• vjeko1701
    10.3k
    Mislim da si se nakeljio na raspravu dvoje ljudi van konteksta (koja je izmđu ostalog sadržavala implikacije da se nema kaj čekati 4 godine da se promjeni vlast) i sad goniš na svoj mlin.

Čak i da je tako i da dio forumaša svaku kritiku proziva rušenjem, kakve to veze ima s tim da se na ovom forumu nikada nije zabranila kritika?
  • Neron53
    1.1k

Nisam napisao da je zabranjena nego da se kriticari odmah etiketiraju kao rusitelji aktualnih.
    To nije u redu a nije prvenstveno ni produktivno za forum
  • vjeko1701
    10.3k
    Kako di i kako koji kritičari? Ovdje primjerice ima kolega koje redovno komentiraju i kritiziraju neke stvari i nijednom nisu prozvani nikakvim rušiteljima.
  • Lihtmašinac
    293
    U potpunosti podržavam ideju da se vrhuška kluba sastane nakon zadnjeg ovogodišnjeg kola. Na tom ozbiljnom kriznom sastanku očekujem žešću i direktnu spiku o cijeloj hijerarhiji sportskog sektora, bez ikakvog okolišanja i rukavica. Nadam se da će se nakon njega, a najkasnije do Nove godine, donijeti i neke konkretnije, promišljene odluke i povući određene rošade. Izvana, amaterski gledano par se poteza nameće samo po sebi, to svi znamo i vidimo, jedino je upitan najbolji trenutak za te poteze. Neki će se morati vući ranije, neki kasnije, ali potezi će se morati vući. Pa evo onda par mojih ideja nabacanih na hrpu, možda nekog potaknu na akciju ili bar neko razmišljanje. Naime, neki sam dan krenuo pisati upis, a onda je iz tog ispao ogroman ogroman komad teksta (samo je izlazilo iz mene). Da ne bude previše davljenja odjednom, razbucavam sastavak o kibičkim nadama za Božić 2024. na 3 prikladne teme (o predsjedniku kluba, o SD-u i o treneru).

Trodijelni serijal "Da se mene pita... - 101 besplatan savjet Velimiru, Zvonimiru, Dubravku i škvadri za hendlanje krize", 1. poglavlje: "Predsjednik kluba i njegov ured"

Po meni, Zajecu bi ekipa trebala odrješito ne samo savjetovati nego doslovno zabraniti svako petljanje u kreiranje sportskih odluka vezanih za prvu momčad, osim davanja savjeta i to samo kad ih zatraže SD ili Uprava. A Zajec bi se, za dobrobit kluba, trebao složiti s tim i to javno tako iskomunicirati, bez onih fora "Marko Marić i ja", "ja i Marko Marić". Trebalo bi jasno javno naglasiti da je Predsjednik predsjednik kluba, a da su za sportsku politiku oko prve momčadi zadužene neke druge osobe čija je to primarna odgovornost i koje zbog lošeg rada na sastavljanju prve momčadi mogu biti smijenjene. Predsjednik može obavljati razne poslove u skladu sa zakonom, Statutom i aktima kluba, naravno, ali bilo bi dobro reći da on ne želi obavljati poslove uređivanja profila prve momčadi jer ima pametne razloge za to (recimo, činjenicu da nije izabran za predsjednika kluba kako bi obavljao poslove sportskog direktora ili da je već predugo izvan tog biznisa da bi mogao djelovati konstruktivno ili da ima i pametnijih stvari kojima se može i treba baviti kao predsjednik Dinama...).

Sanjin neka se drži koordinacije Zajecovih i klupskih termina, PR-a i svega onog što bi on po tom nekom internom dogovoru trebao obavljati. Nek s Predsjednikom radi retoričke vježbe na temelju onih Bjeličinih knjiga iz kojih nam je trener naučio kako šarmirati Majkija i društvo. Ali ne treba se javljati na forumu s informacijama "iznutra" jer to nije potrebno. Ako ipak želi periodično filozofirati ovdje, kao neki drugi javni djelatnici sa Zone (npr. autori raznih kontroverznih portala...) i kao mi, obični anonimusi, bit će dobro došao i ne ljutimo se na njega, bar ja ne. (Ljutio bih se tek, ako bi glasine o dilanju godišnjih karata i ulaznica na nekorektan način bile istina. No do pravog dokaza i ovdje vrijedi presumpcija nevinosti.)
  • Neron53
    1.1k

Eto valjda sam ja medju ovima koji imaju cast biti prepoznati kao rusitelji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.