• Purgeri
    898
    klub je u priopćenju napisao da je HNS ponudio i prvotno termin u nedjelju u 13, ali očito su u klubu znali da će biti nemoguce izvesti s prisustvom gledatelja pa je zato u prvo vrijeme ostala subota kao termin.

i ne znam zašto se gubi energija još na tu temu
  • Marley
    2.3k
    evo sad ponovo citam priopcenje, promaklo mi je to s nedjeljom, hvala.

Svejedno smatram da su trebali cijelo kolo odgodit. Ali to sto kazes, to je gotova prica, nema smisla vise se na to vracat.
  • Pacho
    90
    Trebalo je inzistirati da se odigra na proljece. Mozes mislit kak bi magarad igrala na praznoj titovoj skoljci da se ovo tamo dogodilo.
  • Jaro
    8.4k
    U Njemačkoj sinoć još veća tragedija, ali danas se kolo normalno igra i s publikom i s navijanjem.ZrnTSCHeZ

Jbg, u Njemackoj je voznja kozojeba kroz posjetitelje Bozicnih sajmova postala tradicija - meni je normalnije tugovati za jednim djetetom nego smatrati, eto, incidentom ali ne vise ni sokantnim, onako nesto...
  • Zagreb1992
    1.9k

Utakmica je pomaknuta za dan kasnije i ne treba sad raditi neki big deal od toga
  • rob ljubavi
    901
    Nevezano sad za sve to, ali termin vikendom u 13 sati bi i inače bio idealan u ovo zimsko vrijeme, od početka studenog do kraja veljače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.