• tp1997
    685
    Meni je vrlo zamislivo da je Marić u pregovorima otvoreno rekao "Petković je svakako prvi napadač i legenda kluba", i naravno da onda nitko normalan ne želi doći.
  • mali M
    6k
    Ma ali ljudi gledajte realno, s obzirom na godine i sve veću učestalost ozljeda pa imat ćeš brate mili prilika za igranje, samo nek pogledaju šta se dogodilo Kuletu ni krivom ni dužnom. Lik igra sve po redu jer Petka nema, čak se u jednom trenutku doveo u kontekst reprezentacije! Pa valjda možeš kao kvalitetan napadač skužiti da postoji legenda koja se iznimno troši i treći napadač koji igra toplo/hladno s time da više hladno jer nema tehnike nit završnice, al ima srce... Pa kakav moraš biti beskičmenjak da ti je to teška situacija za dokazivanje...
  • The Undertaker
    6.2k
    Vidiš, meni je to nezamislivo. To je kao da u oglasu za zapošljavanje staviš da se radi puno, plaća je mala i neredovita, godišnjeg malo ili nimalo i onda se čudiš kako se nitko nije javio. To su priče za malu djecu.
    Po meni, da je napadač bio top prioritet , on bi se i doveo. Kockali su se da su Petko i Kule dovoljni i to je to.
    Meni osobno to nije nekakav specijalni krimen, procjena koja se pokazala krivom i što sad. Ali objašnjenje je kao da ljude smatra kretenima.
  • tp1997
    685
    Ja bi se složio s tobom da se ne radi o Mariću, ali čovjek je na članskom danu stvarno blebetao gluposti.
  • vjeko1701
    10.3k
    Kockali su se da su Petko i Kule dovoljni i to je to.The Undertaker

Kaj bi mi bilo ok da imamo nekog s 18-19 koji kuca na vrata prve ekipe pa može pokriti.
  • Praskaton
    2.8k

Rimac,Koscevic...
    Mislim glupo je pricat kad trener misli da vidno premoreni Kulenovic moze donijet vise u zadnjih 5-10 minuta nego Rimac koji je bio na klupi ili Mbuku npr.

Znam reći cemo pa trener je s njima on najbolje zna..Al evo zadnji gledajuci posljednjih 5 kola.Dovoljno da preispitivamo..
  • The Undertaker
    6.2k
    Gledaj, ja razumijem donekle i Marića. Imaš budžet nedovoljan za pokriti sve rupe u ekipi i onda se malo i kockaš. Nekad i pogriješiš. Nemam problema s tim ali onda stani iza svojih odluka a ne prodavati ova vrtićka opravdanja.
  • vjeko1701
    10.3k

Slažem se i s obzirom na stanje glavnih konkurenata početkom sezone, vidim zašto bi odabrali ne ulaziti u financijske eskapade dok god LP nije osiguran. Samo kažem da sa obilo o glavu. Morali su iznutra znati za Petkovićeve i Nevistićeve kronične probleme. To ipak malo mjenja jednadžbu pa makar doveo nekog free agenta od 30+, zlu ne trebalo.

Rimac,Koscevic...Praskaton
    A ne znam. Koščević je pušten a o Rimcu znam jako malo.
  • hardek
    3.4k
    To i meni najviše smeta. Znači ozljede glavnih igrača su ti kao treneru idealna prilika za proširiti kadar bez previše rizika. Ako pokušavaš stvari i ne uspiješ nitko ti neće uzet za zlo, ali ako tučeš konstantno po istom i ne lučiš rezultate, naravno da će te ljudi uzet na zub.

Uslijed svega što se desilo meni je nevjerovatno da Mikić, Oliveras, Rimac, Perković, Cordoba(ok bio je ozljeđen ali vratio se ima 3 utakmice već) imaju zajedno 0 minuta u zadnjih 7,8 utakmica. Mbuku ima nešto minuta al realno trebao je dobiti 3,4 puta više od toga što je odigrao.
  • Zagi
    8.7k
    Bjelica je Petkovića svojevremeno poslao na tribinu. To je puno lakše napraviti kad ti je drugi napadač Gavranović.The Undertaker

A i rekao bih da je to bilo puno lakše napraviti 2019. nego 2024.
  • masacusec
    4.2k
    A i rekao bih da je to bilo puno lakše napraviti 2019. nego 2024.Zagi

Istina. Tada je petković bio nadolazeća zvijezda, a danas je direktor svemira koji igra ak mu se igra...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions