• Nino Bule
    14.8k

Ovisi kak je to definirano ugovorom, ako je viš sila i moraju se odgodit sve priredbe onda logicno nositelj tv prava ne moze nista, s obzirom da se planira igrat sutra ocito se ne mora sve odgodit.
  • Marley
    2.3k
    Jedino ispravno bilo bi odgoda cijelog kola. Nikakva nedjelja ni ponedjeljak, to nista ne znaci.

Ako zaista ostane odluka (tko god ju donosi) da se sutra uredno usred Zagreba odigra utakmica, nakon ovakvog uzasa u tom istom gradu... onda je to stvarno sramotno :down:

Jako sam se veselila toj utakmici. Kakvo god trenutno bilo stanje u klubu, momcadi, na tablici, bas sam jedva cekala ici, iako sam napola bolesna. Ali u ovim okolnostima, nema sanse da idem.

Jasno mi je da nista sad ne moze umanjiti bol ikome od sudionika ove tragedije. Ali jedino sto ja kao pojedinac trenutno mogu napraviti, je iskazati postovanje i suosjecanje, na ovaj nacin. Govorim za sebe i ne osudjujem ikoga tko razmislja drugacije.

Isli sutra na stadion ili ne, zagrlite svoje voljene, pogotovo djecicu koju cesto isto uzimamo zdravo za gotovo i ljutimo se radi svake pizdarije.
    Imam klinca koji za par dana puni 7 godina i tim vise me pogadja, usred mog Zagreba, u lijepoj Nasoj...

Svako dobro vam svima :heart:
  • austrijanac
    4.6k

Kakve veze Croatel ima s tim? To je ko da jebes mater zastitarima koji ce sutra radit?

Oni su u sluzbi saveza kao i svi ostali radnici na tekmi.

Onda jebi svima.
  • NitkoBitan
    20.7k
    Isti k je gledanje utakmice na stadionu ili na televiziji u ovoj situaciji. Pohlavlno je da neki imaju principe, ali principi se trebaju ispostovat do kraja.

Utakmica se i igra zbog onih kojima je stalo do sto veceg broja ljudi ispred malog ekrana. Nedolaskom na stadion se najvise steti Dinamu. Moze se utakmica pogledat i u miru, ispostovat minutu sutnje...
  • Dinamosaur
    1.7k
    da ih možemo sasuti drekommali M
    Zasto cekati?mislim na kucu HNSa naravno
  • serbus
    4.4k
    Treba doći u velikom broju , plavu kutiju za donacije obitelji i igrači van s terena obje ekipe u 7min.. Jebeš prvenstvo ako nisi čovjek prije toga.
  • Doktor Kunić
    4.1k
    Najaviti bojkot utakmice od strane navijača pa možda se nešto probudi i u igračima i upravi Dinama i Varaždina da učine isto.
  • Miro Vugrinec
    6.2k
    Realno ako treba biti odgode, treba biti za neki drugi tjedan. Odgoda tekme sa subote na nedjelju nema nikakvog smisla. Ovo je užasna i potresna tragedija, koja će nas sve boljeti kako sutra, tako i preksutra. Ili odgoda za najmanje tjedan dana (najnormalnija i najuljudnija opcija) ili sutra odigrat bez navijanja s crnim trakama uz minutu šutnje i trasparent prije tekme. Pomicanje na nedjelju nije nikakav pijetet
  • Nousername
    740
    Ovo ocito moze ic u nepopularno misljenje.Sutra se tekma treba odigrati bez obzira na ovu tragediju.Svijet ne staje i ide se dalje.Ni roditeljima ni bliznjima ne pomazes tak sto ces odgodit tekmu
  • Petar86
    987
    Nogometne utakmice su slika i prilika zabave, veselja, kruha i igara. Ako je savez odlucio da se igra, ne znaci da Dinamo treba izici na teren jer su oni tako rekli. Sto se mene tice po cijenu izgubljena 3 boda neka ostanu u svlacionici i pokazu tu vjecno spominjanu gospodstinu na djelu. Moju podrsku za to imaju.
  • mali M
    6.1k
    Svijet ne staje i ide se dalje.Ni roditeljima ni bliznjima ne pomazes tak sto ces odgodit tekmuNousername

jedan dan trebaš odgoditi... jedan dan... ne traži ih se da se odreknu ugovora ili daruju milijune... svaka čast tebi i tvojoj velikoj empatiji što ti je teško žrtvovati jedan dan za ovakvu tragediju ali ok. više govori o tebi nego o ostalima

neka ostanu u svlacionici i pokazu tu vjecno spominjanu gospodstinu na djeluPetar86

tako je! fini smo na gluposti i prema novinarima, suparničkim klubovima itd, sada im je prilika da to pokažu na djelu
  • IceMan
    2.4k
    Ja sam kupio kartu i mislio naravno ići, al nakon ovog si premišljam….

Nije mi do nogometa i navijanja.
  • Nousername
    740
    svaka čast tebi i tvojoj velikoj empatiji što ti je teško žrtvovati jedan dan za ovakvu tragediju ali ok.mali M

Pokazujes empatiju tako sto odgadas tekmu na jedan dan??Ok
  • mali M
    6.1k
    da.. pokazuješ empatiju tako da ispoštuješ taj jedan jedini nacionalni dan žalosti.. samo se od tebe traži jedan dan...
  • don
    8.3k
    ako su se utakmice znale odgađati zbog jebenih vremenskih uvjeta, zbog ove tragedije ne mogu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.