• Captain America
    18.7k
    giphy.gif

Nakon samo 51 dana čekanja smo nekog dobili.

Divno je vidjeti naprijed Kaču, Stojkea, Pjacu i Kulea.

Sada nek glavni i odgovorni izvole ispuniti trenerove želje i na proljeće po novi naslov s Dinamom u čijoj svlačionici dominira hrvatski jezik.
  • Crni86
    6.6k
    Decki moji ajmo sad realno. Igra nikakva. Prvi nas gol je jedina suvisla akcija na tekmi. Obrambeno smo pustali na svim stranama, varazdin je promasivao sve i svasta. Drugi gol ne znamo ni sami kako smo zabili, treci je poklon zelenike.

Samo da se ne zavaramo da je sve dobro, mi smo ovu tekmu pobjedili samo uz srecu i neraspolozenost protivnika. Totalni remont je potreban.
  • Zambatine škude
    3.1k
    To da se golmanu ne vraća lopta u okvir je iz nogometnog udžbenika iz 1953. Pogledajte malo neku bolju ekipu na najvišoj razini i koliko puta golman dobiva loptu u okvir, u noge, puno bržu i težu od ove.

Ako ju ne možeš iskontrolirati ili u najgoru ruku ispucati, onda danas ne možeš biti prvoligaški igrač osim u Bosni. Na kraju krajeva čekao ga je točno tamo da ju doda. Nije se ni pokušao otvoriti na stranu i još ju je čekao na zadnjoj nozi tako da ne može ništa ni ako ju štopa.

Kad ti fali primarni razigravač poput Mišića, onda je trokut Zagorac-Torrente-KTC valjda najgori kojeg možeš složiti za otvaranje napada i nije ni čudo da nam i minimalan presing radi probleme i da nikad ne igraš u ritmu. Zašto Bjelica to odbija vidjeti, ja jednostavno ne mogu razumjeti.
  • CastAway1986
    2.1k
    Ipak ću promijeniti redoslijed božićnih želja prvo stoper pa tek onda Selahi..
  • BBB Mataa998
    2k

Ma daj,isto kao u prvom pol. gdje RPG stigne igraca,udje ispred njega,Theo samo da pokupi loptu ili izbije u teren on je gurne u aut. Tako se igralo 1920.
  • Zg123
    693
    Lose, ali 3 boda su tu i to je najbitnije od svega
  • IceMan
    2.4k
    Iskreno, drago mi je da je pobjeda danas tijesna. Ne zato jer sam iz Varaždina, nego sad da smo ih razbili 6-0 još bi ispalo da smo “dobri”…

Ovako, tri boda su u džepu i jebeno rovarenje i kopanje u zimskom prijelaznom roku.
  • Endeavour
    632
    Tri boda jedino bita. Čestitke svima i sad na zasluženi odmor.
  • Carrasco
    4.5k
    Koliko se retarda nakotilo na forumu..
  • dbut
    57

Tako nekako... Najbolji igrač u obrani Varaždina je Kulenović, neka bar plate dio njegove plaće!

Svaki vikend mi ujebu! Ovo nije pauza za igrače već za sve nas da dođemo k sebi
  • Mihaljević
    10.7k
    I bolje da smo teško pobjedili da neki igrači ne bi zavarali formom za nastavak sezone. Kačavenda i Stojković top, ostali mlako.
  • Droljo
    9.8k
    Ali kakvo je ovo zaustavljanje igre u izglednoj situaciji na kraju?!miro

Trebalo meni dva razlike...
  • Twisted1
    600
    Ma jasno, samo samo dodao na tvoje. Sve 5
  • Dinamosaur
    1.8k
    Ajde hvala Bogu da smo uzeli 3 boda napokon.

Kačavenda me odusevljava i nadam se da će dobivati i dalje prilikeu prvih 11.
    Zamjeram Bjelici kaj ne proba vaditi Kuleta i gurnut Pjacu u špicu
  • cibona
    3.9k
    . Samo što se odmah javlja ovaj teletabis koji isključivo baca drkicu na stranceMr Anderson

Čemu vrijeđanje?

Nemojmo izjednačavati krivicu Zagorca i RPG-a, onu loptu bi i 10godišnjak primio.

Treba vidjeti u kakvom je Nevistić stanju. Ako je problem s leđima ozbiljan, onda se pod hitno treba baciti u potragu za novim golmanom!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.