• CastAway1986
    2.1k
    Nadam se da će već kroz dan dva biti poznato neko pojačanje pa da nas iznenade kao s Bočkajem onda :smile:
  • NORTE
    12.8k
    A ja ako cu svake 2 sekunde psovat Boga i Isusa u svoja 4 zidaE46

Stari moj u sat vremena pet puta si spomenuo Boga uzalud, ti si na rubu trajnog bana, fali ti još jedan mali prekršaj.
  • Crni86
    6.6k
    Ako smo mi na srecu, na cega je varazdin zabio dva gola? Nije bas da su se ubili od prilikaPaggini

Do gola za 1:0 trebali su vodit vec 3:0. Drugo poluvrijeme su imali puno vise opasnih dolazaka od nas. Mi smo se skrumpali za 2 gola, oni za 1. Realan rezultat 1:1. Srecom smo dosli do pobjede.

Nemojmo bit nojevi i zabijat glavu u pijesak kao poslije quarabaga samo zato jer smo pobjedili. Ovo danas nije bilo ni malo dobro (osim par pojedinaca kao sto su kaca, stojke) i moglo je vrlo lako drugacije zavrsit.

Uzmi Rijeci i Hajduku 6 najbitnijih igrača i na što bi oni ličili?Mr Anderson
    Nemojmo se usporedivat s ekipama koje imaju drasticno manji budget od nas. Razumijem kaj oces rec, ali dinamo ne bi trebao tome teziti.
  • dbut
    57

Da fale i ogroman je hendikep, ali aj na drugu stranu pogledaj od svih igrača Dinama i Varaždina koji su danas u zapisniku bili koliko bi igrača Varaždina stavio u najboljih 11?

Osobno ne bi nikog jer su ovi naši puno bolji, samo lose su postavljeni i kad su fizički pali nikakve reakcije sa klupe nije bilo!
  • Boysica
    562
    Sretan vam Bozic ekipa
    Kakva god jesu tri boda su tu ... malo previše negative na forumu sva sreća pa je pauza :cool:
    Božićna želja... znam da će te me popljuvati i da vjerovatno nije u top formi al ja bi ... onu dvojicu koji neću nikad prezaliti što su osli Orsa i Ivanusec
  • dbut
    57

Prvo pojačanje iliti Božićni poklon želim objavu Terzića ko trenera :D

Koliko znam još je bez kluba...
  • Paggini
    29.5k
    Do gola za 1:0 trebali su vodit vec 3:0. Drugo poluvrijeme su imali puno vise opasnih dolazaka od nas. Mi smo se skrumpali za 2 gola, oni za 1. Realan rezultat 1:1. Srecom smo dosli do pobjede.Crni86

Nešto se baš ne sjećam tih čistih prilika za vodit 0:3, pričekat ću sažetke pa baš usporediti.

Nitko ne govori da je ovo čudesno i da zbog ove pobjede nam ne trebaju pojačanja JER TREBAJU, ali ovo danas je bilo smisleno, da je Kulenović u ikakvoj formi, uvaljao bi dva gola.
  • Boycie
    1.6k
    Ovako osakaceni sa ozljedama, luzerskim mentalitetom koji se uvukao, pritiskom da se mora dobiti, sa ovim tragicnim dogadjajem i utakmici bez gledatelja, trebalo je danas izvuci 3 boda. I klub i navijaci su svjesni da ovo nije dobar dinamo i sta treba mijenjati. Sad krvave pripreme odraditi, posloziti se, nadat se oporavku bitnih igraca, dovesti pojacanja, izaci na teren kao najveci klub sa ovih prostora u nastavku sezone, te skinuti Milan na silu i odigrati proljece kao '82. Ipak nam nisu ubili Bozic do kraja, sada neka Uskrsnu svi skupa, a vi koji jos niste, ne cekajte sa produzenjem clanske, barem je to nikad jednostavnije.
  • Crni86
    6.6k
    Nešto se baš ne sjećam tih čistih prilika za vodit 0:3, pričekat ću sažetke pa baš usporediti.Paggini

Istrcali su nam 3 kontre u prvih 25 minuta, falila je samo realizacija. Preslika svih golova koje smo primili do sad ove sezone (gorica, istra, osijek itd).

Nije meni samo do pojacanja. Igraci donose odluke kao da su na terminu. Nema pragmaticnosti, razmisljanja. Defanzivno izgledamo kao da igramo s 2 igraca manje. Vodimo 3:1 i mi svi i dalje smo u grcu jer vidimo da momcad ne stoji dobro. Odigravanje akcija u napadu da ne spominjem, imam osjecaj kao da je to sve trenutno nadahnuce pojedinaca. Da mi uopce nemamo dogovorenu igru prema naprijed s tocno odredenim ciljem. O kuletu rade necu… ovo danas je bas bilo debelo ispod razine… stojke ga je hranio kao malo dijete.

Jos jednu tekmu primit 2 gola, po meni je to sad stvarno vec previse. Dode tko hoce i zabi nam dva gola.
  • don
    8.4k
    Špikić je drugi igrač kad uđe sa klupe, danas od ulaska najbolji na terenu.
  • NKDZ86
    2.4k
    Stari moj, obrana tragedija. Niko nije u njoj za prvu momčad dinama, možda rpg na svojoj poziciji.
    Hvala Bogu da smo dobili. Stojke, Kača vrlo dobri. Nadam se da se Rog neće ostat u Zagrebu. Ma previše igrača nije ni za klupu, a kamoli prvu momčad dinama.
    Čekamo kiks drugih i to je to...
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Nelose. Dosta prilika, 1 glupi gol. Obrana mora bolje, ali nije sve toliko crno koliko (skoro) svi to crtate.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Bitno da nismo zaglibili još dublje, u krizi smo i zato je ova pobjeda izutetno bitna. Nadam se da će se kroz pripreme sve to sredit i da će rivali danas kiksat pa ćemo biti zapravo u puno boljoj poziciji nego što je to moglo biti.
  • Boycie
    1.6k
    Edit. Kriva tema.
  • Svi na Sjever
    2.5k
    Na lijevom beku je konstantno jedan od boljih igrača na terenu.cibona

Ajde i ti si mene nasmijao, jedva čekam taj dan da RPG predje na desnog beka pa da taj mit više padne u vodu, njegovo igranje obrane.

Biti će to hladan tuš.

Ovdje se stvorio narativ da RPG nešto igra,a nitko to ne vidi o čemu se piše, a glavne "kvalitete" njegove igre su; da igra krivu stranu i da Rile ne igra nista prema naprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.