• Dudu9
    1.2k
    dinamo nema šta izgubit ionako nam gori pod petama, treba pokušati ako ne ide pokušali smo
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    Oršić nije pojačanje za dinamo. Svi spominju neku skromnu plaću. Ma niko više ne igra za ljubav. Isti orša je mogao i ostati do kraja iz ljubavi pa svi znamo gdje je otišao iz dinama. Neka ostane legenda ,ali ne trebaju nam senatori. I onako ih ima previše. Ne igra ozbiljan nogomet već dvije godine. Radije uložiti ozbiljan novac na pozicije koje su nam potrebne
  • Daliban
    3.2k
    Pričali su dečki s Tribine da su bili na kavi s nekim iz Neninog stožera i da im je rekao da su očekivali puno više od mnogih senatora i da ih je baš iznenadilo koliko su ispod razine Neninog prvog mandata. Oršić je samo još jedan takav igrač. Treba okrenuti novu stranicu po tom pitanju, ova jesen je najbolji dokaz za to.
  • OsamŠest
    3.8k
    Podijeljenog sam mišljenja nekako što se Oršića tiče..

U Dinamu kakvog ja želim gledat, s tehničko taktičke strane, nema mjesta za Oršića. Ali ni Bjelicu. I tu je zapravo kvaka cijele priče.

Tip igrača kakav je Mislav, savršeno se uklapa u sve ono što Bjelica traži. Dao je Dinamu puno, jednostavno Oršić je kao i Cico - čisti purgeraj, čisti Dinamo, čisti Zagreb. Kad kažeš njegovo ime i prezime, asocijacija je Dinamo. I samim tim srce kaže DA, neka dođe.

Ako bi prošao kompletne pripreme, pod Bjelicom i u okruženju u kojem je već briljirao, a posebno uzevši u obzir povratak Petkovića i njihovu kemiju, jednostavno je to garancija odlične polusezone i nove titule koja nam je od enormne važnosti zbog najvjerojatnijeg direktnog plasmana u Ligu prvaka iduće sezone.

Što će biti na ljeto ili iduće sezone, to će Marić morat riješit, ali u ovom trenutku vraćanje Oršića je win-win situacija.
  • Jaki991
    170
    Treba nam svjeza krv, svjeza taktika i nove ideje, neka nepredvidivost u igri koju apsolutno nemamo…

polagano raditi smjenu generacije i igrati brzi, moderniji nogomet, a ne mastati o tome da ce nam se senatori odjednom pomladiti pet godina i pocet igrat nogomet karijere ako ih ponovno okupimo… o orsi sve najbolje ali nije momenat za povratak
  • rioda
    5.7k
    Što se tiče Oršića i ugovora, ne bi trebao biti problem da ovdje dobije ugovor u rangu KTC-ovog (između 300 i 400k ako se ne varam?), a ne neki od 700-800k. Ako mu se spominje Rijeka kao potencijalan novi klub, tamo sigurno neće dobiti iznad 250k godišnje.
  • blue heart 72
    1.9k
    Mislim da sam jedan od onih koji dok sagledava neke stvari, trudim se to gledati realno. Bez obzira radi li se o sudačkim odlukama ili kao što ova tema govori o transferima. Svaka čast emocijama, ali ono što nas može dignuti na novi (viši) nivo su samo činjenice . Kaj nam može dati Orša? Sukladno njegovim brojkama od odlaska iz Svetinje, nažalost ne previše. Njegov zenit je prošao i karijera mu je u silaznoj putanji. Bit će sigurno njegovih i golova i asistencija, ali to više nije to. Lako se i razbacivati ciframa, dok ja ne odgovaram za te cifre i nije moja lova u pitanju. Ako bi on i zarađivao 300-400 po sezoni, opet nije malo. Ono što mi trebamo su POJAČANJA. Dosta je populizma i gomilanja igrača, uz to imamo pozicije koje su nam deficitarnije od lijevog krila. Da se razmemo, volil sam Oršu kak malo kojega igrača. Ipak, on je izabral z Hucikom put koji je izabral, i nek sad snosi posljedice te odluke. Kak vas je više vas več napisalo, kaj nam nije dosta poučak z Ademijom?
  • Kruno
    516
    Ja bih Orsica odmah potpisao on jw nasa legenda.
  • Jurki
    13.5k
    Ja bih Orsica odmah potpisao on jw nasa legenda.Kruno

Orsicu treba za sve kaj je napravil u Dinamu skinuti kapu. I nakon toga se zaustaviti, duboko udahnuti i razmisliti.

Kaj nama Orsic sad momentalno moze donesti?
    Ocekivanja budu abnormalna, isto kak je bilo u slucaju povratka Ademija. Od odlaska iz Dinama, igral je vise nista nego nesta, ima potrgane ligamente, stariji je i sigurno vise nije "onaj Orsic".
    Orsic kad je bil u primeu, trebalo ga je cekati desetak utakmica da proradi.
    Da li Dinamo ima to potrebno vrijeme da se ceka njegov povratak u optimalnu formu, ako se uopce moze vratiti na razinu koja nama treba.

Zato Orsa, po meni.. Orsa hvala na svemu, ali jbg trazi drugu adresu za rehabilitaciju karijere.
  • ZrnTSCHeZ
    525
    Neznam jesmo gledali istog Cordobu, ali ovog kojeg sam ja pratio je ona olupina Diallo masakrirao u derbiju.San Lorenzo

idiotizam od taktike u prvom poluvremenu protiv jajduka gdje smo ga trpali loptama na liniji leđima prema golu pa je kraj njega Diallo odjednom izgledal kak neprobojni kineski zid.ZrnTSCHeZ
  • Miro Vugrinec
    6.2k
    Mislav Oršić:

Definitivno po učinjenom jedan od najvećih igrača moderne povijesti Dinama i za to ima jedan ogroman i maksimalan respekt. S druge strane kvalitetom mislim da je riječ o igraču koji je napravio puno vise i stvorio puno veći hype od sebe nego sto je stvarna kvaliteta njegova sto je na kraju i pokazala karijera nakon Dinama. Kad je odlazio bio sam jedan od rijetkih u mom društvu koji sam tvrdio da nikad on van Dinama neće moć nigdje igrat i da je dobro sto smo ga prodali i ispostavilo se da sam u pravu.

Riječ je o igraču koji ugoavnom kad ne bi zabio gol ili napravio neki potez, bio bi najlošiji na terenu i u hnl tekmama protiv Lokomotive, Istre i takvih tekmi. Vrhunski sut u primeu i samopouzdanje. Činjenica je da i u to vrijeme kad je on zabio te neke ekstra golove u Europi, Dinamo je bio svima jedna nepoznanica i svi su nas podcjenjivali jer do 2018 nismo prezimili 50 godina u Europi i na nama se nabijala gol razlika. Npr Tottenham je prekršio uobičajen protokol i nije došao dan ranije na tekmu, nego svega par sati prije tekme su došli u Zg. To doboljno govori o podcjenjivanju. A s druge strane stajali su gladni momci poput Orse i Petka kojima je to bio zadnji trzaj za neszo vise. I mislim da uz sav respect prema njima dosta tih nekih tekmi se poklopilo puno stvari pa su i oni zabili bas te neke velike i ključne golove.

Nadalje Orsa je igrač koji zna bit po 2-3 mjeseca kriminal pa onda bljesne 3-4 tekme i napravi neszo. Čim nema povjerenja u njega i čim treba nešto ekspresno on tu ne funkcionira. Tako se pokazalo i u Trabzonsporu i u Southamptonu gdje ga nisu imali vremena čekati pa te minute male sto je i dobio bio je kriminal.
    A bome nemamo ga ni mi vremena čekati na -7 u situaciji gdje imamo još 6 krila( ne top igrača, ali tu negdje Orsine razine). Uz sve to on 2 godine nema nikakav kontinuitet i imao je puknuće kriznih ligamenata.

Tako da sve u svemu zaključak. Pored lijevog beka, stopera,
    zadnjeg veznog i špica dovoditi krilo je smješno, a pogotovo krilo koje ima 32 godine, ne igra 2 godine i nedavno je imalo jako tešku ozljedu. To bi bilo samo jedno skrivanje i populistički potez za 80 posto navijačkog puka koji budimo realni pojma nema o nogometu nego se vodi čistim emocijama. Može krilo, ali ekstra klase, a ne krilo koje ima samo ime, a trenutnu kvalitetu jako upitnu
  • CastAway1986
    2k
    Da biram između Orše i Ivanušeca izabrao bi prije onog koji nam trenutno može pomoći a to je Ivanušec!
  • Nogo
    4.3k
    Pjaca - Rijeka - Dinamo
    Oršić - Rijeka - Dinamo ?!

Sjetim se komentara oko Pjace: križni ligamenti, neće ništa napraviti u Rijeci, itd. S druge strane, ni kod nas nije pokazao ništa posebno, ali trenutno je naše najbolje krilo i isplatio se golovima protiv Qarabaga.

Oršića bih volio vidjeti u Dinamu kao backup, ali pod uvjetom da se Hoxha transferira i da se fokus stavi na druge pozicije, poput lijevog beka, defenzivnog veznog, napadača, stopera i golmana.

Ovo je jedan od najvažnijih prijelaznih rokova koji će krojiti sudbinu kluba u budućnosti. Dinamo će postojati i nakon ljeta, ali ovo je prilika koju se nadam da nećemo propustiti.
  • Zagi
    8.7k
    Neka mu matchiraju ponudu Rijeke.
    Veliki je dinamovac jel , sigurno mu neće biti problem imati najmanji ugovor u klubu.
    Ljubav i to.
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Nema većeg kluba i te priče...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions