• Paggini
    29.5k
    Treba igrati i točka.

Ako Baturini treba odmor ili mu "nije dan", Stojlović je odlična zamjena.

Razigran, ima loptu s očima, ima ubačaj, ima šut. Svaki put ove sezone kad je ušao, osjetila se energija koju donosi na terenu, nije mi jasno zašto ga se toliko štedi.
  • Plava stijena
    284
    Kriminalno loša igra. Izgubljen totalno. Posudba sad u Loksu da odigra polusezonu u kontinuitetu utakmica jer pored, nadam se preporođenog Batija, igrao bi na kapaljku.
  • Maki17
    239
    Koju si ti utakmicu gledao i kojega igrača
  • Papastrumf
    13k

Stojkovica nije. Decko danas najbolji. Imao je jedino gresku na kraju kad je dao loptu u sredinu pa skuhao kontru.
  • Daliban
    3.3k
    Ne slažem se da ga treba slati na posudbu, ali treba prebaciti u romb i dati mu što više minuta u rotaciji da ga se idealno proda na ljeto dok je još relativno mlad. Kačavenda i on ne mogu biti nasljednici Sučića i Baturine.
  • Plava stijena
    284
    Uz Kuleta i RPG-a najgori na terenu. Bezbroj imbecilno prodanih lopti u opasnoj zoni, njegov izlazak u presing gdje se nekoordinirano zaleti na igrača s loptom te ga taj igrač jednim trzajem izbaci iz igre je komičniji od Kuletovog što je zapanjujuće. Općenito čitanje igre mu je vrlo loše, a i izgubio je na brzini. Veznjaci Varaždina su pored njega izgledali ko da idu na motoru.
  • Praskaton
    2.9k
    njegov izlazak u presing gdje se nekoordinirano zaleti na igrača s loptom te ga taj igrač jednim trzajem izbaci iz igre je komičniji od Kuletovog što je zapanjujuće.Plava stijena

Ne mogu reci da slazem s ostalim napisanim al ovo !
    On,Rog,Kule,Moha pa i Kacavenda.
    Neshvatljivo kako lako ispadaju.Svako nase udvajanje igraca je toliko mekano da se taj protivnicki igrač uvijek rijesi lopte i stvori visak.
    Amaterski izgledamo u nekim segmentima igre
  • Plava stijena
    284
    A kome ćeš ga prodat dragi? U njega smo utukli 3 milje eura, s obzirom da su šanse da će igrat značajnu ulogu pod Bjelicom koji obožava veterane nikakve najbolje ga na pola godine dat seki pa s kontinuitetom možda i dobijemo barem igrača za rotaciju.
  • Daliban
    3.3k
    Ma ima dobre predispozicije da natuče statistiku kada se dovedemo u red. Ovo silovanje koje spominješ je u maniri Brune Fernandesa, neka siluje i natuče brojke. Već ća ga netko uzet da budemo barem u nekakvom plusu i možemo reinvestirati lovu u nasljednika Baturine. Još je dovoljno mlad da drži cijenu.
  • Haza
    7k
    Bezbroj imbecilno prodanih lopti u opasnoj zoni, njegov izlazak u presing gdje se nekoordinirano zaleti na igrača s loptom te ga taj igrač jednim trzajem izbaci iz igre je komičniji od Kuletovog što je zapanjujućePlava stijena

Pogodio si srž. Onaj tko kuži nogomet je danas mogao nabrojati 5 stvari koje te u pionirima uče da ne smiješ napraviti, a Stojković je to uredno radio cijelu tekmu.
    Danas je njegova prezentacija bila kriminal.
  • Haza
    7k
    On,Rog,Kule,Moha pa i Kacavenda.Praskaton

Da mi netko kaže pogledaj opet tekmu, dobio bi čir na želucu.
    Ispadanje naših igrača, broj prodanih lopti u opasnoj zoni, da ovako ispadamo protiv Real Madrida bi shvatio, ali ispadaš od teškog HNL prosjeka. Grozomorno.
  • Haza
    7k
    Pomoćni trener je nakon utakmice protiv Banjola rekao da Stojković sve što je mogao je radio krivo na toj utakmici, a igrali smo protiv amatera. Mislim da je to Sandro rekao. Današnje kretnje Stojkovića, broj prodanih lopti i broj neprisiljenih grešaka je stvarno za rubriku nepovjerovati.
    Jasno mi je da dolazi nakon ozljede, da nema kontinuitet, ali on nije školovan igrač, on je talentirani divlji igrač, njega izbrusiti ti treba jedna sezona forsiranja. To mi nemamo vremena.
  • don
    8.4k
    Pogodio si srž. Onaj tko kuži nogomet je danas mogao nabrojati 5 stvari koje te u pionirima uče da ne smiješ napraviti, a Stojković je to uredno radio cijelu tekmu.
    Danas je njegova prezentacija bila kriminal.
    Haza

slično sam napisa u temi sa utakmicom. Danas mi se nije svidija, da je bila malo ozbiljnija i bolja ekipa od Varaždina mi bi primili najmanje jedan gol zbog Stojkovića.
  • Paggini
    29.5k
    42 točna dodavanja od 51
    2 ključna dodavanja
    8 ubačaja, 2 točna
    5 dugih lopti, 4 točne
    2 udarca, 1 u okvir sto je zelenika super skinuo, drugi dobro izvedeni slobodni
    Svaki korner izvrsno izveden i opasan
    Heat map je po cijelom terenu
    Najbolje ocjenjeni igrač Dinama nakon Moharramija

Dajte ljudi Božji, jel moramo ovako za svakog klinca? Energija koju je danas donio na terenu se mogla rezati nožem, napokon smo dobili fluidnost napada.

Dečku je ovo druga utakmica u dvije sezone koju je počeo, a prva je bila taktički masterclass genija Sandra Perkovića, pa koliko ćemo to računati, procijenite sami. Ako bi svaki igrač sa klupe donio ovakav impact na utakmicu, mi problema nikakvih ne bi imali.
  • miro
    5k
    Najpokretniji igrač na terenu, trči u oba smjera, okreće stranu i dodaje lopte brže od bilo kojeg igrača u Dinamu. Jel zajebo 2-3 opasna dodavanja - je, ali dajte dečku malo vremena i Bjelici par treninga da te stvari ispravi.

Daleko najveći talent u klubu uz Baturinu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.