• BBBaranja
    2.7k

To bi bilo ispravnije od ovoga svakako :up:
  • Felip
    261
    Treba biti realan da je to organizacijski neizvedivo u ovoj situaciji. Neku razinu sigurnosti moraš imati, a s ovim to ne bi imao jer ne možeš znati da li će doći 2000 ljudi ili 20000.

Minuta šutnje i transparenti podrške. Tragedija je strašna, ali glavni fokus mora biti na tri boda. U natjecateljskoj utakmici. Za koju ne želimo da se zbog okolnosti pretvori u revijalnu. My two cents
  • Ivan0302
    621
    Ma ova odluka nema smisla nikako, da ne mogu gledatelji sutra doći. Isto da je utakmica Dinama i Varaždina utakmica visokog rizika. Zato agenti 1950 mogu i kad naprave sranja uvijek mogu na stadion ići. Samo prije par mjeseci kad je izbilo sukob na naplatnim kućicama sa Armadom, Armadi zabranjen odlazak u Osijek, a ovi nesmetano otišli u Pulu.
  • Efes Pilsen
    9.1k
    pjevali su nama o agentima, a najveci su agenti u regiji.
  • Nino Bule
    14.8k
    Armadi zabranjen odlazak u Osijek, a ovi nesmetano otišli u PuluIvan0302

Meni su te price o njima i policiji uvijek bile glupe al ocito u policiji postoji neko kome je bolje uvijek ic na ruku njima, zamisli odluke mi u svom gradu ne mozemo na utakmicu s varazdinom da bi tovari mogli ici u sibenik, samo zamislite takvu odluku protiv njih, drzavni udar bi bio.
  • Zagreb1992
    1.9k

Mislim da je u polciji nakon onih nereda na odmorištu odlučeno da ih rađe puštaju na tekmu kako bi se smanjio rizik od novih sukoba ..Lakše im je Armadu poslati sa 50 ljudi doma nego tovare kojih je bilo bar 100-200 ljudi
  • Ivan0302
    621
    ali to onda isto nije uredu, dvojni kriterij samo eto zato što je njih više, pa sigurno da mi napravimo neki belaj da bih nas kući poslali, bar takav osjećaj imam.
  • Zagreb1992
    1.9k

Privedenih je bilo sa obje strane ..Oni koji su došli na utakmicu su uspjeli izbjeć uhićenje ..Glupost je sada raspravu voditi o nečemu što određuju organi reda i mira
  • Jaro
    8.4k
    Lakše im je Armadu poslati sa 50 ljudi doma nego tovare kojih je bilo bar 100-200 ljudiZagreb1992

Realno, to je krsenje Ustava koji garantira svima jednakost. No, kako je rijec o navijacima i jos ktome ultras skupinama - nikog nije briga. Kao kad je jedan od Mamicevih nacelnika policije izjavio da se "Zakon o sprecavanju nereda na sportskim natjecanjima" ne odnosi na sve na stadionu vec samo na "navijace"...
  • Marley
    2.3k
    Igralo bi se sutra, otvorio bih sve tribine, ulaz besplatan. Preko službenih kanala bih zamolio Zagrepčane i sve ostale Dinamovce da dođu i tišinom odaju počast ovoj djevojčici i svima koji su pogođeni ovim događajem. Pun stadion, samo sjesti i šutjeti od prve do zadnje minute, bez posluživanja bilo čega na tribinama, bez VIPa i bilo čega suvišnogveselko tenžera

Ovo zvuci jako lijepo. Ali bojim se da u praksi ne bi funkcioniralo. Dostojanstvena tisina tokom cijele utakmice.... ma tesko mi je zamisliti da se ne bi naslo pojedinaca koji bi sve pokvarili, jer budala se nadje u svakoj situaciji. A onda i onih drugih kojima bi to opravdano zasmetalo. Pa bi vrlo lako doslo i do makljaze i sve bi otislo u krivom smjeru. Samo moje misljenje. Ali kazem, u teoriji jako lijepo.

Utakmica bez publike je najgora opcija, surovo odrađivanje posla za vlasnika TV prava, lišeno emocije i bilo kakve empatije.veselko tenžera

A ovo se apsolutno slazem. Nikakvog smisla u ovoj odluci, samo mazanje ociju od strane nadleznih, kao eto nesto se "napravilo" da se ko fol sluzbeno ispostuje Dan zalosti. Bas jadno i bezveze.
  • ZrnTSCHeZ
    525
    U Njemačkoj sinoć još veća tragedija, ali danas se kolo normalno igra i s publikom i s navijanjem.

Kod Bayerna jedino otkazan party nakon tekme što je razumljivo.
  • Sajla
    6.3k

teško usporedivo. ono u Njemačkoj je bio teroristički čin kojem i jest cilj paralizirati društvo i svima zagorčati život. otkazati utakmice ili maknuti publiku sa stadiona bi značilo da je cilj ostvaren. to naravno ne znači da ne treba odgovarajuće obilježiti tu tragediju.
  • Felip
    261
    Nikakvog smisla u ovoj odluci, samo mazanje ociju od strane nadleznih, kao eto nesto se "napravilo" da se ko fol sluzbeno ispostuje Dan zalosti. Bas jadno i bezveze.Marley

Na koje nadležne ciljaš?

Ako sam dobro shvatio iz priopćenja, prvotna opcija je bila da se prebaci na proljeće što Hns nije prihvatio nego je predložio novi termin u nedjelju. Dinamu to ne paše, ali pristaje da se ipak igra sutra uz uvjet bez prisustva gledatelja oko čega se i Hns i Nk Varaždin usuglašavaju.
    Dakle, u pitanju je zajednički kompromis svih navedenih strana, nema tu nikakve zavjere.
  • Marley
    2.3k
    ciljam na Hns. Koji je prvotno donio odluku da se igra danas, po rasporedu, ali bez popratnih zabavnih sadrzaja.
    Nakon toga, izmijenili su odluku, da se ipak prebaci na sutradan.
    Dakle, nije njima bilo ni do kakve odgode, po njima bi se igralo na Dan zalosti. Nego su popustili pod velikim pritiskom, izmedju ostalog javnosti. Pa pristali na kompromis. Meni vrlo razocaravajuce od strane Hns familyja.
  • rioda
    5.7k

Koliko sam ja shvatio, Dinamo je mogao birati između subote s gledateljima i nedjelje bez gledatelja, a uvjet za gledatelje je postavila policija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.