• Calello5
    82

A čak se u juniorskoj konkurenciji ne čini tako spor, neki prosjek što se tiče brzine kod stopera. Usporedba sa Ćaletom se odnosila da više igru bazira na dobrom postavljanju, duelu. Za razliku od recimo Šutala koji preuzima više rizika u iznošenju, pasu, pa greške nadoknadi brzinom.
  • Calello5
    82

Upravo to, treba nam autoritet na poziciji SD. Netko tko će reći, vidi od ovog anonimca sam napravio igrača za transfer, ovog smo uspješno prebacili iz juniora u seniore putem posudbe ovog-onog. Tako imamo plan i za tebe. Marić to ne može.
  • Zagi
    8.7k
    na dobrom postavljanju, duelu.Calello5

To sam i ja primjetio. Dominantan u godištu na razivin europskog u17 prvenstva.
  • badjibadara
    4.1k
    Da smo uhvatili Mitaja na ljeto, ako je bilo i malo istine u prici o tom transferu, danas nebi razbijali glavu sa LB.
    Kad smo kod kosovara/albanaca, vidim da se Asllani dobro oporavio i da trpa u zweiti. Samo sumnjam da bi ga Hoff samo tako pustio.
  • Chempers
    343
    Pa ova tema je daleko bolja od našeg cjelokupnog nazovi skautinga koji se svodi na gledanje hnl igrača koje svaki prosječni poznavatelj nogometa sa ulice zna ili Andy daj mi neku preporuku. Što je opet bolje od Maricevih anonimusa koje je dovodio do sada.
  • Nolifer
    8.8k
    Kaj je s burazom od Martina Baturine? Nešto se i on ugasio?

https://www.transfermarkt.com/roko-baturina/profil/spieler/371008
  • Omake
    4k
    Sefer Emini Zadnji Vezni Sönderjyske

2000 godište dešnjak 175cm
    Evo Neni igrač s našeg govornog područja
    Prošao sve mlade kategorije Makedonije
    Odnedavno u kadru seniorske rep.
    Ove sezone po Sofi 7,2 u danskoj ligi, protiv momčadi iz gornjeg doma 7,13 Uključujući 7,7 protiv Midtyelanda, 7,4 protiv Nordsjellanda, i još 7,3 u pet drugih utakmica.
    Po igri i po statistici dosta sličan Sučiću, samo niži,
    Mislim da bi mogao igrati i s njim i s Mišićem
    Za svoj klub je igrao dosta uloga
    Centralni vezni u 442
    I lijevi i Desni vezni u 433 i 4312
    Dobar šut, solidno izvodi direktni prekid
    Vrijedi 800K na TM, što je ujedno i najveća vrijednost u dosadašnjoj karijeri.
    Sadašnji klub ga je doveo u 2022 iz makedonske lige, gdje je imao sezonu od 8+6 u 24 utakmice. Platili ga oko 100K.

WRYMsVd.png
  • blue heart 72
    1.9k
    Ruben Vargas ulazi u zadnjih 6 mjeseci kod Augsburga. Navodno bi se Augsburg zadovoljio sa nekih 1,5 - 2 milijuna, sada koliko je on realan i koji su njegovi zahtjevi....
  • Facke
    4.4k

Nemame sanse. Zeli ga pola Bundeslige.
  • blue heart 72
    1.9k
    Pola???
    Frankfurt i Gladbach se stidljivo spominju
  • Facke
    4.4k

Gladbach,Frankfurt,Wolfsburg,Stuttgart,Hoffenheim samo od Bundesligasa.
  • Tranzicijski Napad
    231

Plus spanjolci od kojih villareal najvise plus sevilla
  • blue heart 72
    1.9k
    ok. Ja sam čuo samo za nekakakav interes Gladbacha i Frankfurta. Ako su ovi svi igri, onda je stvarno iluzorno uopće i pomišljati na njega
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    brate ovaj nije za dinamo
    Gledao u zivo puno puta ,zato ga nisam nikad ni spomenuo. Može biti dobar,ali za dinamo nije . Uz sav respekt tebi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.