• Benito
    1.1k
    A kaj smo si mi dopustili ovu polusezonu, za kakvim mi momčadima zaostajemo 7 bodova..za plakat, ništa drugo. Nadam se da će se igrači i svi u klubu malo pogledat u ogledalo i zapitat se sad u pauzi i resetirat
  • rioda
    5.7k
    Ajde ne drobite crni je 10 faulova napraviodzg717

A Uremović 20
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Jbg, šibenik je kod oba gola ima priliku izbiti loptu.

poklonili su pobjedu magaradi, najprije debilnim crvenim, a onda i šlampavim reakcijama kod primljenih golova
  • don
    8.4k
    da nemas taj Zagreb u imenu mislija bi da si tovar
  • NORTE
    12.9k
    Gattuso ubi ovu dvojicuKtcGoat

Neviđen glumac.

BIlo koji igrač se mogao opeći na baklju ..ovo je tragedija od suca koji je dopustio uopće da se akcija nastaviZagreb1992

Je, igrači kad vide baklju na travnjaku prva pomisao im je stat na nju.

Btw. nikad većeg govnara ova liga nije vidjela od ovog smetlara iz Kaštela. Provokacija drugo ime, ne mogu dobit žuti prezime.
  • Hnlovac
    1.3k
    Daj prestanite kmecat više kao male curice jebo vas Hajduk i 30 stanica kad oni igraju da vas jebo

Za 3 mjeseca imat ćemo niz od 90+% osvojenih hnl bodova i najkasnije do Uskrsa ćemo nadoknaditi zaostatak.
  • JMastermind
    136
    Ali kako je Livaja umirao od bolova, pa iste sekunde kad je Morrison dobio karton ustao kao da ništa nije bilo...
  • IceMan
    2.4k
    Mi zapravo moramo biti sretni što nam je konkurencija ispustila brdo bodova, već je moglo biti komotno gotovo.

Ovak je dost velik al dostižan minus 7, uz povratak naših prvih trupa sa bolovanja i uz uspješan mercato, i dalje vjerujem(o)….
  • Ivan0302
    627
    čiji si ti simpatitizer?
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Mislio sam da se slavlje smatra provokacijom za zuti. Ni tu niko nije dobija, nek se narod veseli.
  • Crni86
    6.6k
    Za kim mi kasnimo 7 bodova…. Nadam se da se svi u klubu crvene kao i ja ovog trena….

Liga je kriminalno losa ove sezone.
  • Daliban
    3.3k
    Barem nismo povećali zaostatak ovo kolo, ajde. Sad nek dovedu normalna pojačanja, imaju sve na Scout temi.
  • Simpatizer
    606
    kluba koji 2 mjeseca igra kao da je drugoligaš kojeg vode nesposobni ljudi bez ikakve odgovornosti
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Ovak je dost velik al dostižan minus 7, uz povratak naših prvih trupa sa bolovanja i uz uspješan mercato, i dalje vjerujem(o)….IceMan

Također, mislim isto. Jedino me brinu Riječani i njihova nemogućnost kiksanja. Tovari su i s ovom tekmom protiv najslabije ekipe u ligi pokazali da će kikseva s njihove strane itekako još bit, ali Rijeka će očito jedino protiv nas i možda tovara imati problema, dok će ostatak lige riješavati ili dominantno ili sa njihovih tipičnih 1 0.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.