• hardek
    3.4k
    Soldo ne samo da je tehnički užasan, nego je i jako naporan sa konstantnim žaljenjem na sve. U 99% slučajeva je u krivu a konstantno najglasniji na terenu. Mislim da bi se jako dobro uklopio u južnijim krajevima
  • hardek
    3.4k
    Još da se nadovežem na Istru samo, odličnih 60 i užasnih 30 minuta. Lawal je trebao van davnih dana, na 2 0 prodao 2 čiste kontre sa užasnim rješenjima.

Najveći minus Trama po meni je bila minutaža malog Maurića. Imali su toliko ozljeda na zadnjim veznim da su čak Marešića i Kadušića gurali tamo umjesto davanja minuta njemu.

Beyatt jako dobar, meni se također sviđa Gagua. Ima mi nešto kramarićevsko u njemu.

Sve u svemu biti će zanimljivo drugu polusezonu sa Garciom.
  • Blueshadow86
    2.1k
    Kakav crni Soldo. Dosta je više prinova i prosječnih igrača. Želimo po-ja-ča-nja!
  • don
    8.3k
    sad čitam detaljnije o hajdukovoj skupštini i sve šta mogu reć je da je i Rijeka svemirski brod za njih, u svim segmentima poslovanja kluba.

epska sramota bi bila neosvajanje naslova ove godine, epska.
  • marcio amoroso
    38.4k

Prestani pliz svaki post lijepiti slike. Svi smo tu naučili čitati i slike su nepotrebne. Shvati da je ovo forum.
  • serbus
    4.4k
    Dobro blokirali su Štimca, to je kao da se nama Mamić usudi pokazati ponovo na Maksimiru nekako mi se čini da isto nebi samo tako lako prošlo... Jednostavno vrijeme je pregazilo neke ljude i oko našeg kluba tako i Hajduka nema smisla da guraju glavu di joj nije mjesto.
  • Crni86
    6.5k
    nije bas uspredivo. Mamic ima optuznicu i bjegunac je. Stimac je imao punomoc od jednog dionicara da prisustvuje skupstini u njegovo ime. Imao je svako pravo biti onda na toj skupstini. To je krsenje modela. Koja je poanta modela kada ga se ne postuje? Sad je Stimac, sutra netko drugi tko ne pase torcidi, preko sutra neko treci.
  • Toni90d
    1k

Nije samo Štimca :wink:

A Mamic I ovaj mali miš nisu usporedivi. Demokracija na njihov način, svi koji su kontra NH nemaju pristup. Zadnji put su im neugodna pitanja postavljali, sad su i to spriječili.
  • serbus
    4.4k

Neznam oko njih ništa niti me nešto zanima ali vjerujem da znaš više ja sam pročitao samo za Štimca...

A Štimac je njihova crvena krpa napada ih na svakom koraku pogotovo model , tako da je čista provokacija na toj skupštini. Slažem se da je možda kontra pravila ali s prljavima igraš prljavo i teško je sa takvim igrati pošteno kad sam u startu vara.
  • The Undertaker
    6.3k
    Da je Mamić član Skupštine, Dinamo bi morao sve napraviti da on toj skupštini može prisustvovati i to mu pravo nitko ne može oduzeti. Kao što ne može oduzeti sadašnjim skupštinarima iz Barišićeve ekipe. Slično je sa Hajdukom, Štimcem i Jastogom, pogotovo što njih štiti i Zakon o trgovačkim društvima.
  • Crni86
    6.5k
    Slažem se da je možda kontra pravila ali s prljavima igraš prljavo i teško je sa takvim igrati pošteno kad sam u startu vara.serbus

Onda si i ti prljav. Stimcu nije nista dokazano, to sta nekog kritizira i protivnik je necega nije nista lose, vec se to zove demokracija. Glupo je da netko glumi da je iznad modela, zvao se on stimac, torcida ili netko treci. Jednostavno nemaju ta prava.
  • serbus
    4.4k

Onda jesam jebiga, velim meni su neke druge stvari vrjednije, bitnije od mrtvog slova na papiru i to je tak. Uglavnom slažemo se da se ne slažemo. :up:
  • austrijanac
    4.6k
    Lawal je 2005 godište i smatram ga dobrim talentom za naše podneblje.

Bez obzira na defanzivne mucice.
    Bog sami zna da naši igrači imaju iste takve mucice.
  • vjeko1701
    10.4k
    Ako hoćeš, stvar je i malo pameti. Realno, Štimac i co. su dobili točno ono kaj su htjeli. Sad mogu reći da ulica vodi klub, da se prijetnjom nasilja zaustavlja svaka oporba i donijeli su određen razdor među svoje članove koji su ionako trenutno najnezadovoljniji modelom odkad je uveden. Puno bi im manja šteta bila da su ih pustili da postave svoja pitanja, na njih dobe političke odgovore i gotovo.
  • Marc
    217
    Mislim da je sapunica dolje tek počela (zapravo traje već 20 godina, ovo je nova sezona). Pitanje je ako se odredjenoj osobi koja ima pravo na ovaj ili onaj način prisustvovati skupštini dioničkog društva i to mu se pravo izravno uskrati… koliko je to i utuživo, tako da vjerojatno u ponedjeljak slijedi obraćanje Princa od Indije… isto tako što je sa policijom itd.. cirkus
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.