• Neron53
    1.1k

"..glas koji si dao, ako si dao, je bio za cetiri godine povjerenja za njihov rad.."
    A sto ovo znaci nego dao si glas i sada ne talasaj 4 godine...Tako to meni zvuci , ako valjda ima pravo takve interpretacije.
    Ponavljam, vladajuca garnitura je valjda svjesna da sve glasove koji su dobili na proljece tek trebaju opravdati a ne se opustiti i do kraja mandata se praviti da se neuspjesi njih ne ticu.
  • vjeko1701
    10.3k
    Kako si iz toga izvukao "šuti 4 godine". Velika je razlika između šutnje i deranja "svi van". Postoji i nešto između.
  • Neron53
    1.1k

Koji vam.je kurac da kritiku i drugacije misljenje odmah smatrate zazivanjem rusenja?????
  • Paggini
    29k
    A sto ovo znaci nego dao si glas i sada ne talasaj 4 godine...Tako to meni zvuci , ako valjda ima pravo takve interpretacijeNeron53

A krivo interpretiraš. Povjerenje je vjera u ljude i njihove sposobnosti.

To što kulenović i špikić promaše zicer protiv Belupa, što mudražija uvali dva eurogola, što gorica dvaput pređe centar i zabije dva gola ne znači da je uprava nesposobna.

Da se nije to sve dogodilo, sad bi bili tu negdje sa tovarima i riječanima, onda ne bi tražili rušenje uprave?

Koji vam.je kurac da kritiku i drugacije misljenje odmah smatrate zazivanjem rusenja?????Neron53

Nitko nije rekao da želiš rušiti vlast, nego si se nadovezao na moj odgovor Kruleku, na kog se ja referiram:

Čekati četiri godine da nekoga skineš sa vlasti dok klub toneKrulek
  • Neron53
    1.1k
    3
    Povjerenje se u svakom odnosu brze izgubi nego sto se zavrijedi.
    Ne znam da li je itko u mome postu zapazio da sam spomenuo samokriticnost kada krene po zlu????
  • badjibadara
    4.1k
    Kritika je potrebna za svaki segment kluba. Bez kritike bi zapeli u zabokrecinu i valjali se po njoj. Bez kritike danas nebi bili tu gdje jesmo i gledali naprijed.

Treba razdvojiti kritiku prisutnu na forumu svakodnevno, od raznoraznih pokusaja podmetanja klipova pod noge, a sve pod krinkom te iste kritike.

Zato udarajte na najjace, ali udarajte po pravilima, bez udaraca ispod pojasa.
  • Neron53
    1.1k
    Ja recimo osobno nisam imao povjerenja u Bjelicu kao novog/starog/recikliranog trenera te sam jasno i argumentirao i imao pravo.
    Velika vecina je imala ali vjerujem da je dobar dio izgubio to povjerenje.
    Ne nuzno zato sto su rezultati kakvi jesu nego vise zbog nedostatka samokriticnosti, skakanja u svoja usta, izjavama kojima nas sve smatra idiotima...
  • Paggini
    29k
    uNeron53

Pa dobro, vi sad tražite od ljudi iz kluba da se ispričavaju i posipaju pepelom, i to je legitimno tražiti, ali meni to ne treba.

Izašli su na članski dan pred sve koji su došli, odgovarali na sva pitanja, objavili javno da su svjesni situacije i da će raditi na tome da se to ispravi. Ne znam šta su još više mogli?

Ako se izgubi prvenstvo, to je njihova odgovornost i sramota. Ali, jel to razlog da ih se miče?

To možemo raspravljati, ja osobno ne mislim, ti možeš misliti da je i oba mišljenja imaju uporište.

Ali tražiti smjenu uprave nakon 17 kola HNLa je u najmanju ruku pretjerano, a počesto i tendenciozno od nekih članova ovdje.
  • Neron53
    1.1k

Opet meni guras u usta smjenu uprave?
    Odakle.si to izvukao?
    I tko smo to MI?
    Meni se obracas sa Vi ili me trpas u kos sa nekima drugima? S kojima to?
  • Paggini
    29k

Stari, daj se smiri, normalno pričam s tobom. Napisao si da nemaju samokritičnost u svom radu, što je sentiment drugih članova ovdje, zato sam stavio u množinu, pa sam objasnio kako sam ja doživio njihovu samokritičnost.

Nakon toga si napisao da se povjerenje lako gubi, iz čega sam zaključio da ćeš biti za smjenu ako se nastave ovi rezultati, na što sam se ja nadovezao.
  • Neron53
    1.1k

E pa krivo si zakljucio.
    Kad se govori o izborima inace( opcenito, ne samo ovima) , nekako je obicaj da se kaze ovako nekako:
    " ..izadji na izbore i tako doprinesi demokratskom procesu. Tko ne izadje, nema sta pametovati o politici/izborima/demokraciji do slijedecih izbora.."
    Smatram da je bas izlazak na izbore temelj prava svakog od nas da komentira djelovanje i rezultate rada ove garniture.
  • Paggini
    29k
    Smatram da je bas izlazak na izbore temelj prava svakog od nas da komentira djelovanje i rezultate rada ove garniture.Neron53

Pa slažemo se u ovome, nikome ne bih zabranjivao kritiku i komentiranje rezultata
  • vjeko1701
    10.3k
    Al kome se ikad tu branilo komentiranje ili kritika?
  • Neron53
    1.1k

Pa odmah se smatra rusenjem vladajucih sto nije tocno...
  • Jaro
    8.3k
    Neki demokraciju u klubu doslovno shvacaju kao "ulica vodi klub" pa bi ovisno o rezultatima iz kola u kolo dijelili otkaze upravi, SDu ili raspisivali izbore... Pa i nejde to bas tak - za to postoji statut.
    Ja sam izrazito nezadovoljan izborom trenera, niti SD mi ne ulijeva povjerenje, cak mi ni ekipiranje Uprave i SDa uz "pomoc Zajeca" nije pretjerano simpa, ali da cu vidjeti ovakvu histeriju nisam ocekivao... Pogotovo kaj smo svi skupa zivjeli i (ne)navijali i (ne)podrzavali klub koji je bio potpuno otudjen od vecine nas ovdje, kad si za bilo kakvo pitanje o bilo cemu u klubu (osim onih standard kurtoaznih o momcadi) dobio odgovore:

Pa koji te boli kurac koliko sam platio stolicu? Nisi je ti platio!

Ovo je naš Dinamo, navijači nek si osnuju svoj

kad ti je predsjednik kluba trazio zabrane udruga navijaca...
    Prije toga su ljude batinali jer su, eto, nosili zastave/transparente/majice s grbom dinama...
    Prije toga jer su nosili hrvatske zastave...

Sad bi se sve palilo i rusilo zbog lose polusezone (ma ocajne cak). Sad smeta tamo neki Sanjin jer je kao uhljeb... Ajmo bar tu iskreno - "Sanjin" i "Sanjini" svi znamo zasto smetaju i kaj im je najveci krimen...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.