• don
    8.3k
    barem neka Dinamo ne izađe na teren, makar izgubili 3 boda.

kome je jebeno do nogometa? igračima? navijačima? Nikome. Odigrat će se reda-radi
  • BBBaranja
    2.7k

Strašna tragedija,nedaj Bože nikome..
    Ali ako je odlučeno da se igra,šta bi igrači trebali ostat u svlačionici?
  • mali M
    6.1k
    Ali ako je odlučeno da se igra,šta bi igrači trebali ostat u svlačionici?BBBaranja

pa iskreno... da... trebali bi se Dinamovci dogovoriti sa Varaždinom da izađu na teren sa crnim trakama, sa majicama na kojima piše "nije vrijedno", mahnu rukom tribinama i vrate se u svlačionice...

da ima imalo pameti u vodstvima klubova tako bi to izveli
  • Dinamosaur
    1.7k
    Klub nema veze s tim, iskljucivo odluka Savezarob ljubavi

Ako je ovo tocno kaj si napisao, bit ce skandal kako god okrenes. Prepiranja u vezi odgode, a najmanje ce se pricati o razlogu, odnosno tragediji.
    HNS na djelu, eto sad vec i ja razmisljam kome je u interesu sutra igrati
  • Nino Bule
    14.8k
    Nositelj tv prava u ovakvoj situaciji nema sta trazit, HNS je tako odluciorob ljubavi

Moze trazit penale za neispoštovano iz ugovora o tv pravima, i onda hns odluci da im je draže da se kolo odigra nego da si izbiju pare iz dzepa, OPET kazem ovo je moja špekulacija jer mora nesto bit posrijedi da ne poguras utakmicu bar jedan dan
  • bongo
    917
    Evo maila koji sam pred minutu poslao HNS-u…

Poštovani,

ovim putem Vas kontaktiram duboko potresen tragedijom koja se danas dogodila u OŠ Prečko u Zagrebu. Kada je Vlada za cijelu državu proglasila Dan žalosti i kada se odgađaju brojna događanja Vi ste ponovno dokazali da ste svrha sami sebi i zgrtanju novaca bez ikakve empatije prema ikome tko nije dio “obitelji”.

Ukoliko sami ne shvaćate razmjere tragedije u kojoj je izgubljen dječji život uz brojne traume za nekoliko stotina maloljetnika, njihovih obitelji te djelatnika u obrazovnom sustavu onda bi barem mogli poslušati komentare ljudi koji inače prate nogomet i kako je u ovakvim trenucima malokome do nogometa i svih onih zadovoljstava koje on donosi.

Znam da ovaj mail neće pronaći pravu adresu niti bilo što promijeniti, ali sve zajedno VAS MOŽE BITI SRAM.

S poštovanjem
  • mali M
    6.1k
    Prepiranja u vezi odgodeDinamosaur

pa neka svima odgode i liga krene tjedan prije da se odigra taj zaostatak. Baš me zanima koji klub će se žaliti da ih možemo sasuti drekom na idućoj utakmici.. stvarno nas treba biti sram ako se odigra
  • criticus
    2.8k
    Moze trazit penale za neispoštovano iz ugovora o tv pravimNino Bule

To nek bude Božićna reklama HTa.

Apel svima ovdje koji su ma bilo koji način involvirani u rad u klubu. Svima u klubu dajte do znanja da mi mi navijači, članovi, godišnjaci, ne želimo da se utakmica odigra i nek naprave sve u svojoj moći prema HNSu da tako i bude.
  • rob ljubavi
    909

Osoba koja radi na Maxu mi bas govori kako i postoje dva kanala te da se moglo sve odigrati i prenositi u nedjelju.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    sramota za cijelu #family, sutra bojkotiram dolazak na utakmicu.
  • miro
    4.9k
    ako je Dan žalosti u cijeloj zemlji, onda nema nikakvih priredbi, koncerata i utakmica. Ne može nositelj prava ništa, može se samo nosit u ....
  • rioda
    5.7k
    Klub je u objavi trebao iskomunicirati da je to odluka saveza, a ne opet dati materijala za pljuvanje po sebi
  • maksimirski istok
    268
    Sramotna odluka, sigurno da će dio ljudi preskočiti utakmicu i ne znam kome je ova odluka u interesu.
  • brile86
    58
    Croatelu i ostaloj pohlepnoj bagri kojoj jedan dječiji život ne predstavlja apsolutno ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.