• Paggini
    29.2k

Ah ovisi, sumnjam da će njihov NO dopustiti plivanje u minusu radi potencijalne šanse da budu prvaci.

Trebaju namaknuti 10 milijuna, a kako će to napraviti? Ili prodajom ili će ih Split izvući po ko zna koji put, ionako se izbori bliže, ne bi me ništa čudilo.
  • The Undertaker
    6.2k
    Okvirno, trebaju namaknuti 20 milijuna, 10 za pokrivanje 2024. i 10 za 2025.
  • Carrasco
    4.5k
    imaju 10 od Vuškovića za iduću godinu, bar su rekli tako
  • The Undertaker
    6.2k
    Time će (računovodstveno) pokriti minus iz 2023.
  • Juznjak
    3.9k

Meni se čini da će oni i 2030. govorit kako za tu godinu imaju 10 od Vuškovića :rofl:
  • rioda
    5.7k
    S pokrićem u Vuškovićevom transferu su dizali kredite od banaka.
  • The Undertaker
    6.2k
    Koliko ja znam, oni su za transfer Vuškovića dio novca dobili kao avans a za dio su se zadužili a kao kolateral su dali ugovorne rate tog transfera. Dakle, većina novca kojeg su trebali dobiti za Vuškovića je već potrošena.
  • Crni86
    6.4k
    Sta nisu isto napravili i s buducim transferom pukstasa? To se isto tako pricalo.

Da su banke odobrile kredit na xy iznos te ce se naplatiti iz buduceg transfera pukstasa, a razlika ce pripast onda hajduka.
  • rioda
    5.7k

To sumnjam iskreno, za Vuškovićev transfer se zna dinamika isplate, a Pukštasov eventualni transfer je golub na grani. Danas ne mogu dobiti vjerojatno ni 3 milijuna za njega, a postoji i rizik od ozljede itd.
  • Simpatizer
    583
    Sutra ćemo bit pametniji po ovom pitanju
  • NORTE
    12.8k
    Michele Šego:

'Sretan sam zbog pobjede protiv Hajduka, ali pogotovo jer je bio tako lip. Bogu hvala, sve se tako poklopilo u pravom momentu'

Meni su utakmice protiv Hajduka kao i sve druge. Ne igraju mi emocije. Ista mi je motivacija i protiv Hajduka i protiv Istre 1961.'
  • serbus
    4.4k

Laže ko pas... Nema teorije da mu je gol dinamu ili iz "dišpeta" Hajduku isti kao gol Istri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.