• skener
    1.2k
    Nakon celtica bjelica je rekao
    "Nadam se da ćemo već nakon posljednjeg kola protiv Varaždina znati nešto konkretno"

Orsic danas kada se trebala igrati utakmica s varazdinom raskida ugovor

Slucajnost??
  • NitkoBitan
    20.7k
    Kad znas gifove napravit ajde molim te i onaj sa pokusajem udarca glavom Kulenovica na 3 metra od gola protiv SB :sweat:
  • Paggini
    29.4k

Postoji razlika između Hoxhe i Drogbe jbggggg :worry:
  • čovjekjogurt
    970
    Bilo bi i previše gifova od amaterskih promašaja dinamovih igrača ove sezone.
  • vjeko1701
    10.5k
    Ma sve 5. Nije kritika niti prozivanje lošim igračem radi toga. Samo kažem, malo je upalo u oko s nadom da neće postati pravilo.
  • don
    8.3k
    neironično, ali tko je igra nogomet i nekad se naša u ovakvoj situaciji, zna da ovo nije baš bilo lako za zabit iz prve. Naravno, igrači veće klase bi bolje odreagirali ali nije ni ovo 101%-na šansa
  • Dani Olmić
    595
    Orša kakav god je a i nadam se da ce opet uhvatit ritam kod Bjelice - bolji je od Hoxhe
  • Paggini
    29.4k

Tako je, sjecam se kad je ovaj gol pao pa je ekipa analiticara objasnjavala koliko je tesko iz te situacije zabiti gol, a Hoxha je čak i bolje puknuo od Drogbe

• San Lorenzo
    17.7k
    . Plus, jak je kao bikPaggini

Neznam jesmo gledali istog Cordobu, ali ovog kojeg sam ja pratio je ona olupina Diallo masakrirao u derbiju.
  • NORTE
    12.8k
    Ako želimo nove velike skalpove, trebamo okrenuti i novu stranicu.Daliban

Slažem se, ali najprije trebamo osvojiti titulu.
    Prilika za reprezentativca ugovorom na godinu i pol nije nešto što će dinamu naštetiti, naprotiv.

S obzirom da vlada kolektivna misao da smo dobri na krilima, a nismo, da imamo širinu, a nemamo, pristajem na Oršića jer želim titulu.

Ovi trenutni igrači su nas doveli u tešku poziciju.
    Da dinamo treba bolje od igrača koji propada to sigurno.
    Može li i želi li dinamo dovesti ozbiljno pojačanje na lijevo krilo, sigurno ne, jer tu je i Pjaca.

No sad u zimskom roku je potrebno napucat momčad čime god možemo pa na ljeto radit rezove i nekome posuđivat viškove.

Cordoba ima potencijala, ali nije pravo pojačanje.
    Niti je igrač za jaki dinamo kakvog želimo.
  • Daliban
    3.2k
    Prilika za reprezentativca ugovorom na godinu i pol nije nešto što će dinamu naštetiti, naprotiv.NORTE

Mi baš rastežemo pojam reprezentativaca u zadnje vrijeme. Oršić realno nije nikakav reprezentativac, a i Pjaca je reprezentativac na guzove ako ćemo biti iskreni. To mi je u rangu Škorića kao reprezentativca ili da smo Vidu vratili u ono vrijeme kad je u repki ostajao samo za vajbove.

Svi znamo kako će se ovo odviti ako se Oršić vrati. Potpisat će neki ugovor u kojem kao pristaje na manja primanja, ali mu u sljedećoj sezoni primanja u biti rastu za barem duplo i postaje jedan od najplaćenijih u svlačionici, a na terenu će uglavnom izgledati kao penzioner. Tu i tamo će malo bljesnuti i ekipa će se ponadati, nabijati na nos nama koji smo sumnjali, a onda će opet završiti na klupi i čekati sljedeću epizodu u kojoj će nešto napokon odigrati.

Da se riješimo Hoxhe i onda do kraja sezone (6 mjeseci) potpišemo Oršića na nekom KTC kikiriki ugovoru, možda bi mi to imalo smisla. Znam da se to neće dogoditi, znam da ćemo samo proširiti klub senatora, znam da ćemo već sljedeće sezone samo gledati kako da se riješimo njegovog ugovora i da će nam njegov status samo stvarati probleme u tome.

Treba općenito odustati od krila. Kvalitetna krila su preskupa. Imamo Cordobu i njega treba gurati u nekim asimetrijama, van toga igrati romb. Krila, osim što ih ne proizvodimo, su vjerojatno i najnezahvalnija pozicija za pronaći na tržištu kada pričamo o klubovima naše platežne moći.

Realno, kvalitetna krila su boutique igrači.
  • don
    8.3k
    No sad u zimskom roku je potrebno napucat momčad čime god možemo pa na ljeto radit rezove i nekome posuđivat viškove.NORTE

slažen se i ovaj prijelazni rok ne želin nikakve potencijale i buduće igrače već isključivo vatrogasce.

ali, ja ne mislin da bi nam Oršić bija zapravo taj.
  • Dudu9
    1.2k
    Zašto ne Oršić za razumnu plaću plus nek ima povišicu za odigrane utakmice i golove, ako Mmae imamo za 4 godine za 800k, ima se barem za 1 godinu Orsića
  • BBBaranja
    2.7k
    Nadam se da nećemo potpisati Oršu,ali isto tako se nadam da neće ni u Rijeku..
  • Praskaton
    2.8k

Moramo prestat pravdat lose odluke jos gorima.
    Sry Orša al htio bih da mi ostanes u lijepom sjecanju.Vrijeme je za neka nova lica i heroje ulice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions