• Georg Koch
    5.1k

Pricamo o igracima sa "naseg" govornog podrucja jer su to Bjelkanove zelje.
    Zona: Asllani :fire:
    Maric: Mulahusejinovic :rofl:

E ovakvih razlika je mene strah :sweat:
  • Droljo
    9.8k
    Mi tu možemo droljiti i lupati imena kak želimo a Marić za svoje odluke bude odgovarao. Posao mu ovisi o uspješnosti. Nije isto...
  • Jurki
    13.5k
    Mi tu možemo droljiti i lupati imena kak želimo a Marić za svoje odluke bude odgovarao.Droljo

Samo kaj su imena spomenuta na ovoj temi kvalitetnija od imena koje je nas vrli sd dopeljal u klub.
    I samo dokaz da vjerojatno vise truda uloze forumasi koji kopaju igrace od njega i njegove vrle skautske sluzbe.
    Nebi mu bilo lose da mu stvarno netko proslijedi link ove teme.. pa da pogleda kakva se imena ovod vrte.
  • Marc
    219
    ja se zapravo nadam da određeno tijelo iznad SD-a izvršni odbor što već radi reviziju rada SD-a, odnosno da SD mora iznjet točne podatke o tome tko je skautiran, koliko je igrača uopće skautirano i sa kojom strategijom, tko je bio Pick tko nije uopće, od koga se odustalo, a koga se pokušalo dovesti i po kojim kriterijima i pokazateljima onako.. godišnji izvještaj rada ili poslije svakog prijelaznog roka izvještaj rada na izvršni odbor i neka se pokaže uspješnost.. odgovornost i jasni podatci o radu i uspješnosti…
  • Laugreano
    2.7k
    Naravno. Ja mislim da bi sve pregovore s igracima trebali live prenosit. Na tik toku po mogućnosti. Kakve su ovo gluposti, pa nismo u igrici.
  • Marc
    219
    znači totalno si me krivo shvatio ili ni ne želiš shvatit, izvještaj ne ide u javnost nego na izvršni odbor u klubu što je tu čudno majku mu ljubim… ovakvi tvoji komentari su gluposti..
  • Laugreano
    2.7k
    Ispricavam se onda :)
  • Marc
    219
    sve okej :smile:
  • don
    8.3k
    Samo kaj su imena spomenuta na ovoj temi kvalitetnija od imena koje je nas vrli sd dopeljal u klub.
    I samo dokaz da vjerojatno vise truda uloze forumasi koji kopaju igrace od njega i njegove vrle skautske sluzbe.
    Nebi mu bilo lose da mu stvarno netko proslijedi link ove teme.. pa da pogleda kakva se imena ovod vrte
    Jurki

dug je put od želje za nekim igračem i do toga da se transfer realizira
  • mali M
    6.1k
    čitati s razumijevanjem. Doslovan citat je "...imena spomenuta na ovoj temi kvalitetnija od imena koje je nas vrli sd dopeljal u klub."

Spomenuta imena su kvalitetnija, nitko nije rekao "ove bi lakše doveli". A i, bez ljutnje don, ali neka, pa čak bi rekao u velik broj, od imena su vrlo izvediva. Dečki tu na Scout temi rijetko izvuku neke wunderkinde koji u startu koštaju 20milja. Neki dan je netko (da sad ne kopam) izvukao takva 3/4 lijeva beka da je past na guzicu i skoro svi su izvedivi.
  • don
    8.3k
    govorin za općenito jer se ovdje stvara narativ da je potrebno nać dobrog igrača i to je 80% posla. Mislin da nije ni Mariću problem pronać takvog igrača, već ga je problem dovest.
  • mali M
    6.1k
    ma kužim, sve ok, al tu dolazi njegov posao na "stol"... Scouti mu pronađu igrače, daju svoju ocjenu i njemu onda dolazi njegov dio priče da ih dovede kako god zna i umije. Samo sam htio reć da puno igrača na ovoj temi i jesu izvedivi...
  • Omake
    4k
    Statistički klonovi Brune Petkovića

Bruno Petković je puno toga. Nogometni romantik, karizmatičan meme, možda hardcore gamer, ali je jedan od najbitnijih igrača Dinama. Uz to je dosta unikatan. Rijetki su igrači koji imaju igru i građu targetmena uz tehniku, kretnje i imaginaciju lažne devetke. Petko je unikat, i teško mu je pronaći indentičnu zamjenu, iako Chuck Palahniuk u Klubu Boraca kaže „Sve je kopija kopiji kopije”. U nogometu to nije baš tako. Ali što ako ga možemo rekreirati u zbiru. Sinoćna potenicijalna (i vrlo vjerojatna lažna) vijest poljskih medija da Bešiktaš želi Sandra Kulenovića me potakla na ideju da u slučaju te prodaje se dovedu 1 ili 2 napadača mlađa od Petkovića koji su stilski na ti s onim što on radi. Barem puno bliže od Kulenovića koje je odličan strijelac, ali da bi se izvuklo maksimum iz njega konstantno, treba drugačijih 11 od onih koji su se gradili oko Petka već 7. sezonu.
    Postoje 3 statistike u kojima je Petko 3 sezone zaredom u samom vrhu i koje dobro ocrtavaju stil igre samog igrača. To su 48,5% zračnih duela, 3,5 progresivnih pasova i 0,15 xA ili ti ga očekivanih asistencija po 90 minuta. Tražio sam igrače sličnih karakteristika u 22 lige koje smatram sličnim po kvaliteti HNLu. Uz to, napadači moraju biti barem 4 godine mlađi od Petka. Ovo je 10 najsličnijih, od najmanje do najviše sličnog. Broj jedan će vas ŠOKIRATI!?!?!? /FOTO/VIDEO/SISE

10. Alexandru Pop

Zračni dueli 35,1%
    Prog dodavanja 2,4
    xA 0,12
    Indeks Sličnosti 0,76
    TM vrijednost 1,2 mil
    Klub Otelul
    Visina 182 cm
    Mlad Rep Rumunije u17-u19
    nqXSZm5.png
    jVOEAlI.png

9. Tim Lemperle

Zračni Dueli 34,6
    Prog Dodavanja 2,2
    xA 0,13
    Indeks Sličnosti 0,77
    TM Vrijednost 5 mil eura, ugovor istječe za pola godine
    Klub Koln
    Visina 188cm
    Mlad Rep Njemačke u17-u21
    bfC1LLl.png
    uGUAmAU.png

8. Gonzalo Tapia

Zračni Dueli 52,7
    Prog Dodavanja 2
    xA 0,11
    Indeks Sličnosti 0,79
    TM Vrijednost 2 mil eura, s tim da mu ugovor istječe za 10 dana
    Klub Uni Catolica
    Visina 181 cm
    Sve mlade rep Čilea
    3 Nastupa za Sen Rep Čilea
    pkmLsfr.png
    mx3xNYV.png

7. Gustavo Furtado

Zračni Dueli 31,3
    Prog Dodavanja 2,5
    xA 0,15
    Indeks Sličnosti 0,81
    TM Vrijednost 350K, ugovor do 1.7.2025
    Klub PAS Lamia
    Visina 182 cm
    8Cxiyg8.png
    lhHEZhA.png

6. Nik Prelec

Zračni Dueli 45,4
    Prog Dodavanja 2,2
    xA 0,13
    Indeks Sličnosti 0,83
    TM Vrijednost 1 mil eura
    Klub Austrija Beč (Posudba iz Cagliari)
    Visina 187cm
    Sve mlade rep Slovenije u15-u21
    geQG68C.png
    NNhxEzo.png

5. Jakob Napoloen Romsaas

Zračni Dueli 37,8
    Prog Dodavanja 3,4
    xA 0,14
    Indeks Sličnosti 0,92
    TM Vrijednost 1,8 mil eura
    Klub Tromso
    Visina 187cm
    Mlade Rep Norveške u18-u21
    4RQLrlF.png
    IApjvwi.png

4. Raul Florucz

Zračni Dueli 30,4
    Prog Dodavanja 2,3
    xA 0,22
    Indeks Sličnosti 0,95
    TM Vrijednost 1,5 mil eura
    Klub Olimija Ljubljana
    Visina 182cm
    Mlade Rep Austrije u19
    fManq5K.png
    B4gCMUZ.png

3. Koen Kostons

Zračni Dueli 47,8
    Prog Dodavanja 4
    xA 0,13
    Indeks Sličnosti 1,02
    TM Vrijednost 750K
    Klub Padeborn
    Visina 186cm
    mc7ySM3.png
    LqC8nAV.png

2. Tommaso Fumagalli

Zračni Dueli 35%
    Prog Dodavanja 3,6
    xA 0,16
    Indeks Sličnosti 1,04
    TM Vrijednost 500K
    Klub Consenza (posudba iz Como)
    Visina 185cm
    B0foRdQ.png
    nUpECR4.png

1. Yarden Shua

Zračni Dueli 42,9
    Prog Dodavanja 7
    xA 0,25
    Indeks Sličnosti 1,72
    TM Vrijednost 1,5 mil eura
    Klub Bietar Jerusalem
    Prošao sve mlade rep Izraela u15-21
    Debitirao i zabio za sen rep Izraela
    Visina 185cm
    0b2AdOT.png
    VoUyCa9.png

Neki moj idealni scenariji. Prodaš Kulenovića za 4 mil, dovedeš Tapiu besplatno i Shua za 1,5 mil.
  • Paggini
    29.4k
    OMAKEA U KLUB SLJEPCI!!!!!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.