• Paggini
    57.3k

A ne znam, ima rezona to što govoriš, daleko od toga ali mi je čudno da to nije već itekako poznata klauzula među svima, kao što je Pjacina bila. To smo znali svi u Hrvatskoj da je milju i po, jel.
  • Niko1986
    2.3k
    Ovaj članak o Jurišiću na Germanijaku je doslovno sve što je Haza pričao, ali raspisano u milijun riječi. Ničoti fali materijala pa uzima sa Zone
  • vjeko1701
    16.4k
    I na početak dodan Barišić...da se nađe.
  • Maximo
    797
    Ovo su pisali onda...
    "Potencijalni transfer Lindona Selahija u Hajduk Split uključivao je tajne razgovore s bivšim sportskim direktorom Nikolom Kalinićem. Iako je Rijeka negirala bilo kakve službene upite, Kalinić je potvrdio svoj interes prije nego što je smijenjen, ali je nadzorni odbor Hajduka zaustavio transfer. Izvještaji o otkupnoj klauzuli od 650.000 eura bili su netočni, stvarni otkup iznosi 1,3 milijuna eura. Predsjednik Rijeke vjerojatno neće prihvatiti manje. Selahijev ugovor ističe početkom 2025. godine, a čini se nezainteresiranim za produženje, moguće pregovara s drugim klubovima."

Sad kolko je točno...valjda klauzula postoji ako svi pričaju o njoj...

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/1778899-15506449
  • don
    14.1k
    Selahi će sigurno napustit Rijeku na zimu, pitanje je je li to hajduk, manje vjerovatno Dinamo ili neki treći klub.
    Sumnjam da mu se sidi na tribini cilo proliće.
  • Olmic
    5k
    Rijeka nam ovo radi svaki prijelazni rok a mi uvijek skinemo gace i damo im igrace.. ocekujem pavica u rijeci pa Horvata itd
  • Crni86
    12.3k
    Sami smo si krivi za to… losje vodenje kluba u nazad zadnjih par sezona su svi uvidjeli i uvidjeli su da smo sad ocajni i pokusavaju to naplatit sto vise se moze. Jbga to je biznis…
  • MaliPizdek
    83
    Ja neznam koji k... oni vise imaju ikakvog posla sa miškom, nakon ove "ponude" od 7m pa jebote led... koji je to nivo bezobrazluka i sam tonalitet kak je napisano ufff
    Uzet im selahija za 1,3 i ćao za sva vremena smrade ljigavi
    Nikakve posudbe, prodaje ma ništa! Pa makar imali i roster od 50 igrača

Isto vrijedi i za osijek, svima odjeb pa se igrajte hnl-a i europe kolko hocete
  • vjeko1701
    16.4k
    Ne vidim zašto ne bi i dalje posuđivali klubovima ko Slaven, Varaždin, Istra. Posudbe uz postotak, transferi uz buy back i gotovo. Sve to ako se odustalo od filijale. Ako nije, onda ionako uzbro neće biti potreba za tim.
  • MAGDA7
    23
    Oumar Solet, vrijedi 8 milijuna ali je slobodan i došao bi besplatno. Trebalo bi mu dati veću plaću i bio bi top pojačanje. Ima iskustva i u ligi prvaka i ako se sjećate Petkovića je strpao u džep kad smo igrali sa salzburgom u ligi prvaka dok je bio Čačić.
  • Sbkbbb
    378
    potpisa za Udinese od nive godine
  • Marc
    487
    ma nama bi i trebali Varazdin i Slaven biti upravo klubovi gdje eventualno prosljedjujemo odnosno posuđujemo igrače nikakva Rijeka i Osijek i bakrači..
  • badjibadara
    6.2k
    Njegovo legitimno pravo je da nabije cijenu od 56 milijuna.

Naše legitimno pravo je da ga odjebemo za sva vremena što se tiče poklanjanja, posudbi i svih ostalih djela Crvenog križa.
  • keppi
    420
    Ne uspijevamo već neko vrijeme kupiti igrača Rijeke, ali uredno sudjelujemo u podizanju cijene u korist Miškovića. Nećemo ni ovaj puta ništa kupiti, ali je sada i Galešić sve skuplji i skuplji.
  • Jurki
    18.3k
    Naše legitimno pravo je da ga odjebemo za sva vremena što se tiče poklanjanja, posudbi i svih ostalih djela Crvenog križa.badjibadara

Potpis svega od slova do slova. To govno bahato treba otrest sa cipela za sva vremena.
    Dosta smo ga mi teglili.
    Ima Belupo, Istra, Vz, Loksa.. s njima se isto moze surađivati.

Da nije bilo Volpija i njegovih milijuna i sotone i 5 autobusa nasih poklonjenih igraca ... bi on danas igral Football Manager u kaljuzi Kantride dok bi cekal utakmice 3.hnl.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.