• Omake
    4k
    Nadam se narodnom veselju u tovarlandu.
  • dzis
    891
    Kad im je skupstina?
  • Crni86
    6.5k
    sutra u 17h
  • jedan u nizu
    10k
    ugledao je priliku da ude u klub
  • vjeko1701
    10.4k
    Ne znam koliko bi trebali biti očajni da većina njega prihvati natrag? Ok, sentiment protiv "modela" i "NH" je bio na vrhuncu krajem prošle sezone. Ako će na skupštini biti rečeno da je financijska situacija očajna, moglo bi to biti i gore nego onda al sve to skupa je daleko neke realne prilike da se Štimac uguzi.
  • Crni86
    6.5k
    “Pred dioničare ŠDD Hajduk izložit će se rezultati u poslovnoj 2024. godini gdje se očekuje da minus bude manji od prošlogodišnjih 12 milijuna eura.”

Da li je ovo uopce moguce? Vuskovicev transfer ce se u RDG biljezit tek iduce godine? Sve mi se cini i prema prijasnjim komentarima na ovoj temi kako ce im minus opet biti negdje oko ovog iznosa. Akumulirati 24,25 milijuna eura minusa u dvije godine nije bas malo…

Zna li netko kako Hajduk stoji u zadnjih 5 godina po pitanju akumulirane dobiti/gubitka.

Edit.

Isao sam malo istrazivat. U zadnjih 5 godina akumulirali su 16,8 milijuna eura gubitka.

Jedini plus su ostvarili 2019 (700 tisuca eura) i 2022 (1 milijun eura).
  • Simpatizer
    583
    Nije njima financijska situacija nikad bila toliko loša kao što se pričalo
  • bbb medimurje
    3.4k
    Ne kuzim se u ekonomiju pa pitam
    Kak moze neka firma poslovati ak ima svake godine toliki minus na kraju godine?
  • vjeko1701
    10.4k
    Kolko je moje laičko viđenje, može poslovati dok god na vrijeme pokriva sve svoje tekuće obaveze (koje isplaćuješ svaki mjesec). Ovo "poslovanje" nisu novci koji su došli i otišli iz kluba već omjer stvorenih obaveza prema drugim subjektima i potreživanja od drugih subjekata od kojih neka mogu biti kratkoročna, neka dugoročna.

Tako da si poslovao sa minusom ali će taj minus tek doći na naplatu u ratama kroz 3 godine (primjer). Naravno da dugoročno nije moguće stalno biti u crvenom jer sve to kad tad dođe na naplatu i onda ti ispari lova za tekuće poslovanje.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Rijeci se ozljedio i Marić koji je na Poljudu zamjenio Zlomislića, tako da će vjerojatno protiv Slavena na gol novi debitant, kadet Vito Kovač.
  • rioda
    5.7k
    Velike su šanse da Rijeka ne pobijedi Belupo u ovom kolu. Posavec je ozlijeđen otprije, Zlomislić propušta utakmicu zbog potresa mozga, sad im se ozlijedio i ovaj 18-godišnji Marić koji je ušao na Poljudu, tako da će im braniti 16-godišnji kadet Kovač. Zbog kartona nema Devetaka, Petroviča i Selahija, a tu je i Belupo koji igra odličan nogomet.

Hajduk bez Rakitića u Šibeniku, iako je Šibenik loš, mogla bi biti utakmica na nož i ne bi me začudilo da izvuku remi.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    najviše se bojim nas.
  • NKDZ86
    2.4k
    sad kad se kadet ozlijedi il dobi virozu il sraćku od treme ,na gol ide pionir, a na klupi priliku čeka limač haha
  • vjeko1701
    10.4k
    Za Rijeku mogu vidjeti da kiksa. Hajduk teško. Šibenik je ove sezone baš loš.
  • don
    8.2k
    ma Rijeka sigurno kiksa, hajduk će se provuć.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.