilježila organizaciju utakmice između HNK Šibenik i HNK Hajduk na stadionu Šubićevac.

Kao Klub čiji vjerni navijači pune stadione diljem Hrvatske i tako podižu kvalitetu i gledanost cijele lige, još jednom ističemo kako je prema članku 14. Ustava Republike Hrvatske zabranjena bilo kakva diskriminacija, uključujući i onu na osnovi regionalne pripadnosti. Ograničavanje navijača iz bilo kojeg grada ili županije pri kupovini ulaznica predstavlja direktno kršenje temeljnih ljudskih prava.

Smatramo da je jednostrana odluka HNK Šibenik o stalnim promjenama kriterija prodaje ulaznica neprihvatljiva i netransparentna te se nameće pitanje zašto se isti kriteriji ne primjenjuju za ostale domaće utakmice HNK Šibenik, već samo kada Hajduk dolazi u grad.

Zato upućujemo apel svim nadležnim institucijama, uključujući Hrvatski nogometni savez i lokalne vlasti, da poduzmu korake kako bi se u budućnosti osiguralo poštivanje ustavnih prava građana te pošteno, transparentno i sigurno okruženje za sve aktere.

HNK Hajduk i dalje će se zalagati za prava navijača i ukazivati na sve vrste diskriminacije i nepravilnosti kojima se želi spriječiti njihova prisutnost na stadionima. Zahvaljujemo našim navijačima na dostojanstvenom ponašanju, unatoč svim okolnostima i provokacijama koje su prethodile ovom dvoboju.

kaže klub koji je ograničio kupnju karata samo za članove kluba. Kako tu nisu prekršena temeljna ljudska prava?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.