• ShanKu
    1.6k
    Kadziora(znam da nisu ista pozicija) veličamo zbog gola tovarluku, Kulenovića tjeramo u Tursku.. nadam se da ne čita forum :)
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ratnik kojeg neki zagovaraju danas u ECL protiv Jagielonije igra na ppoziciji zadnjeg veznog
  • dbut
    106

slazem se, ali upravo to pokazuje da nije spica za dinamo... jos da pricamo o zadnjem veznom ili beku koji se potrosi pun k na tekmi pa da kazes prejak mu ritam.

Kule je super zahvalan igrac koji nece biti u prvih 11 vec ulazit s klupe ili u slabijim tekmam. i to pogotovo ne u formaciji di je solo spica! opet se vracamo na prodaju brodica jer njih dva su solidno izgledali na proslim zimskim pripremama.

obavezno spicu dofurat i prestat pricat o 1,2 ili 3 spici, trebamo imat bar dvije formacije (jedna za europu defanzvnija i jedna za hnl ili razbijanje bunkera)
  • rakurs
    1.6k
    - Za kraj, kad su već tema transferi i NK Rijeka, istaknut ćemo još nekoliko stvar. Iz kluba nam neslužbeno poručuju kako s Dinamom zasad nisu vođeni nikakvi pregovori (Selahi, Janković, Galešić) te da iz Maksimirske 128 nikakve službene ponude nisu dobili. Isto tako, kad je tema Niko Galešić, iz Rijeke nam poručuju: U Dinamo, za iznos manji od sedam milijuna eura, Niko Galešić - ne ide! Kratko i jasno. Nadalje, što se tiče Lindona Selahija i njegovog možebitnog odlaska u Dinamo, Rijekin glavni uvjet da bi pregovori uopće započeli je otpis svih potraživanja Plavih od budućih transfera Nike Jankovića i Gabriela Rukavine, a sve dok ljudi iz Dinama na to ne pristanu, Selahija u plavom dresu prije srpnja 2025. sigurno neće vidjeti...

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-ozlijedio-se-maric-za-rijeku-debitira-16-godisnjak-koji-u-sijecnju-radi-milijunski-transfer/139168
  • NKDZ86
    4.5k
    joj e, pa miško je frend s kriminalcem zm, a i glavni smo konkurenti za naslov, naravno da nisu glupi.
    samo budala može rijeci davat igrače za džabe i kikiriki. kad će prestat ta praksa da im poklanjamo igrače?
  • keppi
    420
    Ovo je zbilja smiješno kako brišu pod s nama...7 milijuna za Galešića, a za Selahija bi ispalo 3-4.
    Ima li kod nas netko da ih pošalje...da ne kažem gdje.
  • vjeko1701
    16.4k
    Hvala, doviđenja. Sretno u budućnosti s popunjavanjem kadra.
  • ElDorado
    4.5k
    A kae s tom Selahijevom klauzulom?
    Kakve su to debilane?!
  • NKDZ86
    4.5k
    a kaj smo mi mislili i kaj očekujemo? da će reći evo izvolite za vas 2 milje, pa nisu glupi. izravni konkurent, ko nam je kriv kaj mi nemamo takav scouting i kaj moramo stalno od njih tražit nekog.
    mi moramo dočekat pupove u proljeću da vidimo na kaj liči cordoba, mbuku i ostala tzv. pojačanja.

edit: ne traže, mi im nudimo, poklanjamo.
  • vjeko1701
    16.4k
    Super, ko je njima kriv kaj nemaju školu i kaj stalno od nas traže nekog.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Selahija mozemo pricekat do ljeta, ako se Rogu produzi posudba jos cemo bezbolnije "prezivjet". Bas me zanima kako ce Misko Selahija posjest na klupu u situaciji kad se Rijeka bori za titulu.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    za ništa se oni ne bore, samo da se malo uozbiljimo i bit će jedni i drugi 15 bodova iza nas
  • Jurki
    18.3k
    Selahi ima izlaznu klauzulu.. isplatiti zalizano đubre, a Galesica si nek proda kam hoce.
    U Rijeku bi mogli ubuduce poslati samo odjeb kad si ne zalizano đubre imalo s cim popuniti kadar (pa makar Menalo bil na nasem platnom spisku jos 10 godina).
  • bbb medimurje
    4.1k
    7 miljuna za galesica? Hahahahhaha
    Ajmo ovo dobro zapamtiti za buducnost
    Nijednoga ali nijednog igraca im ne dati! Niti na posudbu a kamoli bez odstete!!!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.