• Crni86
    6.5k
    Dečki su sjajni!Ivdzo11

-7 u prvenstvu. Ma odlicni su… Smetaju me malo vec takve neke izjave, zasto se mora tepat? Zasto se ne kaze iskreno? Losi smo trenutno i tocka. Nismo sjajni. Trudimo se, borimo se i to ce nas nagraditi. Ali tepat igracim koji su na -7…. Ne treba ih vrijedat, ali ih ne treba ni dizati u nebesa.

Sto se tice rasprave za ristovskog, po meni je potrebno imat igrace takvog karaktera. Takvi tjeraju sve oko sebe da daju vise i pokaazuju to svojim primjerom. Problem je kod ovog drugog djela, a to je da ristovski dolazi u godine kad to vise ne moze prikazivati svojim primjerom i onda ispada nervozni lik, koji sam mase rukama okolo. Toga i on mora postat svjestan.

Pravo pitanje je zaslužuje li Ademi imati takav tretman obzirom da je nerijetko bio najgori ili među gorim igračima na terenu.cibona

Covjek je legenda ovog kluba. On je i otiso iz dinama jer je mislilo da vise nije na dovoljnoj fizickoj razini za nas. To sta smo ga mi molili da se vrati je nas problem. I zasluzuje tretman kao legenda kluba i kao jedan od najvecih kapetana u nasoj povijesti. Samo je potrebno sjest sa svima njima i iskreno porazgovarat bez fige u dzepu. Nisu ni oni bedasti, osjete i oni svoje tijelo.
  • Blue Label
    19

Dinamo ne određuje koga se šalje na izjave, to je u domeni produkcijske kuće u europskim natjecanjima.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Ja bih rekao da su 2 strane medalje. Rile je lik koji polarizira, takav je oduvijek. Trenutno nije u najboljoj fazi, ali realno - je li on kriv što igra ili Bjelica? Pa i ja da sam karakterom kao on ne bih sam sebe micao iz sastava, glupo je da njega krivimo. Meni je osobno gluplje to što nam on ne igra stopera i to bi općenito trebala biti njegova pozicija u ovom Dinamu, kao i to da Pjaca bude napadač, to je toliko očigledno da mi nije jasno zašto se rade svi drugi potezi osim ta dva logična.
  • Jaro
    8.4k
    nije Ristovski kriv jer igra, nego njegov nastup prema suigracima, pogotovo onakav ispad prema klincu nakon svog loseg dodavanja... To sto on igra, odlucuje trener (valjda)...
  • Jos-Optimus
    3.3k
    to je nemoć, Petko je lik koji će hrabriti, još od kad nema Livija on nam je jedini sa takvim nastupom prema suigračima i to jako fali
  • Dzoni
    880
    Jel se zna možda kada će biti update vrijednosti Dinama i ostalih prvoligaša na TM?
  • NORTE
    12.8k
    Ademi je od Bjeličinog dolaska standardni prvotimac, ili je u najmanju ruku 12. igrač, a za to je zaslužan prvenstveno Bjelica.cibona

Ademi je i pod Jakirom zaigrao u prvih 11, u porazu u derbiju 0:1 (tad je falio Mišić). Uvodio ga je i u drugim utakmicama u kojima je bio u kadru.

Jednostavno, čim netko od udarnih dvojice zadnjih veznih izostane zbog ozljede ili kartona tu upada Ademi.
    On nam je treći zadnji vezni, četvrtog nemamo.

Pavić je "junior" pa nitko nije htio riskirat na toj poziciji, a Ademi je prekaljeni igrač, jedini preostali defenzivac.

Kao što nemamo ni trećeg napadača pa se i tu mučimo.
    Problem je itekako manjak kadra na ključnim pozicijama.

Dok na nekima imamo i previše igrača koji nisu kalibar za dinamo, npr. desno krilo.

Najveći problem je nekvaliteta na nekim pozicijama i nedovoljna širina kod drugih važnih pozicija u momčadi.

Sve više imena se spominje u kontekstu dolaska u dinamo i sada je jedino bitno pobijedit Varaždina na kako god znamo.
    U novoj godini nam onda treba novo dinamovo proljeće...
    Pojačani nizat pobjede, konačno pobijedit i u derbiju da se približimo i vratimo u borbu za titulu.

Piše se o raznim imenima pa se nadam da će to stvarno bit više od 3 do 4 nova igrača.
  • jedan u nizu
    10.1k
    Jednostavno, čim netko od udarnih dvojice zadnjih veznih izostane zbog ozljede ili kartona tu upada Ademi.
    On nam je treći zadnji vezni, četvrtog nemamo
    NORTE

Da, ali njegova uloga od povratka iz Kine je sve osim zadnjeg veznog.
    On tu glumi nekog centralnog veznog koji jako napada prostor i ulazi u protivnickih 16m. Mislim da je tu najveci problem, jer on nije po poziciji i ulogi ono sto je igrao prije odlaska.

Prije je bio defanzivniji, pit bul koji je lomio igru. Danas je kao neki kreator igre i pokusava biti poluspica, a zapravo je centralni vezni, pa tu dosta plivamo. Trkacki se trosi dosta, a nije na razini. Onda izgleda kao da se trudi, grize i trci, a zapravo samo ostavlja prostor iza sebe i daje prilike protivnicima jer ne stojimo onako kako bi trebali stajati.

Meni nije problem njegovo zalaganje, makar je osjetno pao u fizikalijama. Nego bas njegova pozicija i uloga. Nije nimalo kreativan da bude poluspica ili da kreira napade, a njegove obrambene vrijednosti ne dolaze uopce do izrazaja.
  • OsamŠest
    3.8k
    Da ne tražim, zna li se datum početka zimskih priprema?
  • scooniepenn
    3.6k

Zaboravio si Tea :gasp:
  • Jos-Optimus
    3.3k
    istina, ali on je povučeniji, više sam mislio na vokalne vođe...ali da, Teo je isto pozitiva
  • NORTE
    12.8k
    Može neko stavit citat izjave Bjelice o iznosima transfera koje klubovi traže od dinama...
  • serbus
    4.4k
    Evo baš danas gledam malo e-mail i vidim da je dinamova zaklada nakon testa u manjoj dvorani Lisinski sa klincima odlučila napraviti i veliki koncert u velikoj dvorani.
    Bio sa malom na tom dječjem koncertu i moram reći da je baš bila dobra atmosfera pogotovo djeci.

Novi koncert u velikoj dvorani za 50 eura mi je u ovom trenutku malo prevelika cijena za nas dvoje to je 100 eura pogotovo za 1mjesec nakon što se klincima istrošiš da im ništa ne fali u 12mjsecu. Jesu tu bendovi domaći ali oni su se nadam se odrekli naknade za nastup na nekoj takvoj priredbi da bi baš takav iznos karte trebao biti da ne pričam o afteru za 100 eura po osobi.

Nažalost ovaj događaj preskačemo, nadam se punoj dvorani u svakom slučaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.