• ElDorado
    795
    Bojim se jedino da je dva tjedna premalo za neku ozbiljniju fizicku i takticku pripremu i jos s gomilom ozljeđenih. Treba nam polu čudo ali i konačni otpis pojedinaca. A ima ih možda i previše.
  • blue heart 72
    1.9k
    Uzeli tri boda što je najvažnije. Meni je nevjerojatno sa koliko grča mi igramo, kao i naša fizička (ne)sprema.
  • Jurki
    13.5k
    Nek je i ova muka gotova, sad se nadam da nam se bu konkurencija sjebala danas pa da bu Bozic malo ljepsi.

Inace nama treba remont totalni.
  • Felip
    265
    RRR-reset, remont, reorganizacija

Statistička crtica- prva smo momčad koja je ove sezone dala Varaždinu više od dva gola.
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Rekao sam da ne bi Kuleta prodao. Iskreno, zelim mu transfer na zimu jer ovo je uzas, nit duela nit pasa, nit trke. Nula.
    Kaos teski od utakmice, ceka ih puno posla u malo vremena. Barem nije depra pred Bozic, pisi 3 boda, vidimo se nagodinu.
  • NORTE
    12.8k
    Hoxha i Špikić bi trebali biti glavne zamjene danas tijekom tekme.
    Vjerojatno će ući i Pavić.
    NORTE

Drugačije nije moglo bit.

Pobjeda jedva izborena.
  • Peškaman
    5.4k
    Jedino što je bitno da smo uzeli 3 boda.
    A Bjelicu neka je sram za ovo uvođenje juniora,Kulenović ti zuji na centru pola utakmice,Moha iscrpljen u 60oj a ti Rimcu i Bakoviću daješ minut i pol' a Mikić na klupi.
  • Droljo
    9.8k
    Jel Kulenović sada odmoren i zaliječen? Bude uštopao koju? Namjerno pišem prije tekme da me stigne posrat.Droljo

Ipak još nije odmorio...
  • MarK
    814
    Nije toliko ni loše što je rezultat došao u pitanje. 3 boda su tu, a trener i SD ne mogu pričati bajke jer svi vide kriminal od igre u obrani. Da su ovi ostali na nuli bilo bi demagogije. Porazno je da ničim ne dominiramo kući protiv ovakvih protivnika.
  • Paggini
    29.5k
    Ovo je meni dobro bilo.

Prilika dosta, razigrano, smisleno, okomito. Stojković je paklen igrač koji razmišlja okomito, što je stvarno bizarno za vidjeti s obzirom na igru Dinama zadnje dvije sezone, Kačavenda mu odlično suflira. Mbuku se pokazao.

Ali ove reakcije u obrani su tragikomedija, baš kao da gledam seoski nogomet, samo fali "a je to" glazba. Gol je Zagorčeva krivica, nije pratio uopće loptu, ali se ne nabija tom jacinom 10 metara od gola u okvir gola

Samo da se ne zavaramo da je sve dobro, mi smo ovu tekmu pobjedili samo uz srecu i neraspolozenost protivnika. Totalni remont je potreban.Crni86

Ako smo mi na srecu, na cega je varazdin zabio dva gola? Nije bas da su se ubili od prilika
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Sudac sad svirao kraj i ukrao Špiki čisti gol....Brusa

Kod špikića u ovakvoj formi ne postoji čisti gol
  • Kermit
    157
    Dobili smo, to je jedino bitno.

S druge strane, valjda i ekipa u klubu vidi kaj ne valja.

Sretni blagdani svima!
  • Marc
    220
    lik se ukopo ko bunker i gleda ovog s loptm nit cuva prostor niti svog igraca
  • Mr Anderson
    9.1k
    Baturina, Mišić, Ristovski, Sučić, Nevistić i Petković. 6 igrača iz prvih 11 nam je danas falilo. Ne treba biti opravdanje, ali je sigurno olakotna okolnost. Igrali smo konfuzno, ali ioak dobili ekipu koja možda igra najbolji nogomet u ligi trenutno.
    Uzmi Rijeci i Hajduku 6 najbitnijih igrača i na što bi oni ličili? Treba nam pojačanja, nekima se zahvaliti, ali ne treba zaboraviti ove stvari koje su nas zadesile.
  • Cif
    151
    Ristovski igrač u prvih 11 je prvi problem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.