• bbb medimurje
    3.5k
    Vjerojatno nema dovoljan broj policajaca, jedino logicnokinfa95

Mislim da tu lezi zec
  • Crni86
    6.6k
    Al kakvo je ovo sad pokazivanje misica na nama? Trazili smo da se tekma pomakne, pokazali smo da nismo poslusnici, da se zalazemo za neke vrijednosti, kome u savezu to ne pase? kakve fore prazne tribine? Bilo bi lijepo da dobimo obrazlozenje osim sigurnosne mjere.

Hns mafija!
  • Felip
    266
    Potpuno podržavam ovu odluku koja je najrazumnija u ovom trenutku.
  • Mr Anderson
    9.1k
    Podržavam da se ne igra sutra, ali mi nije jasno da se mora igrati bez publike u nedjelju. Pa nije to utakmica visokog rizika. Nema potrebe za pojačanim angažmanom policije.
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Neko bi trebao javit muriji da White Stonesi navijaju za Varteks. :lol:
  • emreli21
    80
    zajec par puta pokazivao misice kusticu, sad ovaj vraca. Ja to tako shvacam. Price oko osiguranja ne prihvacam.
  • Dr Hofmann
    1.8k
    HNS je leglo uhljeba i debila. To su postale organizacije koje su svrha samima sebi, ne znam kad smo neku smisleniju poluinicijativu ili dugoročan plan od njih u hrvatskom nogometu doživjeli.
  • Felip
    266
    Ne kužim ekipu "ne dolazim u subotu, ali zašto ne mogu u nedjelju".

Dan žalosti je i u nedjelju, samo neslužbeni jer ga nije proglasio premijer ili gradonačelnik.

Što u nedjelju više niste solidarni? Ne vidim problem u jednoj utakmici tišine bez gledatelja i popratnih sadržaja kao iskazu solidarnosti sa svima koji su pogođeni ovom tragedijom.

Svakako sam za to da se igra nego da se odgađa za proljeće.

Jedino naši igrači ne smiju šutjeti na terenu.
  • Krizy
    48.7k
    stari ocito si me zamjenio s nekim, ali nek ti budeOlmic

Nije te zamijenio.
  • NORTE
    12.9k
    Kule
    Hoxha-Bati-Pjaca
    Rog-Kačavenda
    RPG-Torrente-KTC-Rile
    Zagi
  • Droljo
    9.8k
    Meni nije normalno da se ne igra. Tragedija je strašna! Ali baš zato svi u grad i svi na tribine dati podršku žrtvama. Nikakvog ovo nema smisla. Ili ja ne kužim
  • NKDZ86
    2.4k
    Ako je grad Zagreb proglasio dan žalosti, onda je realno da odgode.
  • Brusa
    1.9k
    dan žalosti je proglašen u cijeloj Hrvatskoj, ne samo u Zagrebu
  • veselko tenžera
    2.8k
    Dinamo je puno više od kluba, baš zato Dinamo ima moć za napraviti puno određenim gestama. Da sam ja netko, da mogu donijeti sve odluke vezane za ovu utakmicu (znam da klub ne može sve odluke donijeti sam i ne zamjeram kad je van domene kluba).

Igralo bi se sutra, otvorio bih sve tribine, ulaz besplatan. Preko službenih kanala bih zamolio Zagrepčane i sve ostale Dinamovce da dođu i tišinom odaju počast ovoj djevojčici i svima koji su pogođeni ovim događajem. Pun stadion, samo sjesti i šutjeti od prve do zadnje minute, bez posluživanja bilo čega na tribinama, bez VIPa i bilo čega suvišnog.

To bi bio način da veličina poput Dinama, klub i navijači, daju dostojanstvenu podršku svome gradu, stradalima i njihovim obiteljima. Neće toj obitelji do kraja života ništa popuniti prazninu, ali možda će nekada biti mrvicu lakše uz prisjećanje da je najveći hrvatski klub za njihovo dijete odigrao jedinu Tihu utakmicu u sto+ godina postojanja. Zbog tog možda bi se isplatilo.

Utakmica bez publike je najgora opcija, surovo odrađivanje posla za vlasnika TV prava, lišeno emocije i bilo kakve empatije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.