• badjibadara
    4.2k
    Polusezonu iza nas bili smo sebi najveci protivnici. Suparnike smo darivali i u obrani i u napadu, primali i kada smo trebali i kada nismo (danasnja utakmica najeklatantniji primjer), sto je moglo krenuti po zlu, krenulo je...

Nemamo puno vremena da ispravimo stvari. Pauza je kratka, utakmice brzo stizu i sada mozemo vidjeti od cega smo sazdani. Ovaj zimski rok bi mogao biti ogledalo cijele sezone, pokazati da li smo hrabri i zilavi, ili ziheraske pickice.

Nadam se da se polusezona iza nas, sva silna lutanja, promasaji, nikada nece ponoviti, da u proljece ulazimo jaki i goropadni, da protivnici drhte kada cuju ime Dinamo.

Za to nam treba karakter. Karakter i muda, kako na terenu, tako i u hodnicima, u sportskom sektoru.

Vrijeme floskula je iza nas, zelimo djela i tri nova jebena igraca u kadru. LB, DM i strijelac.

Da li trazim previse?
  • DrawTube
    5.7k
    Nakon ovakve proslave gola Šibenika i ludila na tribinama mislim da je svakom jasno koji klub MORA ostati u HNLu

Gorica ili Loksa lapapa ako da Bog

Screenshot-20241222-202048-You-Tube.jpg
  • don
    8.4k
    Žabar: "Razočaran sam jer ne možemo dovesti pojačanja. Ovo nam nije dovoljno da napravimo korak više. Znam da klub ima određene dugove, ali ovako ne možemo igrati za razinu više"
  • Jaro
    8.4k
    nadam se gorici za pocetak...
  • Captain America
    18.7k
    Podatak koji govori dovoljno o kvalitetu lige je da otkad se igra Liga 10, vodeći na polovici prvenstva nije imao ovoliko mali broj bodova. Dokaz o tome koliko smo mi odigrali groznu jesen je podatak da smo iza ovakvih lidera 7 bodova u zaostatku.

Mnogi bi se trebali zapitat što su i kako radili zadnjih mjeseci jer ovo što smo gledali ovu jesen je bila tragedija. Najžalosnije od svega je da nema naznaka da će biti išta bolje jer Marko "ne mogu zbog Brune dovesti napadača" Marić i kompanija i dalje ostaju na svojim pozicijama kao da nisu na putu povijesne sramote.
  • Crni86
    6.6k
    Razočaran sam jer ne možemo dovesti pojačanja. Ovo nam nije dovoljno da napravimo korak više. Znam da klub ima određene dugove,don

Opa netko je iskren
  • Niko1986
    345
    Opasno se priblizava Šapitu.Preiritantan momakPraskaton

Šapit mi ne smeta jer otvoreno kaže da navija za Hajduk. Ovaj cijelo vrijeme govori da je neutralan...
  • Crni86
    6.6k
    Ovaj cijelo vrijeme govori da je neutralan...Niko1986

Koliko sam ja cuo (pitanje jel istina) navodno kmecnjak mrzi tovare.
  • Paggini
    29.6k
    Protiv Osijeka u 85.za remi.
    Protiv Istre u 84. za remi.
    Georg Koch

Protiv Osijeka, uz faul prije gola.
    Protiv Istre, uz faul prije gola.

Samo da se napomene kad se priča o tim preokretima, reći će ljudi nebitno, ali neka se napomene.

Imali smo i mi protiv Gorice gol za izjednačenje, protiv Osijeka za pobjedu, protiv Istre za remi, jednako kao i oni, samo bez sudačkog vjetra u leđa, nekad i protiv sudačkog vjetra e.g. Gorica. :)

Šapit mi ne smeta jer otvoreno kaže da navija za Hajduk. Ovaj cijelo vrijeme govori da je neutralan...Niko1986

Takozvani "nisam ja za Hajduk ali zamisli koja fešta bi to bila..." ljigavci.
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Šteta što pravednici nisu kiksali, ali svejedno smo si sami krivi. Bjelica je i sam na presici poslije utakmice spomenuo 40 bodova kao neki broj koji smo, po njemu zaslužili imati. To je sad drugi par čarapa, ali da smo samo dobili Belupo doma, Istru i Goricu vani, opet bi bili jedan bod iza ovih. Nadam se da će se svi probuditi u klubu, nije baš ni mali zaostatak.

Ajmo Dinamo, nije nam dosta titula
  • ShanKu
    1.1k
    Morrison, jedan od nas! :cool:
  • BBB Sibenik
    5k
    Kopačkom u glavu protiv Livaje :fire:
  • sport
    3.7k
    Anketa o golu Šibenika zbog baklje kako bi Hajduk opet ispao žrtva.Gol Matkovića prošle godine u Maksimiru uz baklju na terenu nije bio sporan.
  • Droljo
    9.8k
    Anketa o golu Šibenika zbog baklje kako bi Hajduk opet ispao žrtvasport

Znači tovari sa 400 baklji na tribinama i svaka opasnija kontra drap jednu nutra. I ne mogu dobit gol.
  • Ali
    2.3k
    Ajmo se odmoriti, zbrojiti i izaći na proljeće muški bez opravdanja i izlika.

Promijeniti pristup, zelim gledati da krenemo kao nekad od prve minute bez "ima vremena" , nema zelim da lomimo protivnike u prvih 20min presingom kojem se ovakvi hnl protivnici nemogu odhrvati.
    Bit ce gresaka i kiks golova, ali nema panike.

54 boda su u opticaju na proljeće, iskreno Rijeka i Hajduk po mom misljenju tesko da mogu oreko 36 bodova koliko su uzeli ovu jesen. Kartoni, povrede su ih vecinom zaobilazili ovu jesen. A njima je u blagajnama minus i to ozbiljan, a to znači prodaja (Pukstas, Sigur, Fruk, Galesic, Jankovic) netko od ovih nece na prolkece nositi isti dres. A pojacanja, hm tesko.

Dok mi imamo lovu, a i nece nas europa vise puno trositi dvije za cast... Tako da uz oporavak Petka, Misica i Sucica, uigrane Stojkovica, Kacavende... po ovoj racunici 36 oni, mi imamo lufta da prospemo 10 bodova i uzmemo naslov.

Samo nema opravdavanja. Bjelica ne zelim vise čuti nesto popit , bura, nismo se prilagodili ili danas igrali smo sa 16 + juniori... daj molim te! Pa nismo mi sibenik da se opravdavamo, imas budget 10x iznad prosjeka lige... zato sto ce i igraci to prigrliti kao alibi... nema toga.
    Sibenik igra 45 minuta sa 10 na terenu i grizu i zabiju u 88, a nisu placu dobili par.mjeseci... kaj da oni kazu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.