• Crni86
    6.5k
    Sjednica IO-a na kojoj ce Maric i Neno iznijet svoh izvjestaj za ovu polusezonu odrzat ce se odmah danas poslije tekme. Trebala se prvotno odrzat u ponedjeljak.
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Tri boda i gotovo. Samo Dinamo u jednoj polusezoni može imati ovakve sulude amplitude. Sad nikad kraći odmor i onda kreće show od Arsenala, a prvenstvo bi se moglo riješiti u drugom mjesecu, igramo u Osijeku i Rijeci (a i tovari nam 01.03. dolaze na Maksmir). Moramo se posložiti, nadam se da u klubu gori na sve strane i da će se omogućiti da barem napadnemo sve do kraja sezone.

NEMA PREDAJE, pobjeda ili smrt
  • NORTE
    12.8k
    RPG (autogol) ne igra protiv Istre zbog kartona.
    Sad nadam se slijedi veliki remont jer bez njega titule biti neće.

Očekujem Oršića kao poklon za Božić, poput Bočkaja prije par godina.

Nakon toga trebamo prava pojačanja i to nekoliko njih, jer smo spali na vrlo niske grane.
  • cibona
    3.9k
    Lijevi bek - Perković (?) - Novi stoper - RPG

Dakle, potrebna su nam barem 2 prava pojačanja u obrani, to je najmanje što očekujem od našeg sportskog sektora na zimu.
  • Laugreano
    2.7k
    U zadnjih 5 sezona 3 puta smo na kraju sezone primili manje golova, nego u ovoj polusezoni
  • Dinamosaur
    1.8k
    Gdje se mogu pogledati podaci o broju pretrcanih km za svakog igraca danas? Nisam vidio na tvu a ne vidim ni na sofi
  • NORTE
    12.8k
    NB o pripremama i pojačanjima:

"Relano je da bude na raspolaganju Ademi, postoje šanse da Petković bude na početku priprema; do 21. siječnja bismo ga mogli pripremiti možda. Mišić teško, ali postoji mogućnost. Peri Sučiću se nadamo negdje početkom veljače.

Bočkaj je ozlijedio list i neće ga biti tri, četiri tjedna. Nevistić je, kao što vidite, bio u kadru zadnje dvije utakmice, ali je Zagorac dobro branio i nismo htjeli mijenjati vratara. Nevistić je dobar, stabilan je i opcija je da bude u treningu.

Koliko ćete biti fokusirani na potragu za lijevim bočnim i napadačem?

Enormno velik fokus je na te dvije pozicije. Enormno velik."
  • Brusa
    1.9k
    Nevistić je, kao što vidite, bio u kadru zadnje dvije utakmice, ali je Zagorac dobro branio i nismo htjeli mijenjati vratara. Nevistić je dobar, stabilan je i opcija je da bude u treningu.NORTE

Ovo je zabrinjavajuće...
  • bbb medimurje
    3.4k
    Ne kuzim kakvu to ozljedu ima misic..
  • Tongo Doumbia
    5k
    Ova se tema nekako dosta poteže, pa ću i ja ostaviti svoje mišljenje.

Ne brine mene kupovina stranca kao stranca, brine me kupovina stranca koji je igrač ranga kakvog možeš nać u Belupu ili Varaždinu. “Stranac” mi je Soudani, Fernandes, KTC, Tonel. Nekakvo iskusno ime koje je, ili bilo na marginama u jačem klubu, ili je nositelj igre u onom slabijem. Sve drugo je klasično prodavanje magle. Ponavljam, Torrente ili Bernauer ne smiju bit ispred Perkovića ili Jakirovića, to je zločin i nije dio Dinamovog identiteta.

Takvi igrači koje u zadnje vrijeme dovodimo, niti imaju preprodajnu vrijednost niti su dovoljno kvalitetni za nas. Pravi stranac uskače u prvih 11 i mora igrati. Ovo što mi dovodimo se nađe svake godine u Belupu ili Varaždinu. I ajde, pri tome neću računati kao klasične strance sve one nehrvate koji su u HNL godinu i više, pa su naviknuti na sve zahtjeve, iako nije isto igrati u Dinamu i ostalim klubovima. Ali se ovom kupovnom logikom komotno mogao dovesti i Lamine Ba.

I treća stvar, ne znam zašto čudenje kao pura dreku kad nam Rijeka izvisi cijenu za Galešića? Ako mislite da tamo negdje neki navijač Dortmunda ne opsuje na “švapskom” 15 majki jer se nudi 20-ak milijuna za nekog veznog iz Dinama, kojeg je Bayern nabio 9-2, grdno se varate. Još ako “upale” i odvrti im se prizor stadiona, travnjaka u ligi i slično…

Igrač/proizvod vrijedi onoliko koliko ga je netko spreman platiti, i ako naš sportski sektor (Bože kako mrzim ovu sintagmu) može i zna bolje od toga, neka izvole. Vrlo jednostavna matematika
  • Crni86
    6.5k
    Što će reći članovima Izvršnog odbora?
    "Na IO-u ja ne moram biti, razgovarao sam s članovima Uprave već tijekom tjedna, znaju kako sam ocijenio ovu jesen, što moramo napraviti, ne moram taj izvještaj podnositi ja, nego samo Marko Marić."

Bjelica o sjednici IO-a.
  • Peškaman
    5.4k
    Mišić teškoNORTE

Kakav je to udarac u mišić da je čovjek više od mjesec i pol out?
  • NitkoBitan
    20.8k
    Senatore duplo vise boli.

Ali stvarno, ne znam kojem se to senatoru nije prolongirao oporavak. Petkovic, Misic, Ademi... Svi redom otpali puno duze nego se ocekivalo. O Pericu i da ne govorim...
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Zato sto su jeftiniji za isto. Torrente dzabe i 300k place, a nas za Galesica traze brda i doline. Mislis da bi Varazdin samo prepustio Laminu? Da bi cijena za Jelenica bila ista nama i Osijeku? :rofl:
    Osijek nam ne zeli prodavat, Rijeka buba cifre, Hajduk naravno ne dolazi u obzir. Nas jebeni Belupo zavlaci za Hoxhu, a sve sto love ude u taj klub od transfera su nasi poklonjeni igraci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.