• Purgeri
    920
    Prijeđi na neki drugi sport. Ta baklja u terenu i onaj kadar tribine nakon gola su nogomet kakvim ga je Bog zamislio
  • rioda
    5.7k
    jebo vas Hajduk i 30 stanica kad oni igraju da vas jeboHnlovac

Hvla na čitanju i doprinosu svojim postom, idemo prema 31. stranici :cool:
  • Purgeri
    920
    ti nadi drugi klub. Vidiš da s ovim našim ne ide i da ga ne možeš zavoljet
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Mislio sam da se slavlje smatra provokacijom za zuti. Ni tu niko nije dobija, nek se narod veseli.Efes Pilsen

Žuti dobiješ ako slaviš("provociraš") ispred ove crveno plave Antifa 1950 nav.skupine i ove njihove močvarnih jazavaca na čelu sa orjunašinom Ljubom Pavasovićem.
  • Kruno
    526
    Ajd bar dobra vijesti da je Rijeka jesenski prvak. Bitno da nisu tovari.
  • mniokl
    283
    Ima on svoj klub,samo je malo juznije od Zagreba.
  • don
    8.4k
    ako ovakav hajduk bude prvak triba raskinit ugovore svim ljudima u klubu koji su imali ikakvog utjecaja na sportski sektor.

ovo je dno dna tko je na vrhu. Ljudi su odigrali 2 poštene i dobre utakmice u ciloj sezoni.
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Ovako misljenje kao hnlovac imaju i u HNSu. Livaja je trebao dobit zuti cisci od pola danasnjih kartona i prosjedit u Kastelama danasnju utakmicu. Umjesto toga on donosi bodove opet jer je zlocin protiv nogometa da dobije karton.
    Uremovic ulazi lagano u trecu suspenziju, 7 kartona majstor ima, a koliko je tek oprostenih. Protivnici dobiju za stajanje ispred Torcide kad zabiju gol, dobiju i kad ih igraci Hajduka hvataju za vrat ili kad dodu blizu golmanu koji se odluci bacit.
    Al to ne odlucuje nista, mi smo losi, pa eto moze cirkus Kolorado. Zahtjevajte strane suce za derbije bar.
  • Jay
    151
    Sibenik se itekako trudio, ali jednostavno ne znaju. Nisu bez razloga najveci kandidat za ispadanje.
    Na kmecnjaka nema smisla uopce vise reagirati, covjek zavuce ruku u hlace kad livaja istrci na zagrijavanje, kamoli kad zabije lijep gol. Da nisu uvalili drugi jos uvijek bi trajao monolog o neregularnom golu i sramoti hrvatskog nogometa, jednostavno je beskicmenjak koji se boji ruznih tovarskih fejs komentara
  • KtcGoat
    85
    Da ni ne znam Cmrecnjakov lik i djelo, i na prvu bi reko kad bi ga vidio da ima facu ko neka pickica
  • Praskaton
    2.9k

Opasno se priblizava Šapitu.Preiritantan momak
  • San Lorenzo
    17.9k
    Ova utakmica najviše govori o nama, imati 7 bodova zaostatka za ovakvim klubom je prvoklasna blamaža...u istom rangu je sjednica koja za cilj ima analizirati učinjeno i ono što bi se trebalo učiniti, a koja traje kraće nego hajdukove sudačke nadoknade.
  • KtcGoat
    85
    Osobno Šapit mi je cak oke, s njim znas na cemu si, ovakvi su mi najgori.
  • Praskaton
    2.9k

Uff kad se počne krivit "Tako je Jereeee" ide instant na mute.
  • Georg Koch
    5.1k
    Hajduk radi nesto sto smo mi prosle godine dobro radili.
    Cupaju bodove u zadnjim minutama.
    Danas u sudackoj za pobjedu.
    Protiv Osijeka u 85.za remi.
    Protiv Istre u 84. za remi.

Kao sto je kolega @San Lorenzo spomenio, ovo najvise govori o nama.
    Da je ovakav hajduk ispred nas najvise govori o nama.
    Pa pojeo bi se da ekipa kojoj su Kalik i Diallo jako bitni prvotimci slave na kraju sezone pored naseg ovolikog budzeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.