• The Undertaker
    6.3k
    Dolazak Oršića može biti samo odluka Bjelice odnosno njegovog inzistiranja na igraču. Ne vidim drugog smisla.
  • Zg123
    693
    Ima li jos koji veteran dostupan da ga uzmemo dok nam nije kasno? Dolazak Orsica bi potvrdio da sportski sektor apsolutno nema pojma kako raditi taj posao i u kojem smjeru zeli ici ali tako je to kad na kljucne pozicije stavljamo ljude koji nikada taj posao nisu radili ili imaju minimalnog iskustva
  • ElDorado
    798
    Šitum još igra u Italiji
  • dmil
    430
    Bjelkan zvani rikverc
  • Crni86
    6.6k
    Nama trebaju igraci koji ce zabit kreirane prilike. Koji ce rasteretiti i petka i kulena. Za neke okej novce, orsa bi mogao biti nas veliki joker za hnl. Da smo imali orsu protiv gorice, osijeka i belupa, mi bi upisali 7 bodova vise. Covjek jednostavno zna zabit gol. To se ne moze bas tako izgubit nakon ozlijede, i zato bi ga ja vise volio gledat kao spicu uz petka. Treca spica/ drugo krilo okej opcija.

Ja trebam vise konteksta da ocijenim taj moguci povratak, placa, status u ekipi, sprema orse i sl.

Samo da nije zamisljeno da dolazi kao prvo krilo i na placu 700,800k. Onda sve nema smisla.
  • CastAway1986
    2.1k
    Jel službeno Oršić potpisao ili nije ? Čemu onda panika ? Uostalom trener je izjavio da ćemo pomladiti ekipu tako da mi s te strane potpis nema smisla ..
  • Droljo
    9.8k
    A šta ako orša zabije 15 komada do kraja? I doda desetak asistencija? Osvojimo prvenstvo glatko zahvaljujući njemu? Jel onda sportski direktor i sektor budu najjači na svijetu? Ili i dalje neće imati pojma o tome poslu kako sada pišete? Orša to može, nemojte zaboraviti.
  • Praskaton
    2.9k

Nije al gledajuci njegove izjave i imajuci na umu kakve poteze vuče Bjelica sve vodi prema tome da ce potpisat.

Mnogi ce se razocarat kad vide da je Hoxha puno bolje rjesenje od Orše
  • Praskaton
    2.9k

A sta ako mene sad potpišu i ja zabijem 48 golova i 59 asistencija,od toga 18 u derbiju sa hajdukom i to 7 škaricama u rašlje sa centra dok poljud plače kao da im je zločinac ponovno umro.

Mislim mozemo i tako pricat a mozemo se i uozbiljit.Za svakog igrača mozes tako izjavit šta ako..Nemamo vremena za probu igrača
  • Nolifer
    8.8k

A zamisli tek da sruši na kraju Arsenal usred Londona....
  • Droljo
    9.8k
    Mnogi ce se razocarat kad vide da je Hoxha puno bolje rjesenje od OršePraskaton

Kak znaš? Gdje si vidio mislava?
  • NitkoBitan
    20.8k
    A zamisli tek da sruši na kraju Arsenal usred Londona...Nolifer

Prijava novih igraca vrijedi tek za KO fazu LP.
  • brile86
    66
    Orša u svom primeu nije imao u polusezoni HNL-a 25 G/A . Po toj logici zašto ne bi doveli Soudanija jer nam je eto rješavao derbije nema veze sto ima 37 imao je to nešto.
  • Praskaton
    2.9k
    Gdje si vidio mislava?Droljo

Nigdje,u tome i je problem.Covjek je prešao tridesetu i skoro dvije godine nije igrao ozbiljan nogomet.

Da je htio doci nakon probe u Engleskoj odmah bi ga prihvatio.Sad kad nema opcija nudi se nama.
  • Droljo
    9.8k
    Sreća pa ne odlučujete vi nego odgovorni ljudi u klubu. A mi bumo za par godina mogli birati 'sposobnije' ljude i bok. Živeli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions