• Crusades
    14.3k
    Ademi kod Bjelice nije član prvih 11 i to je već objašnjeno, nemam volje ponavljat to...NORTE

1. utakmica - Loksa 63 minute
    2. utakmica - Monaco 63 minute
    3. utakmica - Varaždin 1 minuta
    4.utakmica - Istra 90 minuta
    5. utakmica - Salzburg 59 minuta

Protiv Gorice 66 minuta, Rijeka 79 minuta

Dalje mi se neda, nema smisla

Kak izgleda onda kad netko nije član prvih 11?
  • Droljo
    11.2k
    Možda netko od kolega statističara izvuče točan podatak ali ja se ne sjećam da kaneku nije prošao dribling dok je bio tu. To se moralo bolje iskoristiti...
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    I tamo ima nekog Ristovskog :cool:
  • Jurki
    14.5k
    u redu.. ajmo zanemariti Kaneka.. doduse on mu je cesto bil na piku.. al u kontekstu ove sezone nebitno.
    Zakaj je onda malom Pavicu mlataral rukama.. nakon kaj je isti taj Ristovski fulal dodavanje i dodal Loksinom igracu. (da koji k nisi dosel na loptu koju sam ja krivo dodal i kod tog dodavanja je Ristovski bil neometan).
    Zakaj sebi ne mlatara rukama kad sjebe gol, zakaj sebi ne mlatara rukama kad centarsut ode u 3 pm ili nakon losih utakmica?
    A bome ih je ove sezone bilo puno.

Ako brod krivo plovi, prvi bi na udaru morali biti senatori momcadi. Oni su glavni na terenu i odgovorni za ostatak ekipe.. ili je samo bitno biti senator kad je sve tip top i pic pic.
  • SjevernaStrana
    2.1k
    kad je on kojem mlađem suigracu zapljeskao u kontekstu.. dobro je ok, nema veze kaj si pogrijesio, samo hrabro naprijed.. nakon kaj je ovaj pogrijesil?
    Ja se toga ne sjecam.
    Jurki

Istom tom Paviću na istoj toj utakmici u prvom poluvremenu. Možda je nepopularno i ne slaže se s narativom, ali tako je bilo...
  • don
    9.7k
    Lokomotiva se slažem, Monaco je igra zbog takve formacije i postavke igre, sa 4 veznjaka i odigra je odlično tu utakmicu koliko se sićan, Istra, Baturina ili je bia ozljeđen ili dobia poštedu ne znan, ali je na klupi bia a Ademi umisto njega. Salzburg isto ka i Monaco. Gorica - Mišić se ozljedia par dana prije treninga, Rijeka bez Sučića.
  • Krizy
    50.4k

73% KL
    54% HNL

Stefan se svaku utakmicu razmaše rukama kao vaterpolisti u obrani.Krizy

Ne branim Ristovskog. Isto mislim o njemu.
    Samo mi ide na živce ta glupost da je Kaneko loše igrao zbog Stefana.

Kaneko je igrač koji nema kvalitetu za Dinamo, ni Carvajal mu ne bi pomogao.
  • Droljo
    11.2k

To su dobre brojke.
    Znam 100% iz riletovih usta izjavu da mu nije kaneko sjeo i da ga jebe namjerno.
  • Facke
    4.8k

To se vidle na terenu.
    Po mene ovo mora biti zadnja njegova sezona u Dinamu. Moha je u njegovih par minuta vise pokazal nek Rile celu sezonu. Pa cak je i Bockaj vise opasnih ubacaja imal nek Rile. A Bockaj je odigral jedno jedino poluvreme.
  • Jurki
    14.5k
    Znam 100% iz riletovih usta izjavu da mu nije kaneko sjeo i da ga jebe namjerno.Droljo

Ako je ovo istina.. onda se stvarno nadam da Risto igra posljednju polusezonu u Dinamu.
    Ne samo zbog Kaneka, vec jer je to nekolegijalno i neprofesionalno.
    I ni jedan igrac to nije zasluzio koji uđe u Dinamovu svlacionicu, nebitno o njegovoj (ne)kvaliteti.
    Šupački potez Riste.
    Napisal bi nekaj jos gore, al necu ipak je igrac Dinama.

Edit: jebes to kaj on udara redara koji ne pusti dijete na teren (a i to nije ponasanje kakvo prilici Dinamovom nogometasu.. udaras covjeka koji radi svoj posao, jebes to kaj se popentra na tribinu i navija s navijacima. Ti si nogometas i ponasaj se ko covjek prema svojim kolegama, a ne ko seronja i populist.
  • Droljo
    11.2k
    Ako je ovo istinaJurki

Je. 100%
  • Jurki
    14.5k
    Bravo za njega, svaka mu čast.
    Nemas kaj drugo reci nego seljoberski mentalitet.
  • don
    9.7k
    jebes to kaj on udara redaraJurki

di je on ikoga udario tu?

stvarno uveličavate stvari i di triba i di ne triba
  • Jurki
    14.5k
    ispricavam se, Ristovski nije udario redara, vec ga je nakon kaj je uzeo dijete, covjeka odgurno laktom.
  • dinon7
    1.4k
    Dovoljno je da se u užem krugu menadžera pročuje da ne tretiramo strance kako treba. Imat ćemo još većih problema dovesti određena pojačanja i određeno igrače u Dinamo.
    Dugo vremena već imam osjecaj da puno toga ne štima. I očito nismo bili daleko od istine. Jednostavno na terenu ne djeluju kao ekipa. I kažu sto kažu kolege, u svakom kolektivu postoje mali klanovi i osobe koje si međusobno vise pašu. No ovo s Ristovskim je ipak puno previše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.